|
Írta: Zhen Huan ekkor: Jan 23, 2016 15:38:23 GMT
- Én benne vagyok, úgy is rám férne egy jó tea. Majd követte Quan-t.
|
|
Ruan
Vízidomár
|
Írta: Ruan ekkor: Jan 23, 2016 15:42:43 GMT
- Jól hangzik! Felőlem mehetünk. - mondta, majd elindult a többiek után.
|
|
Keino
Vízidomár
|
Írta: Keino ekkor: Jan 23, 2016 15:44:27 GMT
~ Miért is ne ihatnánk meg egy finom teát... ~
-Én is benne vagyok - szólt a többieknek, majd utánuk indult.
|
|
Ben
Mesélő
|
Írta: Ben ekkor: Jan 23, 2016 15:46:03 GMT
-Ha jól tudom a Fekete Nap csak Ba Sing Se-t és a körülötte lévő falvak közül folgalt el párat, persze ezek csak pletykák. A sajtó nem közöl le ezzel kapcsolatban híreket, azonban Iroh tábornok több katonájával együtt kivonult a városból pár napja, és a szegénynegyedben is több terrorcselekményt jelentettek.
Soha nem hallott még hangidomításról, kíváncsi arra, hogy milyen az és persze a megakarja találni a barátját.
-Szerintem menjünk a Templom szigetére, úgy hallottam -persze te jobban tudod, hiszen ott élsz, hogy az nagyon spirituális hely így talán arra lehetnek még szellemek. De biztos, hogy én is elmehetek a szigetre? Elvégre nem vagyok levegőidomár.
Ha igennel válaszol, akkor Nora vár amíg Iona elindul, hiszen nem tudja merre induljon el.
|
|
Iona
Levegőidomár
|
Írta: Iona ekkor: Jan 23, 2016 15:49:50 GMT
- Persze! - vágta rá azonnal Iona. - Korra barátai is ott laknak most, különösen, mióta visszatértek és... gondolom tudod, mi történt vele. A lényeg, hogy ők sem levegőidomárok. Kövess, tudok egy elég gyors utat, amin biztonságosan kijuthatunk innen.
*Elindul egy kisebb utcán.*
~Nem lesz egyszerű megvalósítani... Még sosem csináltam ilyet. Remélem sikerül majd, és nem most hagynak cserben a képességeim... De most figyelni kell. Ez az út biztonságos, de nem árt az éberség.~
|
|
Ben
Mesélő
|
Írta: Ben ekkor: Jan 23, 2016 15:50:42 GMT
Az ismerkedést ismét megzavarja a Fekete Nap, persze most nem közvetlen csak közvetetten konkrétan a rádióból éppen egy megnyugtató zene szólt mikor a bemondó szavai megtörik a csendet.
-Rendkívüli hírek a határon túlról, most már hivatalos. A Fekete Nap uralja Ba Sing Se-t és környékét, Iroh tábornok és csapata elindult felszabadítani a várost azonban csúfos vereséget szenvedtek, magát a tábornokot kórházba szállítják a hollétét pedig nem árulják el. Tűz ura Zukó lépni akar, azonban Köztársaság Város visszavonul magára hagyva a Ba Sing Se-t. Köztársaság Város támogatása nélkül Zuko katonái nem léphetnek fel ugyanis az végzetes háborúba torkollana amiből csak súlyos veszteség..
Az egyik ember kikapcsolja a rádiót, kopasz leborotvált fazon furcsa tetkókkal. Úgy látszik, hogy a Fekete Nap névtelen támogatója.
-Ezek az emberek rengeteg jót tettek, megvédtek minket a szellemektől és végre vissza költözhetünk az otthonainkba. Követeljük az elnöktől,hogy lépjen háborúba a Fekete Nap oldalán a föld királysága ellen.
Persze ez hatalmas vitát szít, van aki támogatja azonban sokan ellenzik az ötletet.
|
|
Quan
Átlagember
|
Írta: Quan ekkor: Jan 23, 2016 15:51:51 GMT
~Ba Sing Se,Iroh bajban ez sok,gyorsan haza kell érnem~
-A most hallotak után remélem még velem tartotok.-majd odafordul Ruanhoz.
-Sajnálom,hogy már most zaklatlak,de jobb ha előre tudod,hogy hallotam jó gyógyító hírében állsz. Majd segítségedre lenne szükségem,hogy a későbbiekben melletetek tudjak állni lekileg,testileg.Mit kérsz,megkapod. -Ezután visszafordul a többiekhez.
-Jó hírem van.Ha esetleges szállásra lenne szükségetek nálam mindig otthon lesztek.-
Majd mindenki kezébe nyomott egy kulcsot,előre fordult és indult tovább.
|
|
Ruan
Vízidomár
|
Írta: Ruan ekkor: Jan 23, 2016 15:53:34 GMT
~ Lakáskulcs? Nem hamarkodtad el ezt túlságosan is? ~
- Köszönöm! Habár, én nem lakom innen túl messze. - mondta kicsit tétován, mivel nem igazán tudott mit kezdeni ezzel a helyzettel. Eközben a helyiségben egyre jobban nő a vita kik a Fekete Nap ellen, ki az ellen, egyre hangosabban.
- Ennyit a békés teázgatásról. Talán egy kevésbé nyílt helyen kellene folytatnunk a társalgást. - vetette fel az ötletet.
|
|
Keino
Vízidomár
|
Írta: Keino ekkor: Jan 23, 2016 15:54:30 GMT
~ Fura ez a fickó, hogy ennyire bízik emberekben, akiket csak most ismert meg... Mindegy, legalább nem kell az utcán aludnom, egy jégkunyhóban. Amúgy is hülyének nézhetnek az emberek, elvégre mit keres egy jégkunyhó az utca közepén? ~
-Köszönöm szépen, igen nagylelkű vagy. - kicsit zavarban érezte magát, mert nemigen tudta viszonozni a nagylelkűséget.
Bár eddig sem volt túl nagy a nyugalom, egyre több Fekete Napos ember jelent meg a ház körül, mindent elleptek. ~ ezek egyre többen vannak ~
-Nem kéne indulnunk? ~ talán már késő... de még van esélyünk kijutni ~ gondolta, majd az asztal alatt elkezdte kiszűrni a vizet a levegőből ~ minél több kéne... eltűnt a kulacsom, valamit muszáj lesz idomítanom, ha netán bajba keverednénk... ~
|
|
Quan
Átlagember
|
Írta: Quan ekkor: Jan 23, 2016 15:56:10 GMT
Quan előveszi kardját beleszúrja a falba elforgatja. Aztán kinyit egy titkos szekrényt majd magára ölti páncélját. Becsukja a szekrény ,majd kiveszi kardját.
-Sajnálatos módon azt kell észlelnem,hogy az idők rosszra kezdenek fordulni.Én viszont ezt nem fogom tétlenül végig nézni.-Leül.-Segítségetekre lenne szükségem.Velem tartotok?-
|
|
|
Írta: Zhen Huan ekkor: Jan 23, 2016 15:56:53 GMT
~ Eléggé megbízik bennünk Quan, hogy máris oda adja a házának a kulcsát meg ,hogy ilyeneket kér tőlünk,na de mindegy, úgyis azért jöttem, hogy részt vegyek egy kalandban, bár az előbb is épp, hogy megúsztuk a tea házban harc nélkül ~ - Én veled tartok, és ti? majd ránézett Keinora
|
|
Ben
Mesélő
|
Írta: Ben ekkor: Jan 23, 2016 15:57:44 GMT
Quan ajtaján egy vízidomár kopogtatott, mellette két hasonló kinézetű társával.
-Szükségünk van a segítségetekre.
Szólal meg köszönés nélkül.
-A Fekete Nap ismét lecsapott, kishíján megölték az elnököt, a Városháza lángokban állt. A legrosszabb az, hogy a városlakók nagyérsze a nap oldalára állt és mindenféle módon akadályozta a tűzoltást. Maga a Parancsnok kér önöktől elnézést, amiért elküldte önöket pár órája, azonban most egy igen fontos feladatot bíznák magukra.
Egy tolószék gurulását hallják, mígnem maga Korra gördül be az ajtón.
-Az avatár biztonsága jelenleg mindennél fontosabb így Tenzin parancsát követve idehoztuk hozzátok. Kérlek adjatok neki szállást a mai napra s tarcsátok titokban a hollétét.
A ház előtt parkol egy Satomobil*dobja oda a kulcsát Keino-nak.* Holnap vigyétek a kikötőbe és onnan egy léghajóval elszállítjuk őt Köztársaság Városból egyenesen Zaofu-ba.
|
|
Quan
Átlagember
|
Írta: Quan ekkor: Jan 23, 2016 15:58:46 GMT
Quan meghajol és csak annyit mond.-Gyorsan utánam.-Majd odarohan saját szobája aljtajához,kinyitja.-Itt meghúzhatja magát az Avatár,és az én diszkréciómra is számíthattok.Ahogy kértétek úgy lesz.-
|
|
Ruan
Vízidomár
|
Írta: Ruan ekkor: Jan 23, 2016 15:59:45 GMT
- Korra?! – Ruan-t ebben a pillanatban a teljes döbbenet jellemezte volna a legjobban. Még az illő megszólítást is elfelejtette. Azonban volt annyi lélekjelenléte így is hogy a tolókocsi mögé lépett és Korrát betolta a házba.
- Ne aggódjon, Bumi parancsnoktól annak idején rendes kiképzést kaptam rejtőzködés és álcázásból. Viszont… - fordult a többiekhez. – … amint bent leszünk a házban, megbeszélhetnénk hogy ki milyen szinten áll idomítás ill. – itt Quan-ra nézett – kardforgatás téren. Mit gondoltok? -
|
|
Quan
Átlagember
|
Írta: Quan ekkor: Jan 23, 2016 16:01:07 GMT
-Jó ötlet Ruan.Nem rossz ha tisztában vagyunk képességeink határaival.-
-Korra az avatár. Quan vagyok ennek a háznak szerény tulajdonosa. Érezze magát itthon és biztonságban.-
~Örülnék,hogya jól,és biztonságban érezné itt magát. Bízok benne nem kell kardot húznom,de ha kell vesszek el.~
Majd odafordul Ruanhoz.-Figyelj benned megbízom jó embernek tűnsz,~bízok benne igazam van~,a lakásomban két titkos hely van. Az egyik egy szekrény amiben a páncélom tartom, a másik egy pince a szobámban az ágy alatt. A pince a kikötőbe vezet egy alagúton át. Hajót még nem tudtam szerezni. Miért vagyok ennyire óvatos? Majd megmagyarázom. Addig is itt a pincének a kulcsa .Ha bármi történne,ránktörnének,a Fekete napnak egy őrjárata te fogod az avatárt és a többieket és mentek.NEM kérdezel,NEM vitatkozol mentek. Értem ne aggódj jól leszek.Már volt dolgom tűzidomárokkal tudom,hogy nyerjek időt. Maximum három és fél percetek lesz.
~Adja Isten,hogy ne kelljen kardot húznom.Ha megint elfognának remélem most sem a sírban végzem.~
Odafordul a többiekhez:-A házban van elég alapanyag finom és friss tea készítéséhez. Korra,már ha szabad így szólítanom,gondoltam önt kérdezem meg először,hogy óhajt-e teát fogyasztani?
|
|
Azoir
Vízidomár
|
Írta: Azoir ekkor: Jan 23, 2016 16:09:46 GMT
Nahát, végre ide értem...- mormogta magában Azoir, miközben végigsétált a leégett házak között- vajon hová mehetett az a társaság, amelyikről a rádióban szó volt. - Azoir utcáról utcára járt, hogy kiderítse, hogy hová tűnt a vizídomár, aki segített a tűzoltásban. Senkivel nem találkozott, így segítséget sem tudott kérni. Ment és ment, közben azon gondolkodva, hogy meg tudná-e védeni magát, ha rátámad valamilyen ismeretlen. Miközben így bolyongott érdekes dolgot fedezett fel. Az egyik ház előtt egy Satomonil állt. Azoir elcsodálkozott, mert annyit ő is tudott, hogy ez a városrész a szegénynegyed, és most mégis itt lát egy Satomobilt. Úgy gondolta, hoyg valami fog történni, úgyhogy felhajtotta kabátjának gallérját, nekidőlt az autóval szemben lévő ház falának és várt...
|
|
Keino
Vízidomár
|
Írta: Keino ekkor: Jan 23, 2016 16:11:08 GMT
Mikor Korra begördült az ajtón, Keino nagyon meglepődött. Még sosem volt alkalma találkozni az avatárral.
- Üdvözletem, Korra avatár!
Az egyik vízidomár egy kulcsot dobott Keino-nak. ~Pont nekem kellett dobni a kulcsot... még sosem vezettem...~
-Mindent meg fogunk tenni, hogy biztonságba helyezzük az avatárt. Viszont mindenre fell kel készülnünk. ~Még az is kérdéses, hogy a házból kijutunk-e~. El kell jutnunk a kikötőbe.
|
|
|
Írta: Zhen Huan ekkor: Jan 23, 2016 16:12:13 GMT
- Üdvözlöm Korra az avatár *meghajol* ~Az avatár, ha már hozzánk hozzák, akkor tényleg nagy a baj~ Zhen csöndben figyelte mi történik, majd Ruan megkérdezte mindenkitől, hogy milyen idomár: - Én földidomár volnék és homokidomár, a földidomítással vannak gondjaim, de a homokkal elég jól bánok. Mielőtt megkérdezte volna oda ment az ajtóhoz ~Mintha láttam volna valamit~ Körülnézett, de a sötéttől semmit sem látott *Becsukta* ~Biztos semmi~ *Visszafordult* - És te Keino, azt már tudjuk, hogy vizet idomítasz.
|
|
Azoir
Vízidomár
|
Írta: Azoir ekkor: Jan 23, 2016 16:13:16 GMT
~Na nyílik az ajtó! - rázkódott meg hírtelen Azoir - Remélem nem vesz észre.~
Azoir mégjobban behúzta a nyakát gallérja mögé, és mozdulatlanul állt az árnyékok között.
~Gyerünk csak, gyere ki...~ de ekkor az ajtó újra becsukódott.
~Na ez aztán furcsa... Vajon mi történhet odabent? Ez kezd egyre érdekesebb lenni. Hm, talán várok még egy kicsit, de nem ártana hallgatóznom.~
Ezzel elinult a ház felé, s közben szemével kutatott egy ablak, vagy nyílás utána, de mível semmi ilyet nem talált, tervéről lemondva visszaáll eredeti helyére s tovább várt.
|
|
Keino
Vízidomár
|
Írta: Keino ekkor: Jan 23, 2016 16:14:01 GMT
~egyenlőre nem kell megtudniuk, hogy véridomár vagyok.~
-Igen, a vízidomítás elég jól megy, meg a jégidomítás is. De még van mit tanulnom...
Keino érezte egy ember jelenlétét az ajtó mögött. Érezte a vért az ereiben, de nem mert szólni, mert nem tudta volna mivel magyarázni, miképp érezte meg a személy közelségét. Így csak annyit mondott:
-Hallottam valamit, az ajtó felől jöhetett a hang...
Ezt is elég halkan mondta, mert érezte, hogy az ismeretlen közvetlen az ajtó előtt áll. ~biztosan hallgatózik~
|
|
Azoir
Vízidomár
|
Írta: Azoir ekkor: Jan 23, 2016 16:14:35 GMT
- Hm, kezd sötétedni. - Érzélkelte Azoir, miköben szemei kezdtek leragadni, hiszen nagyon kimerítő volt a mai nap. - De azt nem hagyhatom, hogy addig elmenjenek...
Ekkor ránézett a Satomobilra, és egy terv ötlött fel benne. Kulacsaiból kiidomította a vízet, s szép lassan megfagyasztotta a kocsi fontos részeit. Nemhagyta a kerekeketsem, de az ajtózárakat is. Ezután elindult a közeli folyóhoz, ahol megtöltötte kulacsait. Visszament az épülethet, és lefeküdt az egyik sikátorban.
De nem bírt aludni, félt, hogy a jég nem állítja meg a bentieket. Ezért közelebb ment a házhoz és a lehető leghalkabban elkeyzte befagyasztani az ablakokat, ajtókat. A zárakat újfent nem hagyta ki. Csak remélni tudta, hogy nem hallják meg.
|
|
|
Írta: Zhen Huan ekkor: Jan 23, 2016 16:15:28 GMT
- Amúgy azt nem mondtam, de értek a gépekhez is, persze nem a bonyolult rendszerekhez, de egy rádiót azért be tudok kötni. Mondta Zhen és megint az ajtóra figyelt ~Mi a fene lehet odakint~ közben azért még folytatta: - És még annyi, hogy vezetni is tudok, bár ez nem valami nagydolog *nevetett* Valami zörrenést hallott odakintről, már szinte szúrta az oldalát a dolog - Na, jó kaphatok egy lámpát, valamit meg kell néznem. Majd elvette a lámpát az asztalról és elindult kifele, de amint az ajtóhoz ért nem tudta kinyitni. - Ki zárta be az ajtó? Kérdezte indulatosan.
|
|
Quan
Átlagember
|
Írta: Quan ekkor: Jan 23, 2016 16:18:00 GMT
-Korra az avatár ha megbocsát még eldönti,hogy kér-e teát addig segítenék egy barátomnak.-
Quan odamegy az ajtóhoz. -Nyugalom Zhen megnézem nyílik-e.- Quan megpóbálja kinyitni nem sikerül. Fejét megvakarja az ifjú kardforgató és csak annyit mond:
-Nos az ajtó nem nyílik. Ez két dologra enged következtetni.Nem a Fekete nap mert akkor meg lenne olvadva a zár,de ez viszont... Quan kardájal szétszedi a zárat...meg van fagyva. Vagy közöllünk szórakozik valaki vagy kintről.~Keino mintha suttogott volna valamit,hogy vant kint valaki~
-Na mindegy rátok hagyom a döntést : megnézzük ki van kint vagy bent várunk.Én gyorsan kiszedem az ajtót a helyéről ezzel nincs gond.Nos,hogy döntsünk?
|
|
Azoir
Vízidomár
|
Írta: Azoir ekkor: Jan 23, 2016 16:19:03 GMT
Azoir épp végzett, és indult le a lépcsőn, amikor meghallotta az ajtón keresztül a zörgést. Gyorsan megfordult és támadó állába állt. Hallotta, sőt látta, hogy a zár eltűnik és hogy bentről kiszívárog a fény. Körbenézett, és észrevette, hogy egy csatorna fut végig az utca alatt. ~ Hogy ez miért nem jutott előbb eszembe~ kérdezte mmagától idegesen. Elkezdte a vízet összegyűjeteni, majd maga elé idomította. Ezután gyors csapásokkal elkezdett jégcsapokat lőni az ajtó felé.
- Engedjétek szabadon az avatárt! Körül vagytok véve! - kiáltotta, de a hangja kissé megremegett, mert tudta, hogy csak blöffölt. De az ajtó felé száguldó jégcsapok száma nem csökkent. ~Vajon mikor adják fel?~ kérdezte magától, s egy lábmozdulattal olyan vízsugarat indított az ajtó felé, hogy az beszakadt.
|
|
|
Írta: Zhen Huan ekkor: Jan 23, 2016 16:19:54 GMT
Zhen nézte, ahogyan Quan babrál az ajtóval, közben egy hangra lett figyelmes: - Engedjétek szabadon az avatárt! Mondta valaki kintről és törés hangokat hallott, Zhen gyorsan ellökte Quant az ajtótól, majd betört az ajtó és egy vízoszlop neki vágta a falnak, pont a vállára esett, a fájdalomtól beszélni se tudott csak annyit mondott: - Nem érzem a karom, így nem tudok idomítani. *nyögött*
|
|
Keino
Vízidomár
|
Írta: Keino ekkor: Jan 23, 2016 16:20:39 GMT
Keino hirtelen azt se tudta mi történik, olyan gyors volt minden.
-Ruan, te segíts Zhennek, én fedezem magunkat.
Az ajtóhoz sietett.
~ Felesleges hazudnod, tudom hogy egyedül vagy, egyedül a te véred jelenlétét érzem ~ mondta magában.
Felvette a támadóállást, majd a közeledő jégcsapokat megolvasztotta, míg elég vize lett a támadáshoz
-Nem te vagy az egyetlen, aki tud vizet idomítani! - kiáltott kifelé, majd az összegyűjtött vizét egy erőteljes mozdulattal az ismeretlen személy felé irányította.
|
|
Azoir
Vízidomár
|
Írta: Azoir ekkor: Jan 23, 2016 16:21:30 GMT
Azoir az utolsó pillanatban tért ki a támadás elől. Gyorsan beugrott az autó mögé, majd újabb támadást indított az ajtó felé.
~ Mi a fene! Ezeknél vízidomár is van? Hogy voltak képesek átállítani a másik oldalra?~ cikáztak a gondolatok Azoir fejében. ~ Mindegy. Akkor megmutatom neki, hogy hogy járnak az árulók. Az összes elképzelhető vízet maga köré gyűjtötte, majd bevetett egy trükkött amit, még lenn délen tanult. Szépen beusztatta a vízet a tornác alá, majd egy hírtelen mozdulattal átszakította a padlót, és célba vette vele az ajtóban álló fiú lábát. Abban reménykedett, hogy sikerül megfagyasztania.
|
|
Ruan
Vízidomár
|
Írta: Ruan ekkor: Jan 23, 2016 16:22:20 GMT
Minden felgyorsult egy szempillantás alatt. Megsemmisült ajtó, vízsugár, sebesült a földön. Zhen még alig ért földet, Ruan a víztartalékából megragadta Zhen-t és elrántotta a tűzvonalból.
- Nyugalom, azonnal megvizsgálom a vállad. – mondta, majd némi vizet idomított Zhen sérült vállára.
A szokásos jeges érzés fut végig rajta, miközben a sérülést gyógyítja.
- Rutin gyógyítás. – fordul Zhen-hez. – Se perc alatt kész leszek. -
Ruan mellett a harc egyre jobbal durvul.
- Gyerünk, még egy kicsit… - mondja összeszorított fogai között Ruan, már menne segíteni Keino-nak harcolni az ellenséges vízidomár ellen. – Jól van! Gyerünk Zhen, nézzük meg közelebbről magunknak ezt az alakot. – azzal Ruan vízből polipkarokat idomít a karjára, várva a megfelelő pillanatot az ellentámadásra.
|
|
Quan
Átlagember
|
Írta: Quan ekkor: Jan 23, 2016 16:23:04 GMT
~Szegény Zhen.Ez így nem mehet tovább~
-Ruan te vidd Korrát és Zhen-t az alagúthoz.Keino te segítesz nekem.Megragadta a fiút és gyorsan lecsaptda az ide irányuló vizet majd belekezdett.Figyelj nem tudja,hogy én nem tudok idomítani.-Majd odaatta kardját Keinonnak és folytatta.-Kimegyek te pedig a házból fogsz vizet idomítani.Röviden,én majd kint próbálok vizet idomítani te meg úgy csinálod mint ha én idomítanám.Ezzel a trükker te is el tudsz futni.Ha többen jönnek a lárma miatt akkor nem birnánk el velük.Szóval csak nekem kell itt maradnom ezzel csak 1 lesz a veszteségünk,ideiglenesen.Nem kockáztatthatjuk Korra életét gondolom te is megérted. Majd ha elkaptak úgy is megtudtjátok.Nyugi elöbb fogok kiszabadulni mint,hogy eljönnétek értem.-
Quan lehunyta a szemét egy pillanatra.Majd kinyitotta és kisétált.
-Na mutasd mit tudsz.Ha! Látom nem vagy túl okos.Ha több eszed lenne elmehetnél növénynek.
|
|
Azoir
Vízidomár
|
Írta: Azoir ekkor: Jan 23, 2016 16:23:47 GMT
Növénynek mi? - kérdezte félhangosan magától Azoir - Még hogy több ész... Már az is átlátszó, hogy azt tetteti, hogy vízidomár. Egyáltalán nem olyan a mozgása. Na de menjünk csak bele a játékba.
Azoir kiugrott az autó mögül, és odafutott az utcában lévő csatorna fedélhez. A víz segítségével eltávolította azt a helyéről, és leugrott a csatornába. Ott lent körbenézett, majd összpontosítani kezdett. Tudta, hogy már az élete múlik a dolgon, ezért minden erejét összeszedve kilőttemagát a csatornából, magával idomítva a lehető legtöbb vízet amit csak lehetett. Legalább 5 méter magasra emelkedett, majd kezdett visszazuhanni. De estében bevetett egy saját fejlesztésű trükköt. A föld felé igyekvő vízet az őt sértegető fiúra irányította, azzal a céllal, hogy belefagyasztja őt. Ezzel eggyütt a kezeivel az ajtó felé indított egy vízsugarat, mely jégcsapokkal végződött. Sokszor gyakorolta ezt a trükköt. Nagyon nehéz volt, de hatásos. Egyszerre idomított kézel és lábbal, két különböző irányba. Mikor kezeivel is elindította a támadást, kezdte úgy érezni, hogy nem tudja már kézben tartani a dolgot, sőt egyre jobban esett ki az egyensúlyából is.
|
|