Aaron
Vízidomár
|
Írta: Aaron ekkor: Jan 24, 2016 10:27:16 GMT
Aaron teljesen ledöbbenve botorkált, miközben őt és a 3 lányt betömlöcözték egy zárkába a Dai Li ügynökök. A helyiség szűk volt és homályos, csupán az ajtón levő apró, rácsos résen szűrődött be egy kis fény.
~Az erőm.... Megfosztanak az erőmtől... Az idomári képességeimtől...~ Aaronban nemhogy szikrázott, lángolt a düh.
- ENGEM MÁRPEDIG NEM FOSZT MEG SEMMILYEN PITIÁNER BANDA AZ ERŐMTŐL! - üvöltötte indulatosan. Szerencse, hogy a cellaajtó előtt nem álltak őrök. Aaron nem tudta kontrollálni lobbanékony természetét, idegesen felordított, majd teljes erejében a falhoz vágta megbilicselt kezét.
Erős fájdalom mart Aaron kezeibe, azonban az ütéstől a bilincs eltört, hangos koppanással a földre esett.
- Mi a fene... Végre valami jól sül el. AU! - mondta, majd sietve kiidomította oldalán lógó kulacsából a vizet és elkezdte vele gyógyítani a kezeit. A többi sérülése várhat.
Aaron teljesen megfeledkezett a három lányról. Most döbbenten nézett rájuk, majd megnyerő mosolyt villantott rájuk.
- Üdvözletem az Angyaloknak! - vigyorgott. - A nevem Aaron, az egyéb részleteket, majd később megosztom veletek. Bármilyen meglepő, szeretnék még egy jó ideig idomár maradni. Mondjuk az életem végéig. Bármi ötlet, hogyan szökjünk meg ezektől a pszichopatáktól? Holnapig van időnk. És mégis mi a fene az a Fekete Nap? Megsebesültetek? - tette fel sorban kérdéseit.
Míg a lányok válaszaira várt, Aaron odament hozzájuk és szépen sorjában, mindegyikük bilincsére vizet idomított, azt megfagyasztotta, majd kettétörte a bilincseket. Legalább már mindannyiuk keze szabad volt.
|
|
Kira
Tűzidomár
|
Írta: Kira ekkor: Jan 24, 2016 10:27:41 GMT
Kira felsziszent . A fiú erősen belemarkolt a hajába, és a szemébe nézett:
-Bármit teszel a Nap ellen, annak ára van. Nagy ára - azzal intett az ügynököknek. A teremből a cellákhoz vezették őket. Alig volt üres cella. Nők, férfiak minden korosztályból. ~Hogy tehetik ezt? Az a pacák meg a fia... ~szorult ökölbe a keze. Durván belökték őket a nekik kijelölt cellába.
|
|
Karin
Földidomár
|
Írta: Karin ekkor: Jan 24, 2016 10:28:08 GMT
~ Azt még megértem, és elfogadom, hogy elveszik az erőmet... ~ morgott magában Karin ~ viszont Ba Sing Sében csak akkor vagyok hajlandó leélni hátralévő életem, ha most azonnal vége...ebben a züllött, ronda, idegesítő városban én aztán nem maradok semeddig! ~ dühös volt, de igyekezett nyugodt arcot vágni, miközben belökték őket a cellájukba. ~ Remek...kezdem a börtönben egyre otthonosabban érezni magam ~ tette hozzá, és körbenézett.
Rengetegen voltak odalenn, nem csak ők. Talán a fekete nap foglyai...vagy bűzönzők, de ez nem számított. A jelen helyzetben az az egyetlen dolog, amire gondolni tudott, hogy nem fog Ba Sing Sében maradni.
A fiú indulatosan felüvöltött, hogy őt semmi pitiáner banda" nem fosztja meg az erejétől, mire Karin jót mulatott...ugyan már, ezt senki sem rendeli meg, a forradalom idején sem mentek oda Amonhoz, hogy légyszi, tisztíts már meg...azonkívül pedig úgyis el fognak szökni...esetleg. Valahogy.
Az viszont kifejezettem nyugtalanította, hogy Amon úgy viselkedett, mint egy báb...az igazi Amon nem engedelmeskedett volna holmi tűzidomárocskáknak...apropó uralkodó...valamiért nagyon ismerős volt neki.
~ Hát persze! A napidomár, aki állítólag nem is létezett! ~ ugrott be neki az a városi legenda, amit a tűz népében meséltek. ~ Jaj, most de megkönnyebbültem! - jegyezte meg magában enyhe gúnnyal.
A fiú közben valahogy leszedte a bilincseit, és vízidomítással az övékét is kettétörte, miközben kérdéseket tett fel...hm, úgy látszik, tényleg nem akarja elveszteni az erejét.
- Az én nevem Karin - válaszolt a fiúnak. - Tekintve, hogy utálom Ba Sing Sét, nekem sincs kedvem ittmaradni huzamosabb ideig... Azonkívül pedig a fekete nap egy bűnszervezet, akiknek nem tudjuk, mi a célja, csak van benne Tűz Ura Ozai, meg valami közük van a szellemekhez - ~ megszökni ezektől a pszichopatáktól...jó kérdés ~ gondolkodott el. - Azt hiszem, a szökésre öt lehetőségünk van, de... - közelebb hajolt a többiekhez, hogy a kint álló Dai Li ügynökök ne hallják őket - De elég érdekesek. Egy: felidegesítjük őket, bár két ilyen fapofát nem tudom, mi húzna fel... - elfintorodott. - Kettő: Valaki fémidomár közülünk - Zimára pillantott, és remélte a lány igent mond -, vagy azt álltja, hogy az, és hátha megijednek, három: valaki véridomár, és szépen idehozatja velük a kulcsot - most Aaronra nézett -, négy: holnap, mikor visznek tisztításra, meglépünk, öt: meggyőzzük Amont, hogy magának is ellentmond azzal amit csinál. Valakinek más ötlet?
|
|
Kira
Tűzidomár
|
Írta: Kira ekkor: Jan 24, 2016 10:28:40 GMT
A fiú Kirát is megszabadította a bilincsétől. -Kira vagyok. -válaszolt a kérdésére. Végighallgata Karin ötleteit. -Felidegesíteni őket? A Da li teljesen érzelem mentes- vette el az ötletett. ~Beszélni Ammonal? Nem ilyen volt. Ő nem fogadná el senki parancsát~
-Amon egy báb. Nektek is feltünt, nem?- tette fel a kérdést -Valami, vagy valaki irányítja -
|
|
Zima
Földidomár
|
Írta: Zima ekkor: Jan 24, 2016 10:29:11 GMT
Zimát furcsa mód nem sokkolta az erejének elvesztésének a lehetősége. ~ Hiszen Lin Beifongtól is elvették, de Korra avatár visszaadta neki. ~
Bent a cellában társuk csak üvöltözött, amit már egyre nehezebben viselt. ~ Miért nem tudsz csöndben maradni? ~ Viszont a fiú dühöngése eredményesnek bizonyult, mert a bilincse leesett. De a megjegyzés, amit utána tett... ~ Tudod, kit nevezz az angyalodnak! ~ S amint a keze kiszabadult, rögtön nyakon vágta.
- Ez jól esett. Egyébként Zima vagyok.
Ezután Karin ötleteire figyelt.
- Egész jók, bár túl sok minden akadályozhat. Hmm... Az őrök felidegelése jó ötlet, van rá mód. Esetleg a ruhájukat is megszerezhetjük.... Nem vagyok fémidomár, de az üveghez értek, ha ez segít. A tisztításnál való meglépés is jó gondolat, csak azt nehéz kivitelezni. A portált és a kapukat biztosan nagyon őrzik, és tudjuk, milyen erősek. Amonra szerintem nem tudunk hatni, hisz csak egy báb. * Aaronhoz fordul * Ha a sejtéseim nem csalnak, te véridomár vagy. Ha hajlandó vagy használni a képességed, akkor az sok terhet levenne a vállunkról.
Zima várta a fiú válaszát, hogy utána a válasz tudatával folytathassák az ötletelést.
|
|
Aaron
Vízidomár
|
Írta: Aaron ekkor: Jan 24, 2016 10:29:55 GMT
Aaron morogva dörzsölte a piros foltot a nyakán, amit Zima ütése hagyott. Szemügyre vette a három lányt. ~Milyen talpraesett leányzókkal kerültem össze... Ez tetszik.~ Elvigyorodott. Ám a mosoly csak addig tartott, amíg meghallotta Karin és Zima ötletét. Próbálta féken tartani az indulatait. Nagy levegőt vett.
- Igen, valóban véridomár vagyok - valotta be. - Talán észrevettétek, hogy van egyfajta indulatkezelési problémám - tette a tarkója zavarában a kezét. Még mindig fájt, Zima ütésétől. - Valamikor nem tudom kontrollálni magam véridomítás közben és ilyenkor néha... Rossz dolgok történnek.
Eszébe jutott az apja. ~Nem, most nem gondolhatok rá.~ Könny gyűlt a szemében. Megrázta a fejét, hogy elűzze a fejéből az emléket.
- De mivel nem úszkálunk a lehetőségekben, meglátom mit tehetek - vigyorodott el Aaron, majd kinézett a cella apró rácsain. Nem is olyan messze a folyosón, megpillantott két őrt. Az egyik övén kulcsok lógtak. ~Bingó.~
Aaron a lányokra pillantott. - Ha túlzásba esnék, csak... ~Hogy is fogalmazzak?~ Kapcsoljatok le valahogy - rájuk kacsintott, majd visszafordult az ügynökök felé, és teljes figyelmét rájuk összpontosította. Felemelte a kezeit és bevetette ellenük véridomító képességét.
Azonnal megtelt a teste adrenalinnal, ahogy átvette az irányítást a két ügynök teste felett. ~Erre nem számítottak, mi?~ Az egyik őr kiáltani akart.
- Nem, nem... - motyogta magában Aaron, majd egy mozdulattal mindkettő ügynök száját betapasztotta. Jó érzés volt. Mikor az őrök cellájukhoz értek, a kulcsossal, Aaron megpróbálta kinyitattni az ajtót. Nem találta a megfelelő kulcsot. ~Mi lesz már...~ Csavart egy kicsit az őr karján. A következő kulcs passzolt. Az tömlöc ajtaja kinyílt, majd Aaron berántotta a két ügynököt. A szemében tűz lobbant. Gonoszul elvigyorodott.
- Szóval a bandátok elakarja venni a képességeinket? - kérdezte tőlük hátborzongatóan. A levegőbe emelte mindkét őrt.
|
|
Karin
Földidomár
|
Írta: Karin ekkor: Jan 24, 2016 10:30:32 GMT
Karin elfolytott egy mosolyt, mikor Zima nyakonvágta a fiú...hát igen, igaza is volt, és ő is megtette volna, ha nincs túlzottan elfoglalva a gondolataival. ~ Nagyszerű ~ gondolta ~ most már mindannyian figyeltük egymást, tudjuk, hogy ki locsoda, de még mindig itt vagyunk...Ba Sing Sében. És el akarják venni az erőnket...ó, csak legalább Aaron legyen véridomár - kívánta. Egy perccel később a fiú be is vallotta, hogy valóban a véridomárok közé tartozik, azonban volt valami a viselkedésében, ami különösen nyugtalanította a lányt. Érezte, hogy a fiú szívverése felgyorsul, ahogy szóba jön a dolog, aztán pedig megrázta a fejét...ismerte ezt a mozdulatot, túlságosan is jól. Akkor csinálnak ilyet az emberek, ha valamit ki akarnak űzni a fejükből...ha valamire nem akarnak emlékezni. Ráadásul Aaron azt mondta, hogy néha nem tudja kontrollálni magát. Kezdett ez az ügy kissé furcsa lenni, de most nem volt idejük ezzel foglalkozni. Ki kellett jutniuk.
A fiú egész gyorsan átvette a két Dai Li ügynök fölött az irányítást, és pár próbálkozás után az ajtót is kinyitotta, szemében azonban valami olyan villant meg, amire Karin cseppet sem számított. Vérszomj.
A lány gyorsan döntött. ~ Aaron azt mondta, ha elszáll az agya, kapcsolják le valahogy....az ügynökök pedig így is, úgyis el fognak ájulni...hát jó ~ határozta el, és fejbevágta a fiút.
|
|
Aaron
Vízidomár
|
Írta: Aaron ekkor: Jan 24, 2016 10:32:12 GMT
Aaront kaján örömmel töltötte el, mikor meglátta a két Dai Li ügynök arcán a szenvedés jeleit. Elfojtott egy mosolyt. ~Nem! Meg kell nyugodnom! Kontrollálnom kell magam! Koncentrállj! Nyugodj meg, Aaron!~
Ám a következő pillanatban a fiú egy nagy csattanást érzett a fején, majd a földre zuhant, az őrökkel együtt. Aaron csillagokat látott, elhomályosult, majd pár perc múlva kitisztult a látása. Körbenézett. A feje lüktetett. Az ügynökök elájultak. Karin fejbevágta őt. A lányra nézett, majd elmosolyodott.
- Ez szép volt, köszönöm - kacsintott rá, majd bizonytalanul felállt és a falnak dőlt. Kiidomította a vizet a kulacsából és elkezdte gyógyítani fájó fejét. - Most mi legyen? - kérdezte a lányoktól. - Idehozzak még kettőt, aztán vegyük fel a ruháikat és próbáljunk meg elosonni ahhoz a portálhoz, amin keresztül eljuthatunk Köztársaság Városba?
|
|
Kira
Tűzidomár
|
Írta: Kira ekkor: Jan 24, 2016 10:32:45 GMT
Kira érdeklődve figyelte, ahogy a Aaron az őröket mozgatta. ~Ijesztő, de érdekes. Mint a báb és a bábmester~ Amikor már kezdet elfajulni a dolog, Karin fejbe csapta a fiút. A két Dai Li ügynök eszméletlenül feküdt a földön. Aaron a fejét gyógyítgatva várta a válaszukat.
-Hát, az lenne a legésszerűbb. -értett egyet Kira. Majd kidugta a fejét az ajtón. A folyosón semmi mozgás - És innen is érzed az őröket? - kérdezte a fiúra nézve.
|
|
Zima
Földidomár
|
Írta: Zima ekkor: Jan 24, 2016 10:33:13 GMT
Zima először megkönnyebült a válasz hallatán, de egy kicsit megijedt, mikor a fiú feléjük fordult. Látott már olyan véridomárt, aki nem volt képes teljesen az uralma alatt tartani a képességét. De még mielőtt bármit tehetett volna, Karin egy ütéssel leszerelte. Aaron és az őrök is a földön feküdtek. ~ Na jó, én nem fogom cipelni, az biztos. ~ keresztbe fonta karjait. Szerencsére Aaron hamar talpraállt, és Kirával újabb őröket kerestek. Addig Zima letérdelt a két ájult férfi mellé. Vágott egy fintort, de emlékeztette magát, hogy a ruhaszerzés az ő ötlete volt.
- Karin, segítesz?
|
|
Karin
Földidomár
|
Írta: Karin ekkor: Jan 24, 2016 10:33:39 GMT
~ Na igen...eddig minden oké, csak a ruhájukat kéne megszerezni...~ gondolta savanyúan. Nem igazán szerette volna ezt csinálni, de...de nem volt más választásuk.
- Segítek, Zima - bólintott, aztán az újabb őröket kereső Kira és Aaron felé pillantott. - Nem gondoljátok, hogy...öhm, négy őr eltűnése nem marad észre vétlen...és különben is, a portál az uralkodó elé vitt...ha ott van a bejárata, akkor akár Dai Li ügynököknek nézünk ki, akár másnak, nem leszünk kisebb bajban - ~ és akkor pontosan az történik, amit el akarunk kerülni. ~
Bár nem félt a kockázatoktól, azért jobbnak látta, ha óvasak. Hallott ő már a Dai Li ügynökökről, nem is keveset. Na meg ismert is párat...~ most az a lényeg, hogy visszajussunk ~ határozta el, majd fintorogva Zima mellé lépett. Hát, ez sem lesz egy egyszerű menet...
|
|
Aaron
Vízidomár
|
Írta: Aaron ekkor: Jan 24, 2016 10:34:27 GMT
Kira kinézett a folyosóra, majd Aaronra pillantott.
- És innen is érzed az őröket? - kérdezte tőle. Aaron lehunyta a szemét. Érzékelt ő mindenkit, nem csak az őröket. A rabokat a többi cellában, a szinteken mászkáló Dai Li ügynököket. Érezte, ahogy a vér áramlik az ereikben. ~Olyan gyengék, olyan könnyű őket irányítani.~ Aaronnak felpattant a szeme, majd kirázta a hideg. Szólni akart, ám Karin megelőzte.
- Nem gondoljátok, hogy...öhm, négy őr eltűnése nem marad észrevétlen... És különben is, a portál az uralkodó elé vitt... Ha ott van a bejárata, akkor akár Dai Li ügynököknek nézünk ki, akár másnak, nem leszünk kisebb bajban - mondta nekik.
Aaron mosolyt villantott rá. - Karinnak igaza van, négy őr eltűnése túl hamar feltűnne. Valamint van egy kis problémánk - mordult fel a fiú. - Túl sok itt az ember, bezavarnak. A sok rab. Így nem tudom tisztán kiszűrni az őröket. Ráadásul, ha kimennék a folyosóra, ügynökök után kutatva, akiknek elvehetnénk az egyenruhájukat, a többi fogoly valószínűleg fellázadna, azt akarnák, hogy őket is szabadítsuk ki. Rengetegen vannak. Bárhogyan is akarok nekik segíteni - megvakarta a nyakát. Még mindig fájt. - Erre most nincs időnk. Vissza kell jutnunk Köztársaság Városba és elmondani a rendőrségnek, amiket megtudtunk.
Karinra és Zimára nézett, akik éppen megszabadították az egyenruhájuktól a két Dai Lee ügynököt.
- Viszont - vigyorgott ravaszul. - Van egy ötletem. Ti ketten földidomárok vagytok, ha jól sejtem. Ti tudnátok legjobban eljátszani a Dai Li ügynököket. Felvehetnétek a ruhákat, majd kivezetnétek engem és Kirát, mint rabokat, így a többi fogolnak nem tűnne fel a szökésünk. Ha valamelyik őr megállítani, azt mondátok, hogy kihallgatásra visztek minket. Mit szóltok hozzá? De mindenekelőtt, azt kell kitalálnunk, hogy hogyan szöknénk meg. Karinnak megint igaza van - mosolygott újra a lányra. - Okos lány vagy. A portál az Uralkodónál van. Hol szökjünk ki? - kérdezte a lányoktól.
|
|
Kira
Tűzidomár
|
Írta: Kira ekkor: Jan 24, 2016 10:35:08 GMT
-Pedig egy jó kis börtön lázadás elterelné, még annak a pacáknak is a figyelmét - vigyorodott el Kira. Majd komolyaban folytatta -Kihallgatásra egyenként, vagy csoportosan vinnének, szerintem - jegyezte meg. -És szükség lenne a bilincsekre is. - hajolt le az egyik széttört bilinicsért. -Megpróbálhatnám össze forasztani, de kicsit hosszadalmas lenne -gondolkodot, majd visszaejtette a földre. -Ide tudnátok hívni még két őrt azzal, hogy megvadult valamelyik fogoly, vagy valami hasonló - pillantot a többiekre, hogy fogadják az ötletétt.
|
|
Karin
Földidomár
|
Írta: Karin ekkor: Jan 24, 2016 10:35:40 GMT
~ Okos lány vagy....méghogy én ~ ismételte magában tompa gúnnyal ~ te meg egy idegesítő srác ~ tette hozzá, és eszébe jutott, hogy esetleg ő is nyakonüti, mint Zima...ugyan, erre most nem volt idejük. Különben is, előbb kólintotta fejbe...felesleges további erőszakot alkalmazni.
Csendben figyelt Kirára, és elvigyorodott azon az ötleten, hogy börtönlázadást kéne szítani...bár lehet, hogy célravezető lenne, de kissé bonyolult is. És két őrt idehívni... ~ Mit tervez ez a lány? ~ kérdezte magától, és Kirára pillantott.
- Szerintem a valamelyik fogoly megvadultat kipróbálhanánk, de nehéz lenne felidegesíteni őket ezzel, ahogy Zima is mondta - ~ na meg szerintem azt se bánnák, ha meggyilkolnánk egymást ~ Különben pedig minek kéne neked még két őr? - kérdezte érdeklődve.
|
|
Zima
Földidomár
|
Írta: Zima ekkor: Jan 24, 2016 10:36:24 GMT
Zima fejében a sok ötlet hatására körvonalazódni kezdett egy terv. ~ Mondjuk, kockázatos, de akár még be is válhat. ~ Aztán meghallotta Kira felvetését, ami kiváncsivá tette. ~ Vajon mit tervez?~ - Szerintem a lázadás nem jó ötlet. Még ha mi ki is jutnánk, lehet, hogy többen meghalnának. Lekapcsolnák őket, esetleg egymást taposnák el. Különben sem hiszem, hogy túl sokan kijutnának a palotából. - Kirához fordult - én is kiváncsi vagyok, mire kellenek az őrök. Utána én is vázolok egy tervet.
|
|
Aaron
Vízidomár
|
Írta: Aaron ekkor: Jan 24, 2016 10:36:57 GMT
Aaron észrevette, hogy Karin elfintorodott, mikor bókolt neki. A fiú elmosolyodott. Imádta idegesíteni az embereket. ~Ez az egyik legjobb szórakozás a világon. Van egy olyan érzésem, hogy mi hárman nagyon jól kifogunk jönni.~ Hangosan felnevetett, majd visszafogta magát. ~Remek, amúgy is bolondnak néznek, erre elkezdek röhögni, miközben egy ilyen komoly helyzetben vagyunk.~
- A hölgyeké a döntés - vigyorgott a lányokra, majd a falnak dőlt. - Mindenestre gyorsan döntsünk, nehogy véletlen több őr sétáljon errefelé és kiszúrják a... - Elhallgatott és a két ájult Dai Li ügynökre nézett, majd a nyitott cellaajtóra. Bamba vigyor jelent meg az arcán. - Hát igen, ezeket az apróságokat.
|
|
Ben
Mesélő
|
Írta: Ben ekkor: Jan 24, 2016 10:38:06 GMT
A túl sok tétlenkedés bizony meghozza a gyümölcsét, ráadásul a rossz irányba. Az egyik rabnak ugyanis feltűnik, a sok szöszmötölés és ráadásul az egyik őr amit Aaron elkábított szintúgy ébredezni kezd. A már említett rab idegbeteg ordibálásba, kiabálásba kezd aminek hallatán minenki ugyanígy cselekszik. A hangos kiabálás az emeletre is felhallatszik, és persze rögtön jönnek az őrök, chiblokkolók és a Fekete Nap egyaránt. A szökevényeknek még van ideje menekülni, persze csak ha hátrahagyják -legalább is egyelőre- Zimat és Karint, ugyanis a két lány azt veszi észre, hogy az egyik kába őr magához tér és egy hatalmasat üt a földbi amiből ezáltal nyakig érő földketrecet emel a két lány köré, amiből nem tudnak szabadulni hisz jelenleg idomítani sem tudnak, nemhogy menekülni. Ellenben Aaron és Karin előtt nyitva ál egy folyosó ami egyenesen a nyüzsgő főtérre megy, itt kitalálhatják, hogy hogyan szöknek meg.
További reagokat ide:
Ba Sing Se-i palota
|
|