|
Kikötő
Jan 23, 2016 12:17:29 GMT
Írta: Wan Shi Tong ekkor: Jan 23, 2016 12:17:29 GMT
A város kikötője, állandó nyüzsgés jellemzi, ugyanis naponta rengeteg kereskedő-, szállító-, és katonai hajó fordl meg errefelé.
|
|
Azoir
Vízidomár
|
Kikötő
Jan 23, 2016 17:41:55 GMT
Írta: Azoir ekkor: Jan 23, 2016 17:41:55 GMT
Azoir kitért az érkező tűzcsóva elől és felkiabál Keino-nak.
-Keino! Gyere le! Te, én és Ruan eggyütt eláraszthatjuk a kikötőt! Quan! Menj fel, védd meg az avatart! - kiabálta teljes tüdejéből, majd kiugrott a következő csóva elől.
|
|
Keino
Vízidomár
|
Kikötő
Jan 23, 2016 17:48:59 GMT
Írta: Keino ekkor: Jan 23, 2016 17:48:59 GMT
Keino egy vízből emelt fallal kivédte a támadásokat, majd azt lejtővé fagyasztotta és lecsúszott rajta, egyenesen a támadók elé.
|
|
|
Kikötő
Jan 23, 2016 17:50:03 GMT
Írta: Zhen Huan ekkor: Jan 23, 2016 17:50:03 GMT
Zhen azt se tudta mi történik, majd meglátta a tűzgolyókat és elugrott előlük, ugrás közben kisebb-nagyobb köveket lőtt feléjük.
|
|
Quan
Átlagember
|
Kikötő
Jan 23, 2016 18:01:37 GMT
Írta: Quan ekkor: Jan 23, 2016 18:01:37 GMT
Quan egy gyors bukfenc után felrohant Korrához a hajóra miközben jó öreg pengéjét maga mellé vette.
|
|
Ruan
Vízidomár
|
Kikötő
Jan 23, 2016 18:47:08 GMT
Írta: Ruan ekkor: Jan 23, 2016 18:47:08 GMT
A kikötő vízének hála, Ruan magaköré tudott idomítani elegendő vizet hogy kivédhesse a tűzidomárok támadását. Majd a biztonságot nyújtó vízből rövid, vékony jéglövedékeket idomított az ujjaival.
|
|
Azoir
Vízidomár
|
Kikötő
Jan 23, 2016 18:49:52 GMT
Írta: Azoir ekkor: Jan 23, 2016 18:49:52 GMT
Azoir gondolt egyet, és megpróbálta a mozdulatot, amit még a szegénynegyedben csinált. Odaszólt Keino-éknak: - Segítsetek, nehogy kiessek az egyensúlból - mondta és vízet gyűjtött maga alá.Felemelkedett és megcsinálta a mozdulatot. Egyik kezével vízet idomított az egyik feketenapos felé, míg a lábával jégcsapokat küldött a máik felé. Megpróbált koncentrálni, hisz tudta, hogy nincs helye hibának. Abban is reménykedett hogy Keino, és Ruan segít neki.
|
|
Quan
Átlagember
|
Kikötő
Jan 23, 2016 18:52:11 GMT
Írta: Quan ekkor: Jan 23, 2016 18:52:11 GMT
Quan örült a tűzidomároknak mert a tűzgolyóikat egy különleges technikával képes ketté vágni.Csak mint mindennek ennek is két oldala van. A kard fellforrósodik ami jó, ha rávág a tűzidomárokra viszont hogyha csak védekezik egy idő után a kard égetni kezdi forgatója kezét. ~Ó Azoir megint.Remélem most más hogy alakul mint a házamnál.Remélem Keino és Ruan vigyázz rá.~ Quan nem ment sehova,maradt az avatár mellett úgy gondolta,hogy kell valaki aki meg is tudja védeni.
|
|
Ben
Mesélő
|
Kikötő
Jan 23, 2016 18:55:00 GMT
Írta: Ben ekkor: Jan 23, 2016 18:55:00 GMT
A csapat jól tartotta magát a Fekete Nap ellen, folyamatos támadásaikkal próbálták visszatartani őket Korrától. Ám a helyzet kezdett eldurvulni, egyre több katona jött, a kis csapat tagjai közül néhányan pedig kisebb-nagyobb sérüléseket szenvedtek el. Keinot a vállán találta egy forró tűzgolyó, Azoirt pedig hátba lőtték, miközben a levegőben volt, emiatt a fiú erősen a földnek csapódott. Három Fekete Nap katona mászott fel a hajó oldalán, hogy elrabolják Korrát. Quan még idejében észrevette őket, kardjával próbálta visszatartani a támadókat. És aztán minden tönkrement. Korra, megérezve a veszélyt, összegyűjtötte minden erejét és átlépett az Avatár állapotba. Egy erős széllökéssel, a vízbe küldte a három ellenséget, akikkel Quan harcolt. Éppen a csapat többi tagja felé emelte a tekintetét, mikor mindannyiukat elvakította a fény és Korra eltűnt. Egyenesen a Szellemvilágba került. Persze, erről a kis csapat tagjai mit sem tudnak, nekik kell kideríteniük hova tűnt Korra és megmenteniük őt, hiszen rájuk bízták az Avatárt. A Fekete Nap katonák, látva, hogy a Korra Avatár eltűnt, gyorsan visszavonulót fújnak, úgy ítélik, nem érdemes már harcolniuk és pár másodperc alatt eltűnnek mindenki szeme elől.
|
|
Azoir
Vízidomár
|
Kikötő
Jan 23, 2016 18:56:42 GMT
Írta: Azoir ekkor: Jan 23, 2016 18:56:42 GMT
- Mi történt? - kérdezte Azoir hangosan, amikor kinyílt a szeme. Az utobbi percek elvesztek memóriájából, csak annyira emlékszik, hogy beszélt valamit Keino-nak. Erőt vett magán, és megpróbált feltápászkodni, de visszaesett a földre, egy fájdalmas üvöltés mellett. - Te jó ég! - kiáltotta, majd elkezdte felfedezni sérüléseit. -Hm, egy váll ficam, ez csodálatos, de gyógyítható... De a mi a baj a hátammal? - kérdezte önmagától, majd körbenézet tudnae neki segíteni valaki. Ekkor vette észre, hogy a többiek is a földön fekszenek. - Ez fura... Itt valami fura történik... - mondta Azoir, majd szemei lecsukódtak.
|
|
Ben
Mesélő
|
Kikötő
Jan 23, 2016 18:58:16 GMT
Írta: Ben ekkor: Jan 23, 2016 18:58:16 GMT
/Valamint ne felejtsétek el a Hírekben leírtakat, mert az is hatással van a Kalandotokra! Erre gondolok: Köztársaság Város eddig kimaradt a háborúból, azonban a Fekete Nap léghajói a hegyekből érkezve a város fölött álltak meg. Ezt megelőzően robbanások voltak hallhatóak a repterek felől, ugyanis azok felszállópályáit megsemmisítették. A léghajók a kikötő hajói számára lőtávolságon kívül vannak így az égen köröző hajók mindenki számára sebezhetetlenek. A már említett járművekből köteleket lőnek ki, több épületen károkat okozva ezzel. Majd hirtelen minden rádióból egy férfi hang szólal meg. -Üdvözlöm Köztársaság Város lakosságát, Amon vagyok. Az az Amon, aki egyszer az Egyenlőségiek oldalán harcolt. Az az Amon, akit legyőzött az Avatár majd meghalt. De akkor azért buktam el, mert a rossz oldalon álltam. Most már tudom, hogy mi hiányzott a lelkemből. A tűz, az egy igaz elem. Az uralkodónk, Lee megtanított arra, hogy ne csak elvegyek hanem adjak is. Ti, Köztársaság Város polgárai lehetőséget kaptok arra, hogy csatlakozzatok a Tűz Igaz népéhez és az idomítási formátokat tűzre cserélni. A megtisztítás ismét kezdetét veszi. Az utcákon több motor és autó indult el egyszerre, s kezdtek házról házra járni./
|
|
Quan
Átlagember
|
Kikötő
Jan 23, 2016 18:59:55 GMT
Írta: Quan ekkor: Jan 23, 2016 18:59:55 GMT
Quan éppen megköszönte volna Korrának a segítséget mikor egy villanás után eltűnt. -Mi a fene,hová tűnt Korra.- Majd lenézett és hallotta Azoir nyögését. Quan lerohant Azoirhoz,hogy segítsen neki és a többieknek.
|
|
Ruan
Vízidomár
|
Kikötő
Jan 23, 2016 19:01:07 GMT
Írta: Ruan ekkor: Jan 23, 2016 19:01:07 GMT
Minden elég gyorsan történt, Ruan az egyik pillanatban még védekezésből támadott aztán honnan, honnan nem erős fény vakította el majd Azoir hangját hallotta. ~Mit nyafog megint?~ gondolta, majd odalépett Azoir mellé és gyógyító kezelésbe vette.
|
|
Azoir
Vízidomár
|
Kikötő
Jan 23, 2016 19:02:28 GMT
Írta: Azoir ekkor: Jan 23, 2016 19:02:28 GMT
Azoir éreze, hogy Ruan elkezdi gyógyítani, de a fájdalom még nem szűnt meg. Észrevette, hogy a fejük fölött elrepülnek Amon léghajói. - Nem akarok senkit sem siettetni, de azok szerintem értünk jöttek...-bökött az ég felé fejével.
|
|
|
Kikötő
Jan 23, 2016 19:06:27 GMT
Írta: Zhen Huan ekkor: Jan 23, 2016 19:06:27 GMT
Zhen hirtelen körülnézett és fogalma sem volt, hogy mi történik, hirtelen mindenki a földön fekszik, az avatár, sehol ahogy a fekete nap emberei is. ~ Mi folyik itt~ - Ti jól vagytok? Mondta hangosan, majd körülnézet. Ebben a pillanatban szólalt meg a satomobilban lévő rádió, melyből egy férfi hangja szólt,Zhen nem teljesen értette, de azt igen ,hogy Amon újra él. ~ Ez hogyan lehetséges, ezeknek elment az eszük, megint háború lesz? ~ Kérdezte magában,miközben a többiek éledeztek. Majd felnézett az égre ott pedig egy léghajót látott. - El kell mennünk innen, de mihamarabb mindenki fel a hajóra, talán még megússzuk az egészet.
|
|
Azoir
Vízidomár
|
Kikötő
Jan 23, 2016 19:09:18 GMT
Írta: Azoir ekkor: Jan 23, 2016 19:09:18 GMT
Azoir nagy levegőt vett és megszólalt. - Menjetek innen... Én itt maradok. Eddig is sok gondot okoztam nektek, most hogy az avatár eltűnt nem szeretnélek hátráltatni titeket. - Mondta kisebb szünetekkel tarkítva - Ruan kérlek ültess fel, így képes leszek feltartani őket, és nektek lesz időtök elmenekülni. A hajó a tiétek. Siessetek mert mindjárt ránk támadnak!
|
|
Quan
Átlagember
|
Kikötő
Jan 23, 2016 19:10:36 GMT
Írta: Quan ekkor: Jan 23, 2016 19:10:36 GMT
-Ruan hozzá ne nyúlj majd én.-Erre Quan felkapta Azoir,vigyázva nehogy még több baja essen. -Igazatok van mennyünk el innen.És a hajó sem egy rossz ötlet.Ez az Amon,hogy nem bír a seggén maradni.Nembaj,csak gyorsan mennyünk innen.- ~Ez az Amon nem halt meg egyszer?Vagy csak én tudom rosszul?Mindegy ahogy látom ez már a műlt zenéje.~
|
|
Keino
Vízidomár
|
Kikötő
Jan 23, 2016 19:11:49 GMT
Írta: Keino ekkor: Jan 23, 2016 19:11:49 GMT
Keino Keino teljesen ledöbbent, mikor az Avatár eltűnt. Látta, ahogy az egyik pillanatban Ruan gyógyítja Azoirt, a másikban már Quan vitte a hátán... Felmentek a hajóra. -Ruan, Azoir (már ha tudsz jönni), gyertek a hajó farához, ídomítanunk kell a vizet hogy gyorsan haladjunk! Meg kell találnunk Korrát is!
|
|
Azoir
Vízidomár
|
Kikötő
Jan 23, 2016 19:12:57 GMT
Írta: Azoir ekkor: Jan 23, 2016 19:12:57 GMT
-Ahogy szeretnéd - nyögdécselte Azoir, majd Quan-hoz szólt - Ha lennél olyan kedves le tennél? Nem mintha kényelmetlen volna, csak hát így te is felszabadulsz. ~ Te jó ég miket beszélek. A hátam annyira fáj, hogy csak feküdni tudok. Megint nagy fába vágtad a fejszédet Azoir. Mi lenne ha egyszer igazat mondanál, és nem akarnál bizonytínai senkinek. ~ Ekkor Azoir kinyitotta a száját és újralezdte: - Bocsánat de tévedtem. A hátam annyira fáj, hogy maximum feküdni tudnék. Sajnálom Keino, de nem tudok segíteni. Itt meghúzom magam és várok amíg fel nem szabadul egy gyógyító. - mondta Azoir és kezdte úgy érezni, hogy legalább lelki békéje visszatért.
|
|
Quan
Átlagember
|
Kikötő
Jan 23, 2016 19:14:16 GMT
Írta: Quan ekkor: Jan 23, 2016 19:14:16 GMT
-Jól van te öreg harcos.-Szólt Quan Azoirhoz.-Keressünk valami fekhelyet.-
|
|
|
Kikötő
Jan 23, 2016 19:15:25 GMT
Írta: Zhen Huan ekkor: Jan 23, 2016 19:15:25 GMT
- Villám kérdés ,tud valaki itt hajót vezetni? Mert én nem. Mondta Zhen miközben kapkodott össze-vissza a kormánynál.
|
|
Azoir
Vízidomár
|
Kikötő
Jan 23, 2016 19:16:31 GMT
Írta: Azoir ekkor: Jan 23, 2016 19:16:31 GMT
-Quan kérlek vigyél Zhen-hez. Ott elfekszem én, de legalább tuok neki segíteni.- mondta Azor, miközben pörgetni ezdte az emlékeit a fejében. Hajó...Hajó.. Á, megvan. Emlékszem már. - Zhen, mindjárt elmondom, hogy hogyan kell csinálni.
|
|
Quan
Átlagember
|
Kikötő
Jan 23, 2016 19:17:41 GMT
Írta: Quan ekkor: Jan 23, 2016 19:17:41 GMT
Quan odasétált Zhenhez.-Nézd hozok egy hozzáértőt.-Majd rámosolygott Azoirra. Aztán lerakta Azoirt. Quan erősen fogta Azoirt,hogy ne nagyon kelljen ebben az állapotban állnia,próbált a támasza lenni. -Azoir kell-e valami?-
|
|
Azoir
Vízidomár
|
Kikötő
Jan 23, 2016 19:18:48 GMT
Írta: Azoir ekkor: Jan 23, 2016 19:18:48 GMT
-Köszönöm Quan, de így is többet tettél, mint amit megérdemelnék. - mondta, majd Zhen-hez fordult és magyarázni kezdett valamit, s közben a műszerfalra mutogatott. - Quan, nem kényelmetlen neked ez így? - kérdezte, majd a vízes tömlőiből egy jég mankót készített magának. - Így. Mostmár te is mehetsz segíteni a többieknek.-mosolygott vissza Quanra. - No Zhen, lássuk azt a hajót!
|
|
Ruan
Vízidomár
|
Kikötő
Jan 23, 2016 19:20:39 GMT
Írta: Ruan ekkor: Jan 23, 2016 19:20:39 GMT
Ruan felszaladt a többiekkel a hajó fedélzetére és Keino-val a vizet idomítva elindították a hajót a kikötőből.
|
|
Ben
Mesélő
|
Kikötő
Jan 23, 2016 19:22:23 GMT
Írta: Ben ekkor: Jan 23, 2016 19:22:23 GMT
Miután a csapat összeszedelődzködött és mindannyian a hajón voltak, elindultak a nyílt vízen. Próbálták minél gyorsabban elhagyni a Fekete Nap által megszállt várost, és kitalálni mégis hova tűnhetett Korra. Ám a Fekete Nap léghajói szinte se perc alatt kiszúrták a menekülő hajót. A csoport fáradt, sebesült tagjainak esélyük sem volt a katonákkal szemben. Végső erejükig küzdöttek, ám elbukták a harcot, az őrök legyőzték őket. Egyenként tepertek le mindenkit, míg mindannyian eszméletlenül rogytak a lángoló hajó padlójára. /A kaland itt folytatódik: SZELLEMVILÁG/
|
|