|
Írta: Wan Shi Tong ekkor: Jan 23, 2016 12:19:44 GMT
A helyszínleírás hamarosan pótlásra kerül.
|
|
Seto
Földidomár
|
Írta: Seto ekkor: Jan 28, 2016 16:20:17 GMT
~ Anyám, mi ez a hely? Itt élnek emberek? ~ merengett el Seto miközben a többiekkel fedezték fel az új helyet. Seto úgy érezte itt az ideje kicsit jobban megismerkedni a többiekkel, a már így alakult, hogy együtt bujkalnak. - Hát úgy néz ki egy darabig itt leszünk, legalábbis ameddig újra visszaerosodunk, no meg nem ártana keresnünk szállást meg ennivalót és megbeszélhetnenk hogyan tovább. - Mondta a többieknek, miközben sétáltak. - Addig is ismerkedjunk meg, ha valaki még nem tudja én Seto vagyok. - Próbált jó benyomást kelteni a többieknek.
|
|
Chou
Halott
|
Írta: Chou ekkor: Jan 28, 2016 16:20:51 GMT
~Fázom.~
~Hol vagyok?~
Amikor Chou kinyitotta szemeit egy kunyhóban találta magát messze délen. Bent kellemesen meleg volt. A közelben ropogott a tűz. Chou az anyja karjai között volt. Hat éves volt csupán. Hallgatta anyja dúdolását. Kellemes volt. Annyira nyugodt és idillikus.
Azután az anyja abbahagyta a dúdolást és egy kötéllel kezdte folytogatni lányát, aki jelenlegi mivoltában tűnt fel.
- Anya, mit csinálsz? - nyögte. - Ez fáj!
- Fáj? - kérdezte a nő gúnyos kacajjal, majd ellökte magától lányát. Ezután vizetidómított és egy jégdarabbal döfte át a lány karját. - Te is fájdalmat okoztál nekem. - Chou sírva omlott a földre. Anyja újjabb jég szilánkok kíséretében közeledett feléje. - Nem de?
Chou sírva és kiabálva tért magához. Még mindig az álom hatása alatt állt és jégszilánkokat repített a közelében lévők felé.
|
|
|
Írta: Schiwo ekkor: Jan 28, 2016 16:22:20 GMT
Schiwo egy falat húz eléjük, így ki tudta védeni a jégszilánkokat.
- Ez meg mégis mi akart lenni?! ~Ránéz a lány arcára~ Mindegy is Seto-nak igaza van, kell egy menedék és ennivaló.
- Üdv Seto! Én Schiwo vagyok.
Ránéztem egy kopasz fiúra. Olyan fura volt ez nekem.
- Hé kopasz! Téged hogy hívnak? És mégis, hogy lehet, hogy te légidomár vagy?
|
|
|
Írta: Miroku ekkor: Jan 28, 2016 16:23:04 GMT
Ránézek a fölfifomárra.
- Miroku vagyok az Északi Levegőtemplomból. A levegőt már gyerekkorom óta tudom irányítani. Tenzin Mester volt a tanítóm. És ne hívj kopasznak!
|
|
Chou
Halott
|
Írta: Chou ekkor: Jan 28, 2016 16:23:47 GMT
Amikor Chou felocsódott és teljesen kikászáódott álmából felmérte a terepet. Meglepődött, amikor látta, hogy egy teljesen más helyre került és azt sem tudta, hogy hogyan. De volt fontosabb is, amivel foglalkozhatott.
- Sajnálom! - borult térde a jég szilánkja áldozata előtt. - Én ezt nem akartam, csak... Bocsánat!
|
|
Seto
Földidomár
|
Írta: Seto ekkor: Jan 28, 2016 16:25:11 GMT
~ Ez meg mit kapott?! ~ kapta fel magában a vizet Seto, miután a lány hirtelen csak jégszilánkokat kezdett lövöldözni feléjük.
Aztán hallotta hogy Schiwo kopasznak nevezte a légidomár srácot, ezen egy jóízűt elmosolyodott.
Majd Chou hirtelen leállt a jégszilánkok lövöldözésével, bocsánatot kért.
- Bizonyára eléggé megviselt az elmúlt pár óra. - próbálta megérteni Seto.
|
|
Chou
Halott
|
Írta: Chou ekkor: Jan 28, 2016 16:25:43 GMT
- Á, igen.- vágta rá Chou miután Setohoz fordult. - Az előbb még meg akartak ölni, vagy nem is tudom. Ez annyira ijesztő! Mégis mit tettünk, hogy ezt kapjuk?
|
|
Ming
Földidomár
|
Írta: Ming ekkor: Jan 28, 2016 16:26:10 GMT
Amikor Ming látta a csatornvárost kicsit meg döbbent. ~ezek az emberek szinte minda Fekete nap elől bújtak el, mindenképp meg kell őket állitani- gondolta magába. Majd hirtelen a vizidomár jég szilánkokat dobált feléjük. Hallotta a bocsánat kérését és hogy kicsit összezavarodott. Ming megértette elvégre egy pár óra eszméletlen volt. Majd válaszolt: - nem tudom de szerintem a Fekete nap a hibás a történtekért...
|
|
|
Írta: Schiwo ekkor: Jan 28, 2016 16:27:09 GMT
- Jól feltételezed! Kell egy terv, hogy vissza tudjuk őket verni. Nézzük hogy vagyunk. Ha jól számoltam össze, 3 föld, 1 víz, 1 tűz és nagy szerencsénkre van egy légidomár is köztünk. Halljuk a terveket!
|
|
Chou
Halott
|
Írta: Chou ekkor: Jan 28, 2016 16:28:01 GMT
Chou Schiwohoz fordult.
- Nos, ez így szép, de figyelembe véve, hogy ők mennyien lehetnek még én sem tudok optimista lenni.
|
|
Seto
Földidomár
|
Írta: Seto ekkor: Jan 28, 2016 16:28:40 GMT
- 4 földidomárunk van. Te, Ming, Hung és a lány aki megtámadott. - mutatott rá Seto. - De egyébként toborozhatnánk az itteni idomárokból egy csapatot, hogy felvegyük a versenyt a Fekete Nappal, mert hatan tényleg kevesek vagyunk.
Egy kis idő múlva Seto megpillantott egy teázót:
- Ott egy teázó, azt mondom üljünk be oda és egy jó tea mellett beszéljük meg a tervet, hogyan toborozzunk embereket, satöbbi. Mit szóltok? - tanácsolta Seto.
|
|
Chou
Halott
|
Írta: Chou ekkor: Jan 28, 2016 16:32:54 GMT
- A tea nem rossz ötlet, de ne játszuk el megint ugyanazt, oké? - gondolt itt Chou az iménti eseményekre, melynek hasonló volt a kirobbantó oka.
|
|
|
Írta: Miroku ekkor: Jan 28, 2016 16:33:44 GMT
- A jégszilánkokra gondolsz? ~Kérdeztem viccesen~
|
|
Seto
Földidomár
|
Írta: Seto ekkor: Jan 28, 2016 16:35:48 GMT
- Nem. - Nevetett fel Seto.
|
|
|
Írta: Schiwo ekkor: Jan 28, 2016 16:36:57 GMT
- Azt ajánlom hogy legyen két csapat. Első: Aki akar az jön velem és kovácsolunk egy tervet, a maradék itt marad segíteni a sérülteknek, segítenek nekik és ha úgy érzi, hogy mostmár jönni akar, akkor hagyunk itt egy találkozási pontot, hol? mikor? Akkor ki tart velem? ~Kérdezem őszintén~
|
|
|
Írta: Miroku ekkor: Jan 28, 2016 16:37:56 GMT
- Megyek! Gondolom elkél a segítség. Főleg, hogy nem nagyon számítanak légidomárra.
|
|
Seto
Földidomár
|
Írta: Seto ekkor: Jan 28, 2016 16:38:41 GMT
- Benne vagyok. Van is egy tervem. Akik itt maradnak toboroznak egy kisebb sereget, míg mi visszamegyünk a felszínre. Mivel tuzidomar vagyok, beoltozhetnek Fekete Naposnak és eljátszanank, hogy foglyul ejtettem valamelyikotoket és elviszem a börtönbe vagy ahol a foglyokat tartják, hátha ott találunk foglyul ejtve néhány fontos embert vagy az Avatart akár, hogy kiszabaditsuk. Kívülről való erositesre nem nagyon számíthatunk, belülről kell megszabaditani a várost! A tervemnek van egy későbbi fázisa, azt majd később mondom el, ha ez beválik 2 nap múlva visszajövök ide és jön a 2. része. - Vázolta terveit Seto. - Mit szóltok? -
|
|
|
Írta: Schiwo ekkor: Jan 28, 2016 16:39:23 GMT
- Ne menjen veled valaki? Te se tudhatod mikor eshet bajod.
|
|
|
Írta: Miroku ekkor: Jan 28, 2016 16:39:46 GMT
- Szívesen veled mennék. Halk vagyok, mint az árnyék.
|
|
Chou
Halott
|
Írta: Chou ekkor: Jan 28, 2016 16:40:31 GMT
- Nos, a terv így egyszerűnek tűnik, de veszélyes. Ennek ellenére én sem akarok ölbe tett kézzel ülni és várni.
|
|
Seto
Földidomár
|
Írta: Seto ekkor: Jan 28, 2016 16:41:01 GMT
-Oké. Miroku akkor te leszel a fedezetem. Követsz messziről, a házak tetején vagy bárhol megbújva, lényeg, hogy ne kapjanak el. Nos, ki akar lenni a fogoly? - nézett kiváncsian Schiwo-ra és Chou-ra
- Fekete Nap egyenruhát meg onnan szereznénk, ahonnan jöttünk, egy halott már úgy se veszi hasznát. Azután megindulok a belváros fele és elvezetlek katonához aki majd elmondja, hol tartják a foglyokat Köztársaság Városban. Ha megkérdezné miért nem tudom, majkd mondom, hogy most osztottak be ide és ezért vagy valami ilyesmi. 2 nap múlva meg visszajönnék ide és életbe lép a 2. fázis. De az majd később. - mondta Seto.
|
|
|
Írta: Schiwo ekkor: Jan 28, 2016 16:41:40 GMT
- Én leszek. De mi lesz Chouval?
|
|
Seto
Földidomár
|
Írta: Seto ekkor: Jan 28, 2016 16:43:06 GMT
- 2 fogolyt is vihetek. - mosolyodott el.
|
|
|
Írta: Miroku ekkor: Jan 28, 2016 16:44:48 GMT
- Rendben! Akkor én fedezem a hátatokat.
|
|
Ming
Földidomár
|
Írta: Ming ekkor: Jan 28, 2016 16:45:41 GMT
-Én mit csináljak? én se akarok ittmaradni, segíteni szeretnék!
|
|
|
Írta: Schiwo ekkor: Jan 28, 2016 16:46:10 GMT
- Ming! Te fogsz Mirokuval egy csapatot alkotni. Ha balul sülne el a dolog, akkor ti fogtok segíteni nekünk. Készen kell állnotok minden helyzetre! Ez már nem gyerekjáték! ~Próbáltam motiváló lenni~
|
|
Seto
Földidomár
|
Írta: Seto ekkor: Jan 28, 2016 16:47:48 GMT
- Akkor iinduljunk srácok, ne vesztegessuk az időt. -
|
|
Ben
Mesélő
|
Írta: Ben ekkor: Jan 28, 2016 16:49:59 GMT
A hangulat ugyan nagyon jó volt, ellenben a motivációnak nem volt semmi értelme. A fekete nap rájött a tervükre és felfedezték a Csatornaváros hollétét. Két hatalmas fémhajóval egy óriási léket vágtak a földbe és a városban folyamatosan emelkedni kezdett a vízszint. Sokan a gyermeküket kapkodták magukkal és kirohantak a felszínre, ahol mind-mind a fekete nap fogságába estek. Seto, Miroku, Ming és Schiwo azonban a víz sodrásának áldozata lett, Miroku be is veri a fejét egy csőbe s ezáltal elájul. A társaság többi tagja mind a Fekete Nap börtöneibe került.
/Körülbelül két héttel később, a jelenlegi eseményekhez igazodva/
Mind a négyen egy halászhajón ébrednek. Szerencséjük volt, egy bőkezű öreg bácsika kimentette őket és elbújtatta őket a Fekete Naptól. A hajó jelenleg az óceán közepén lehetett, alig négy-öt fős legénységgel. Amikor Schiwo felébredt, egy rá vigyorgó kisfiút látott aki az ágyán térdelt és várta, hogy felébredt. Amikor az kinyitotta a szemét, akkor villámgyors léptekkel kirohant a szobából melyben csak ők négyen voltak és hangosan üvöltözni kezdte.
-Nagyapa, nagyapa felébredtek a bácsik és a néni. Mit csináljak.
Majd a vén halász lépett oda hozzájuk.
-Üdvözöllek titeket, már azt hittem, hogy nem tértek magatokhoz. A nevem Ian, én húztalak ki titeket amikor a Fekete Nap elpusztította csatornavárost.
|
|
|
Írta: Schiwo ekkor: Jan 28, 2016 16:50:53 GMT
- Hallom ahogy egy kis fiú hangosan kiabál. Most meg egy öreg fickó beszél hozzám. Álmodom? Nem ez nem álom. ~Magamban~
Felültem és az öregre néztem.
- M-mégis mi történt velünk? ~Kérdezem rémültem~ Egy pillanat alatt történt minde.. ~ekkor beugrott~ Mit is mondtál? Csatornaváros elpusztult? És mi történt a többiekkel? A gyerekek, az öregek, a nők, az idomárok, a csapat tagjai? Velük mi lett?
|
|