Karin
Földidomár
|
Írta: Karin ekkor: Jan 24, 2016 8:54:52 GMT
Karin öszeszorított ajkakkal nézett a fiúra...az első pillanattól fogva tudta, hogy nincs valami rendben vele... "Sose bízz az idegenekben" - mondta mindig nagyapja. Oldalra pillantott...éppen két, szinte idegennel sétált a város kellős közepén, bennük mégis, valamiért ösztönösen megbízott.
Körbenézett. A tér minden kijáratánál csuklyás alakokat látott...nem tetszett ez neki, nagyon nem. Akkor vette észre, ahogy a fiú lesztyűje félrecsúszott, a tetoválást. Kira azonnal mozdult, és ruhaujjából előrántott egy kést.
Karin a fiúra nézett. Nem tudta, mit akart...de abban biztos volt, hogyha nem tudják meg időben, akkor abból nagyobb bajuk is lehet. ~ Végre történik valami ~ gondolta, és az övében lévő késre csúsztatta a kezét. Hát, fel kell készülni az ilyen dolgokra.
|
|
Zima
Földidomár
|
Írta: Zima ekkor: Jan 24, 2016 8:55:50 GMT
Zimáék mellett felbukkant egy fiú. Felajánlotta, hogy haza kíséri őket. Zima sosem bírta az ilyen "segítőkész vigyorgókat" . Látta a fiú kezén a jelet, de ezen már meg sem lepődött. Kira közben reagált, kését a férfinek szegezte. ~ Szép mozdulat. ~ ismerte el magában. Kira kezdett szimpatikusabbá válni. Karin sem tétlenkedett, Zima látta, ahogy megmarkolja a kését. Neki nem volt semmilyen fegyvere. Inkább felmérte a terepet. Több tucatnyi embert érzett. ~ Mi hárman vagyunk ők... sokan. Kezd izgalmas lenni. ~ Támadóállást vett fel, hogy reagálni tudjon az esetleges támadásra.
|
|
Ben
Mesélő
|
Írta: Ben ekkor: Jan 24, 2016 8:56:17 GMT
A fiúnak gyorsak a reflexei, Kira érezheti, hogy rákulcsol a kezére a csuklónál és erőseb megszorítja azt, ha nem engedi el és ejti le a fegyvert, akkor a csuklója törik és emiatt ejti el, ha egyébként megteszi, akkor a kés a hóba esett és mire leért, akkora már ő is, ugyanis a fiú kisöpöri őt a lába alól. Nem tudja mozgatni a kezét, ugyanis valaki -valószínűleg az egyik csuklyás fazona földidomítással megbilincselte azt, a lábait szintúgy, majd Karinra néz.
-Dobd azt el, vagy baj lesz.
Ez szólt Zima-nak is , aki támadóállást vett fel, majd tekintete ismét Kira-ra szegeződött.
-Mi ez az egész? Maga akart a fekete nappal találkozni, hát itt van. Mi van, most már félsz tőlünk.
Kezéből fekete tűz villan fel s megejt egy utolsó figyelmeztetést a másik két lánynak.
-Ha nem adjátok meg magatokat, akkor ebből a földön fekvő egyedből nem sokáig lesz élő példány, szóval a helyetekben én csipkedném magam és elindulnák szépen az egyik őr felé a bilincsemért.
|
|
Karin
Földidomár
|
Írta: Karin ekkor: Jan 24, 2016 8:56:57 GMT
~ Szóval dobjam el a fegyver... micsoda szerencse, hogy a földidomítást nem tudom csak úgy eldobni...bár erről még egyelőre nem kell tudnia ~ gondolta, és arcára bizonytalan kifejezést erőltetett, elejtette kését, és feltette kezeit.
- Szóval, hová is kéne mennünk? - kérdezte a fiútól, és a földön fekvő Kirára pillantott...~ állj már fel...állj már fel...~ ismételgette magában. Túl sokan voltak ellenük, és ketten nem bírnák sokáig. Ráadásul nem is akarta, hogy új ismerőseinek baja essen. - Amúgy - nézett ismét a fiúra - tulajdonképpen mi baja van velünk a Fekete Napnak? Mi csak érdeklődtünk... - ~eddig még ~
|
|
Kira
Tűzidomár
|
Írta: Kira ekkor: Jan 24, 2016 8:57:45 GMT
Kira a földön fekve felemelte a fejét. -Engedj el te mocsok!
-Ohoho nyugi van - nézzet a földön fekvő Kirára, de félszemmel a másik kettőt figyelte. Karin meg adásra emelte a kezét. A Fekete Napos tag intett egyet, mire a csuklyás alakok megindultak a lányok felé.
~Az én hibám. Miért kellet ilyen meggondolatlanad lenned Kira?~ szidta magát. Megpróbált megmozdulni, de a bilincsek egyre szorossabak lettek.
|
|
Zima
Földidomár
|
Írta: Zima ekkor: Jan 24, 2016 8:58:26 GMT
Zima nem akarta feladni magát. Eddig, ha hasonló helyzetbe került, mindig talált valami megoldást. Most is végig futtatott magában néhány lehetséges megoldást, de hiába, túl erőben voltak. Egyedül talán, esetleg ki tudott volna jutni, de nem hagyhatta ott a lányokat. Karin közben megadta magát. Innentől nem volt választása. Igyekezett nyugalmat eröltetni magára.
- Legyen. - megadóan felemelte a kezét.
A fiút nézte, várta, hogy válaszol-e Karin kérdésére.
|
|
Karin
Földidomár
|
Írta: Karin ekkor: Jan 24, 2016 8:59:00 GMT
Karin Zimára tekinterr...kátszott rajta, hogy hezitál, feladja-e magát. De most nem volt más választásuk...egyelőre. ~ Vajon Zima észrevette, hogy Kirát földidomítással bilincselték meg? ~ tűnődött magában, és ismét a lányra pillantott...ha ő is földidomár volt, márpedig a támadóállásból az derült ki, hogy igen, talán tudna nyerni egy kis időt, hogy kiszabadíthassa...talán.
~ De akkor is túlerőben vannak ~ emlékeztette magát, és körbenézett. Vajon mennyi esélyük lenne ennyi idomár ellen?
"Ha nem harcolhatsz, húzd az időt, Karin. Az idő ilyenkor a legerősebb fegyvered lehet" Nagyapja szavai visszahangoztak a fejében. Rendben. Akkor időt kell nyerniük...hátha megoldódik a dolog, és jobbak lesznek az esélyeik. - Szóval, mi baja is van a Fekete Napnak velünk? - ismételte meg a kérdést.
|
|
Kira
Tűzidomár
|
Írta: Kira ekkor: Jan 24, 2016 8:59:26 GMT
-Hogy mi? Nem szertjük, ha nyomoznak utánunk. -válaszolt Karin kérdésére. -És, hogy mi a célunk? Az titok -mondta. Kira már nem próbált szabadülni a béklyóktól. Megadón felült ő is.
-Engedj el, és ígérem nem csinálok semmit!
-Megnézem azt -vigyordott el -De jól van. Engedd el!- intett, és egy nő lépett ki a csuklyásak közül. Egy mozdulattal lehulott a bilincs, és durván felrántotta a lányt. -Nem csinálsz semmit. A tárcámat, pedig adod vissza! -sziszegte a fülébe
-Sajnos nem csinálahatok semmit, így vissza se tudom adni - szemtelenkedett Kira, mire a nő lerántott az övén lógó tarsolyt. Ekkor jöttek rá, hogy a Fekete Nap tagjai, már reggel óta itt voltak
|
|
Zima
Földidomár
|
Írta: Zima ekkor: Jan 24, 2016 9:00:11 GMT
Zimát meglepte, hogy Kirát elengedték. Mint ahogy az is, hogy a csuklyás nő ismerős volt. ~ Lehet, hogy egy volt az utazók közül, akiket nap közben láttunk? ~ Mindenesetre most alkalmuk nyílt a szökésre. Már tudta is, mit kell tennie. Egy gyors mozdulattal a földbe süllyesztette a fiút meg a nőt, majd a becsapódó tűzcsóvák ellen falat emelt hármójuk köré.
- Karin, kérlek mondd, hogy földidomár vagy. Egy alagúton keresztül kijuthatunk.
|
|
Karin
Földidomár
|
Írta: Karin ekkor: Jan 24, 2016 9:46:26 GMT
Karin Zimára pillantott, és elmosolyodott, pontosan úgy, mint mindig, ha valami bajba került.
- Igen, Zima - mondta. - Földidomár vagyok - jelentette ki, és dobbantotta egyet, mire kisebb árok keletkezett valamivel mellettük. - Akkor, Kira, te is kész vagy az indulásra? - kérdezte.
|
|
Kira
Tűzidomár
|
Írta: Kira ekkor: Jan 24, 2016 9:47:12 GMT
-Persze. Nyomás!- felelt Kira. Megrázta a csuklóját ~Nem gondoltam, hogy ilyen erős az a fiú...
|
|
Aaron
Vízidomár
|
Írta: Aaron ekkor: Jan 24, 2016 10:02:45 GMT
Aaron sok mindenre számított, de arra nem, hogy mikor a Városházához ér, egy tűzcsóva fog a feje felé száguldani.
Éppen talizmánná vált papírját nézegette. Az üzenet már nem látszott rajta, de az elméjébe örökre bevésődött: Köztársaság Város. Mégis miért akarta a titokzatos ember, hogy Aaron a fővárosba jöjjön? Muszáj volt kiderítenie, valamivel elfoglalnia magát, elterelni gondolatait, különben belerokkana az emlékekbe. És hol is lenne egyszerűbb kezdeni a keresést, mint a Városházánál?
~Szörnyeteg vagyok...~ Az emlék még mindig intenzíven élt benne, hiába történt hetekkel ezelőtt.
Alighogy rakta el a zsebébe a gyűrött papírt és nézett fel, egy tűzgolyó suhant a feje irányába. Hála a sok évnyi edzésnek, harcos ösztönei azonnal bekapcsoltak, kiidomította mindig nála levő kulacsából a vizet és kivédte a csuklyás ember támadását.
Ám arra nem volt felkészülve, hogy megremeg a föld. Aaron csak annyit látott, mielőtt elesett volna, hogy egy lány falat emelt maga és még 2 másik lány köré.
- Mégis mi folyik itt? - ordította Aaron indulatosan.
~Ostoba fővárosiak!~
|
|
Karin
Földidomár
|
Írta: Karin ekkor: Jan 24, 2016 10:13:38 GMT
~ Valaki van odakint , aki nem tartozik közéjük ~ gondolta Karin, majd Kirára és Zimára pillantott. Biztos volt abban, hogyha nem is érezték a földön - bár meglehet, hogy Zima igen - a kiáltást hallották. ~ Nem hagyhatunk ott senkit, aki nem ártott a Fekete Napnak...nem hagyhatunk ott egy ártatlan ember, hiszen mi is csak kérdezősködtünk, és ez lett az eredménye...~
- Segítsünk neki? - fordult a többiek felé.
|
|
Zima
Földidomár
|
Írta: Zima ekkor: Jan 24, 2016 10:14:17 GMT
Zima szintén hallotta a kiabálást és a földön keresztül is érezte az idegen jelenlétét.
- Van egy ötletem. Persze, ha van jobb, akkor szóljatok. Szerintem mindenképpen szólni kéne a rendőröknek. Karin és Kira, ti ketten megpróbálhatnátok eljutni a Rendőrkapitányságra, vagy csak keríteni egy járőrt, hogy segítsen. Én itt maradok az idegennel és ha ő is benne van, akkor mi feltartjuk őket. Nos? Másik lehetőség, hogy elmegyünk a föld alatt az illető felé, és berántjuk, megmondjuk, hogy mi jók vagyunk és elmegyünk valamerre...
|
|
Karin
Földidomár
|
Írta: Karin ekkor: Jan 24, 2016 10:14:55 GMT
- Nem - rázta meg a fejét Karin. - Túl sokan vannak két embernek...még ha a másik idomár is. - ~és különben sem akarok kimaradni a buliból ~ tette hozzá magának. - Különben meg sosem jutnátok ki a gyűrűbőúl ketten...viszont lehet, hogy négyen már nagyobb esélyünk lenne. - Föld alatt viszont...megpróbálhatjuk, Zima, de közben egyikünknek fedeznie kell a többieket, de szerintem meg tudnánk csinálni...utána pedig a renőrségre kéne menni, ahogy mondtad...hátha valaki még tud is mondani valamit a Fekete Napról. - ~ bár attól tartok, Kira sincs oda a rendőrökért, akárcsak én, de mást nem tudnánk csinálni. ~ - Kira, te is idomár vagy, ugye? - kérdezte a lánytól.
|
|
Aaron
Vízidomár
|
Írta: Aaron ekkor: Jan 24, 2016 10:15:38 GMT
Aaron szerencsére kezeivel felfogta a zuhanás nagyját, majd egy bukfenc kíséretében talpra ugrott, nem messze a kőfaltól.
- Nem tudom, mégis miféle őrültek közé kerültem, de... - kezdte, de a felé suhanó tűzcsóva belé folytotta a szót. Még éppen idejében ugrott félre, így a tűzgömb a falnak csapódott, nem neki.
- Egy kis segítség jól jönne! - üvöltötte dühösen, majd vízsugarat lőtt az őt támadó álarcos alak felé, ám hiába, az ember lenyűgözően kecses mozdulatokkal kikerülte, majd gúnyos mosolyt villantott Aaronra.
~Utálom ezt a helyet.~ Aaronban felment a pumpa és gondolkodás nélkül bevetette véridomító képességeit az ismeretlen, csuklyás alakon. Kárörvendő grimasz ült ki az arcára, mikor meglátta támadója arcán a szenvedés jeleit.
~Nem, nem történhet meg újból!~ Bevillantak neki az emlékek. Aaron leejtette a karját, megszakítva ezzel a véridomítást.
Hibát követett el, ugyanis nem vette észre a felé közelítő tűzgolyót, amit egy másik álarcos lőtt rá. A támadás mellkason találta Aaront, aki felrepült a levegőbe, majd durván a kőfalnak csapódott, ami mögött a lányok rejtőztek.
|
|
Zima
Földidomár
|
Írta: Zima ekkor: Jan 24, 2016 10:16:31 GMT
Zimáék most már tudták, hogy az idegen férfi. Zima a lányokat nézte. Beengedje? Még ha nem is tartozik a Fekete Naphoz, akkor is veszélyes lehet. Hallotta a harcot, rá férne a segítség. Már éppen leengedte volna a falat, mikor furcsa érzése támadt. Mintha az egyik támadó elvesztette volna a tömege egy részét. ~ Mi csoda? Lehet, hogy...? - de gondolatmenete megszakadt, mikor egy nagy csapódást érzett a falon. ~ Na jó, nem a feketékkel van, megsérült. Így mondjuk még ha akarna sem tudna ártani nekünk. Újból a lányokra nézett.
- Ti értetek valamit a sérülések ellátásához? - majd kiszélesítette a falat. Így most már a fiú is mellettük volt.
|
|
Ben
Mesélő
|
Írta: Ben ekkor: Jan 24, 2016 10:17:03 GMT
A fekete nap ugyan csak tűzidomárokból áll, hiszen más népet még életre sem méltatnak, azonban gyakorlatilag teljes mértékben ellenálnak az említett támadásoknak és a fal is amit emeltek mintha csak egyszerű papír lenne átszakítják. Jobban mondva a fiú, aki chiblokkóló fogásokat is tanult és hihetetlen sebességgel bénítja meg Karin-t és Zima-t. Aaron pedig nem tud vizet idomítani, ugyanis a városháza körül tűzgyűrűk jelennek meg amik képtelenné teszik a vízidomítást a hatalmas hőség miatt. Aaron körül is tűzidomárok jellenek meg, pontosabban a csuklyások. Kira pedig ismét egy kényelmes karperecet kap -ahogy a többiek is, még ha harcolnak is, de be kell látniuk, hogy nincs esélyük. Egy Köztársaság Város alatti csatornába hurcolják őket, majd elzárják a kijáratot. A fiú ismét teljes nyugodtsággal teszi fel a kérdést.
-Tehát, mit akartok a naptól?
|
|
Kira
Tűzidomár
|
Írta: Kira ekkor: Jan 24, 2016 10:17:54 GMT
-Már megint a bilincs...-sóhajtott fel a lány. Egy csatornába hurcolták őket, ahol a fiú feltettte a kérdését. Ezen Kira is elgondólkodott, mert fogalma se volt, miért kezdet el nyomozni. Hogy bosszantsa a srácot csak annyit felelt: -Az titok -mosolygot sejtelmesen. Ez nem tetszet a fiúnak, dühösen villant a tekintette, de visszafogta magát.
|
|
Aaron
Vízidomár
|
Írta: Aaron ekkor: Jan 24, 2016 10:18:27 GMT
Aaronnak még mindig szörnyen lüktetett a feje, fájt mindene a falnak csapódás miatt. Kótyagos volt még, amikor az álarcosok rárakták a karperecet, és elhurcolták őt, és a három lányt csatornába.
~Jól indul az első napon Köztársaság Városban... Így, hogy a kezem meg van bilincselve, meggyógyítani sem tudom magamat.~
Körülnézett, szemével próbált egy lehetséges menekülőútvonalat találni, ám nem járt sok sikerrel. Gondolt arra is, hogy beveti, az előtte álló kis mitugrász ellen véridomító képességeit, ám félt, hogy megint nem tudná kontrollálni magát. Így is eléggé zaklatott volt.
-Tehát, mit akartok a naptól? - mondta a zöld szemű srác nekik, gúnyos mosoly kíséretében.
- Az titok - mondta egyik, a három lány közül. Fekete hajú, barna szemű volt, vörös, tűz népe ruhában. Aaron már most ki nem állhatta.
- Fogalmam sincs, ti őrültek miről beszéltek - mondta gúnyosan. - De én szeretném még látni a napfényt, szóval hálás lennék, ha elmehetnék - vágta oda a fiúnak, majd a három lányhoz fordult. - Kik vagytok ti, és mégis mibe kevertetek engem? - kérdezte tőlük morogva.
~Nyugalom Aaron, nyugalom.~
|
|
Karin
Földidomár
|
Írta: Karin ekkor: Jan 24, 2016 10:19:06 GMT
~ Szóval chiblokkoló is a srác...Ez igen ~ jegyezte meg magában Karin, mikoözben a csatornába hurcolták őket. Kissé kellemetlen érzés volt chiblokkolva lenni, de ezt már korábban is tapasztalata. Ez azonban most nem volt lényeg...végre információt szerezhettek.
- Tehát mit akartok a naptól? - hangoztt nyugodtan a fiú kérdése, mire a lány elgondolkodott. Mit is akartak tulajdonképpen a fekete naptól? ~ Információt. Megismerni egy bűnbandát...meg ilyesmik ~ válaszolt magában, és elgondolkodott. Ha többet akart megtudni, a legegyszerűbb az lett volna, ha blöfföl...végül is nem voltak köztük földidomárok. Tehetett egy próbát. ~ Ennél nagyobb bajba amúgy meg hogy kerülhetném? ~ kérdezte magától, ajkán egy rövid, gúnyos mosollyal.
- Szeretnénk megtudni többet a bandátokról...bár nem vagyok tűzidomár, attól még lehet, hogy többre becsülöm a tűz népét, és híres vezetőit, mint például Ozait vagy Sozint - mondta. - Nélkülük nem lett volna a kulturális forradalom a háború után.
|
|
Zima
Földidomár
|
Írta: Zima ekkor: Jan 24, 2016 10:19:31 GMT
Zima utálta a bilincseket. De nem is az volt a legrosszabb, hanem hogy elkapták őket. Legszívesebben kiabált volna, olyan ideges volt. De fékezte magát. ~ Egyelőre bele kell törődnöm a helyzetbe, de úgy is kijutunk. Valahogy... De legalább arra van esély, hogy megtudunk róluk valamit. ~ Mély levegőt vett, próbált közömbös arcot vágni, miközben levitték őket a csatornába. A fiú újra felteszi a kérdését, hogy mit akarnak a naptól. Kira válaszán meg sem lepődött. Viszont a másik fiú megjegyzése bosszantotta. ~ Láthatta, hogy mekkora erővel rendelkeznek. Nem fogják kiengedni csak úgy, kérésre. Most már belekeveredett. Rosszkor volt rossz helyen. Pont, mint mi. ~ Karin válasza viszont nagyon tetszett neki, ő sem találhatott volna ki jobbat. ~ Csak azt remélem, hogy van elég tudása a Tűz Népéről. ~
|
|
Aaron
Vízidomár
|
Írta: Aaron ekkor: Jan 24, 2016 10:20:07 GMT
A barna szemű lány pillantása elhallgatatta Aaront. A fiú próbálta visszafogni magát, mély lélegzeteket vett, hogy megnyugtassa magát, pont, ahogy nagymamája tanította neki réges régen.
- Szeretnénk megtudni többet a bandátokról... - mondta az Aaron másik oldalán lévő lány, a titokzatos srácnak, aki megbilincselte őket. - Bár nem vagyok tűzidomár, attól még lehet, hogy többre becsülöm a tűz népét, és híres vezetőit, mint például Ozait vagy Sozint. Nélkülük nem lett volna a kulturális forradalom a háború után.
Aaron összezavarodott. Bandák, tűz népe, Ozai és Sozin. ~Mégis mibe keveredtem már megint?~ Ránézett az előbb megszólaló lányra, jobban szemügyre vette vonásait. Csak egyik szeme látszott, a másikat egy kendő takarta el, de Aaron így is felfedezte szemének csillogásában a csalafintaságot.
~Hazudik. Szóval nekik sincsen sok fogulmak a dolgokról, csak úgy, mint nekem. Valószínűleg ők is rosszkor voltak, rossz helyen.~ Aaron elhatározta, hogy segíteni fog a lányoknak. Ha harcban le is győzték őt most, a beszélőkéjétől nem foszthatják meg.
- Igazat mond - szólt oda a zöld szemű srácnak. - Nagy tisztelői vagyunk a tűz népének. Mindig is közéjük akartam tartozni. Nézzétek csak meg az öltözetemet, nem éppen egy vízidomárhoz illő - blöffölt.
~Remélem beválik.~
|
|
Kira
Tűzidomár
|
Írta: Kira ekkor: Jan 24, 2016 10:20:48 GMT
Kira elgondokodva hallgata a többieket. ~Azt hiszik sikerülhet? Ők talán kijutnak, de én? Ellőtettem már az esélyem... És én miattam kerültek ilyen helyzetbe~ dühös volt magára. Szétnézet. Négy őr plusz a fiú. ~Ha megpróbálnék idomítani... Nem, nem csinálhatok több meggondolatlanságot! ~ harapot az ajkába. Üvölteni, tombolni akart.
|
|
Ben
Mesélő
|
Írta: Ben ekkor: Jan 24, 2016 10:21:53 GMT
-Szóval titok, ha?
A férfi kezében ismét megjelent a lángcsóva s a lány hajtincséhez nyomta, ami ennek köszönhetően kissé megpörkölődött. Pontosan csak egy része megfeketedett.
-Most vagy beszélni kezdesz, vagy a hajad után az arcod következik.
Azzal elveszi a tüzet, azonban az idomítását még nem hagyja abba.
-Szóval tiszteled a tűz népét mi? Ez egy piros pont egy fekete papíron.
Majd ismét egy ajtót nyitnak ki és továbbvezetika foglyokat. Egy hosszú, fénytelen folyosó végén egy hatalmas, föld alatti központot láthatnak. A közepén hatalmas lángokban égett valami, az oldalain sárkányok voltak bebörtönözve, előttük őrök gyakorlatoztak. A folyosó végén egy hasonló átjáró van ott, mint ami a szellemvilágba vezet, azonban ez teljesen máshova vitt, névszerint Ba Sing Se-be. Azon belül is maga az uralkodó elé. A férfi nem szólalt meg, csak ült a trónján őrökkel körbevéve. A Nap úgy tűnik véghez vitt pár sikeres törekvést, ugyanis mellettük maga Amon állt, meglepő módon talpig Fekete Nap öltözetben, ahogy a Dai Li ügynökei is.
-Uram, ezek az emberek érdeklődnek a Fekete Nap után.
Ha nem térdeltek volna le, akkor bizony az egyik őr fogja őket térdre kényszeríteni, egy nem túl kellemes lökéssel.
-Meghajolnak az új király előtt, ez tetszik. Most pedig beszéljetek, mit akartok tudni rólunk hamár személyesen engem kerestetek fel.
/Amon maszkján a fekte nap logója van, nem az egyenlőség jelképe. Egyelőre ide írjatok, Gergő még nem csinálta meg a Fekete Nap uralta Ba Sing Se-t/
|
|
Aaron
Vízidomár
|
Írta: Aaron ekkor: Jan 24, 2016 10:22:28 GMT
Sárkányok, gyakorlatozó őrök, titokzatos átjárok... Aaron nem hitt a szemének. ~A dolog kezd túlnőni rajtam.~
Az elrablójuk Ba Sing Se-be vitte őt és a három lányt. ~Ez az én szerencsém. Megérkezem Köztársaság Városba, erre, szinte azonnal elrabolnak, ráadásul három teljesen ismeretlen lánnyal, akikről lövésem sincs, hogy kicsodák.~ Ám Aaronnak félre kellett tennie ezeket a gondolatait, ha élve megakarta úszni az egész kalandot. A három lányon is segíteni akart, éppen annyira tanácstalannak tűntek, mint ahogy ő érezte magát.
~Most azt hiszik, hogy a tűz népe tisztelői vagyunk. Muszáj lesz tovább játszanom ezt a szerepet.~
Aaron a Köztársaság Városba való utázása során hallotta, hogy Ba Sing Se-t elfoglalta egy ismeretlen banda, de csak legyintett rá, pletykának gondolta. Egészen mostanáig.
A kis csapatot az "Uralkodónak" nevezett férfi elé vitték. Aaron megpillantotta a teremben Amont is. ~Ez lehetetlen. Mi folyik itt? Amon halott.~ Aaron természetesen tudott Korra Avatár és Amon között történtekről.
~Hihetetlenül erős véridomár. Csakúgy, mint a titokzatos férfi, aki engem is tanított, majd eltűnt... Talán, ha sikerülne vele beszélnem, tudna róla valamit. Nem sok véridomár van.~
- Meghajolnak az új király előtt, ez tetszik. Most pedig beszéljetek, mit akartok tudni rólunk hamár személyesen engem kerestetek fel - mondta az "Uralkodó".
~Egoista, rettenetesen öntelt. Ez lesz a megoldás, fényeznünk kell az egóját.~ Aaron a három lány felé fordult és feltűnésmentesen rájuk kacsintott.
- Uram! - szólalt meg Aaron határozottan. - Hallottunk nagyszerű tetteiről, az egész főváros az Ön nagyságától zeng. Azért bátorkodtunk felkeresni, hogy még többet megtudjunk a mozgalmáról és segítsünk Önnek, ha méltónak talál e megtiszteltetésre minket - hajolt meg mélyen a fiú.
~Istenem, mégis miket meg nem teszek a túlélés érdekében. És mi ez a béna szemkötő, ezen a félnótás "Uralkodón?~
|
|
Kira
Tűzidomár
|
Írta: Kira ekkor: Jan 24, 2016 10:23:03 GMT
~Mi? Hogy kerültünk Ba Sing se-ba?~ ismerte fel a trón teremet. Jobbnak látta, ha ő is meghajol. Még mindig érezte a megpörkölődött haj szagát. A király önelégült vigyorral az arcán ült a trónján. Mellette Amon állt. ~Amon, mit keres ő itt?~ eszébe jutott, amikor az egyenlőségiekkel megpróbálta elfoglalni a várost. Akkor majd nem elkapták, de meglógott előlük. Azt is látta mire képes. Félelem fogta el a férfi láttán. Kira a mellette álló fiú válasza hallatán, visszafojtott egy horkantást.
-Igazán érdekelne a szervezett célja. Tudja, amikor megkérdeztem azt a fiatalembert, ott maga mellet, csak annyit árult el "Az titok"-nézett az elfogójukra
|
|
Zima
Földidomár
|
Írta: Zima ekkor: Jan 24, 2016 10:23:27 GMT
Zima még sosem gondolt bele, hogy ilyen csatornarendszer van a város alatt. Először azt hitte, ide fogják őket bezárni, de aztán átvitték őket egy portálon. Zima látott már elég képet ahhoz, hogy felismerje Ba Sing Se palotájának tróntermét.
~ Na ez az a város, ahová sosem akartam eljutni. *körülnézett* Hogy lehet, hogy a Dai Li meg Amon a banda jelképét viseli? Várjunk csak... Amon? De ő halott, nem? ~ Közben az 'uralkodó' hozzájuk szólt. Már épp a válaszon gondolkodott, mikor újdonsült társuk rájuk kacsintott, majd a férfihez mondott. Zima elismerte az ügyes választ, viszont volt vele némi problémája.
~ A chiblokkoló tudja, hogy ő nem közénk tartozik, és hogy fogalma sincs az egészről. Ez a kirohanásából kiderült. Remélem, hogy a chiblokkoló nem tud szólni az 'uralkodónak' és, hogy az úrnak is megtetszik ez a hízelgés és nem kerülünk nagyobb bajba. ~ Zima úgy döntött, vár. Ő nem képes ilyen hízelgásre. Kira pedig feltette normálisan a kérdést. Míg a válaszra várt megpróbálta feltűnés nélkül felmérni a terepet.
~ Igazából egy valamit megkérdezhetek. ~
- A délután folyamán nem láttuk a szellemeket. Önök vitték el őket, és ha igen miért?
|
|
Karin
Földidomár
|
Írta: Karin ekkor: Jan 24, 2016 10:25:34 GMT
~ Ba Sing Se? ~ lepődött meg Karin, és eszébe jutott, hogy ő itt tulajdonképpen törvénytelenül van.. nem épp az a hely volt amire vágyott, sőt, úgy tervezte, inkább vissza se tér azok után azügyek után, de lám újra itt volt...ezen az átkozott helyen. "Minél inkább el akarsz kerülni valami, Karin, annál biztosabb, hogy hamarosan ismét ott találod magad", mondtanagyapja oly sokszor, és lám, az öregnek ebben is igaza volt. ~ De legalább Amon, vagy valaki, aki neki adja ki magát, van itt...kicsit kisebb a probléma ~ jegyezte meg magában keserédes mosollyal.
Amint hallotta a fiút, meghajolt. Tovább kellett játszaniuk a tűznépe tisztelő kiskutyákat, ami egyrészről volt megalázó, másrészről viszont az egyetlen menekülési lehetőség. Látta, hogy a vízidomár fiú vette a lapot. Ez tetszett neki...menni fog ez, mint a karikacsapás!
~ Amon...véridomár. Avatar Korra. Egyenlőségiek. Forradalom ~ gyűjtötte össze magában, amit tudott róla.
- Amon, uram! - kezdte a lehető legátszellemültebb arccal. - Mi mindvégig tudtuk, hogy maga életben van, és meg akartuk találni! Maga megmutatta nekünk, hogy az avatar nem elég erős, hogy megvédje a világot...már talán magát sem tudja megvédeni... - tette hozzá keserű gúnnyal. Az avatarokat amúgy sem kedvelte túlzotttan. - Mióta tolószékbe került, azóta mind a négyen tudtuk, keresnünk kell valakit vagy valakiket, akik elég erősek ahhoz, hogy a világban béke legyen... hogy elég erős kézzel vezessenek mindent és minden népet. És most végre megtaláltuk a fekete napot - hazudta, s remélte, ez elég lesz. - Ezért akarunk minél többet tudni róla - ~ ha folytatjuk, és Zimák is veszik a lapot, talán még reménykedhetünk ~
|
|
Ben
Mesélő
|
Írta: Ben ekkor: Jan 24, 2016 10:26:19 GMT
Az uralkodó nagyon szeret a figyelem központjába lenni, ugyanis a palota alatt megremeg a föld mikor mindenki Amon-t kezdi el fényezni. Nem túl bíztató, hogy a csapat fele figyelmen kívül hagyta Lee jelenlétét. Amon továbbra is szótlan, nem reagál arra, amit neki mondanak, hanem egyenes a trónon ülőre néz.
-Uram, kívánja, hogy megtisztítsam őket? Érzem bennük a tisztátalanságot.
-Várj még egy kicsit Amon, biztosíthatlak, hogy együtt végre egyenlőséget hozhatunk a világra. Egyenlőséget melyet az átlag emberek és a Tűz Igaz népe együtt alkothat.
A fiú aki idehozta őket ökölbe szorítja a kezét Kira hazugságain és jó erősen beletép a lány hajába.
-Atyám, Amon...Ha javasolhatom, ezzel kezdjék a megtisztítást. Már azóta idegel amióta elfogtuk őket.
Lee odahívja magához a fiát, majd a a nagyközönséghez szól.
-Úgy döntöttem, hogy holnap megfosztalak titeket az erőtöktől és Ba Sing Se-ben éltek tovább.
Majd int az ügynököknek, hogy vezessék őket a cellájukba. A fiú még utoljára Kira szemébe néz.
-Bármit teszel a Nap ellen, annak ára van. Nagy ára.
|
|