|
Írta: Wan Shi Tong ekkor: Jan 23, 2016 12:16:00 GMT
A nyüzsgő város központjában található, Építeszeti stílusa magán viseli a különböző elemek idomítási hagyományait. Magas, jól kialakított épületek sorakoznak a macskaköves utcákon, a vasúti pálya a házak fölött halad át. Ez a politikai, gazdasági és kulturális központ, állandó rendőri jelenlét jellemző.
|
|
Azoir
Vízidomár
|
Írta: Azoir ekkor: Jan 24, 2016 11:16:29 GMT
Nahát, ez aztán puccos hely! - gondolta Azoir, mikor kiszállt a vasúti kocsiból és körülnézett. - Ahogy nézem itt laknak tehetősebb emberek is. Talán van köztük egy-kettő aki szereti a pro-idomítást. Hm, megkérdezem azt a járókelőt. - Azoir gyorsan odasietett egy felé sétáló fiúhoz és megkérdezte-: Jónapot! Szeretnék információt kérni arról, hogy tud-e valakit a közelben, aki ismeri a pro-idomítás szabályait. Hát ez aztán jól elzavart! Hihetetlen, hogy elküldenek, csak mert nem vagyok gazdag.- gondolta Azoir, miközben felfigyelt egy közeli rádióra, mely épp az aktuális híreket mondta be. ~ "A sárkányházak kerületében több helyen is tűz ütött ki! A tűzoltókat egy idomár is segíti"~
- Oda kell jutnom, mégpedig azonnal! Az az idomár biztosan tud nekem segíteni a fejlődésben.- Gondolta Azoir, majd futni kezdett az utcán, miközben próbálta kitalálni, hogy hol is lehet a sárkányházak kerülete.
|
|
Chou
Halott
|
Írta: Chou ekkor: Jan 24, 2016 11:33:12 GMT
- Ez gyönyörű! - ámult el a lány a hatalmas, csillogó épületek látványától. Igazából ő még soha sem járt a messzi délen kívül sehol sem. Ez számára az első alkalom, hogy nincs a lába alatt hó vagy jég. Kicsit elesettnek is érzi magát e miatt. Víz nélkül egy víz idomár teljesen védtelen. - Hihetetlen, hogy ilyen sokan élnek ezekben az épületekben. - húzódott odébb a nyüzsgő ember tömegtől. Ekkor egy vonat haladt el valahol a közelben. A hang annyira fájdalmas volt számára, hogy muszáj volt befognia a füleit. ~ Mi volt ez? Miért volt ennyire hangos?~
Miután a zaj elült, Chou higgadtan körülnézett.
- Hol is vagyok? - rá kellett döbbennie, hogy eltévedt.
|
|
Ming
Földidomár
|
Írta: Ming ekkor: Jan 24, 2016 11:33:55 GMT
Mikor Ming a városba ért tele volt döbbenettel. Látta a hatalmas házakat és a járműveket ami furcsa volt mivel nem volt ilyen a déli sarkon. Örült hogy nem csak jég van a lába alatt és a város szintiszta földre épült. Azonban meg volt döbbenve mivel tele volt a város emberekkel és mindenütt sürgés forgás van. Azonban alig várja hogy felfedezze a várost és egy kalandban legyen része. De előtte kikéne találnia merre is menjen.
|
|
Chou
Halott
|
Írta: Chou ekkor: Jan 24, 2016 11:35:02 GMT
Chou feszült figyelemmel állt egy tábla előtt. - Mi a frászt csinálok? - tért észhez a lány. - Nem is tudok olvasni.
~Talán nem kellett volna olyan hamar feladnom és most tudnám, hogy hol is vagyok pontosan. Bár az illatok alapján valami finomság lehet errefelé.~ Futott össze a nyál a szájában. ~Azt hiszem egy kis uzsonna nem árthat.~ Azzal elindult az étkezdéhez.
|
|
Seto
Földidomár
|
Írta: Seto ekkor: Jan 24, 2016 11:38:12 GMT
~Miért vagyok ennyire önfejű? Most maradhattam volna Zukoval és a Fehér Lótusszal és segíteni a Fekete Nap elleni harcban, de nem nekem az kellett, hogy szemtől szembe állítsam meg őket és nem bevárni. Talán igaza van az öregnek (Zuko nagyúr) meg kell találnom a saját utam, de folyton csak a bölcsességeivel untat, na mindegy~ morfondírozott magában Seto, a vasutas kocsiból leszállva a Belvárosban.
~Remélem megtalálom az Avatart és Tenzinéket, hátha tudnék nekik segíteni, alig várom már, hogy ilyen nagyszerű mesterekkel együtt harcolhassak a gonosz ellen, nemcsak megbújni, ahogy a Fehér Lótusz teszi.~ tett szemrehányóan Seto.
- Addig is nézzünk szét a városban, hátha találkozok régi barátaimmal is, Makoval és Bolinnal. - reménykedett Seto.
|
|
|
Írta: Hung Lao Chen ekkor: Jan 24, 2016 12:08:09 GMT
Egy háztetőn ébredek..
Nagyon fáj a tarkóm.. nem is emlékszem hogy kerültem fel oda... csak valami érdekes dolog ráncigált.. telehold estéjén... nagoyn fáj az összes végtatom...
-valyom mi történhetett?? hall engem valaki?!!
Csak orditok a fájdalomtol..- valahogy le kell jönnöm.. parkouroznom onnan...
Látok egy szitakötőszellemet... valahogy ráveszem hogy lehozzon, ha elbir egyáltalán.
|
|
Ming
Földidomár
|
Írta: Ming ekkor: Jan 28, 2016 9:06:55 GMT
Ming miután elment a sárkányházak területéről ismét a belvárosban találta magát. Azt se tudta hogy hol van. -már megint itt vagyok ahonnan elindultam, be kell iismernem hogy eltévedtem. Majd Ming próbált ismét egyedül eligazodni a belvárosban.
|
|
Chou
Halott
|
Írta: Chou ekkor: Jan 28, 2016 9:09:49 GMT
Chou immáron jól lakva ballagott az utcán boldogan. Megmaradt pénzét számolgatta. Úgy vélte, hogy nem sokkal lett kevesebb, de azt már régen megtanulta, hogy minél több van belőle annál jobb.
- Azt hiszem találnom kellene valamilyen munkát. - sóhajtott a lány. - De hol alkalmaznának egy hozzám hasonlót?
|
|
Seto
Földidomár
|
Írta: Seto ekkor: Jan 28, 2016 9:11:05 GMT
Miután Seto körbejárta a várost és nem talált meg senkit akit szeretett volna és azt sem tudta meg, hogy hol van az Avatar visszament a kiindulópontba a Belvárosba.
~Most mit csináljak, már mindenhol voltam ahol lehetne az Avatar vagy Tenzin... Még Mako-t és Bolint se találtam meg...mit tanácsolna ilyenkor Zuko..~
- Tea! - kiáltotta Seto és elment a sarki étkezdébe, teázni, de útközben megláttott egy lánnyt, Chou-t, aki az étteremből jött kifele és megszólította:
- Szia, Seto vagyok. Ugye abból a sarki étkezdében voltál, milyen a teájuk? - kiváncsiskodott Seto.
|
|
|
Írta: Hung Lao Chen ekkor: Jan 28, 2016 9:13:04 GMT
Chen nem sokkal valahogy lekecmergett a háztetőkről.. A szitakötőszellem nyelvet nyújtva nem akart segíteni.. de valahogy a hátára ugrott! Hirtelen hátulról.. azthitte nem lát a háta mögé.. felvitte a levegőbe.. és nagyon ráncigálta magát.. forgott.. manőverezett mint egy repülőgép.. előszőr 5 m re vitte fel a levegőbe.. utána 2 m és 180 cm körül ledobta magáról a szerencsétlent... -Kösz szépen te bogárszerűű!! Nyelvet nyújtott a szellem és továbbszállt. -Furák ezek a szellemek... Nem tudom mi történt velem tegnap este.. de úgyérzem mintha valaki bábjaként kezelt volna... hiába próbáltam szabadulni... jó lenne meglátogatnom egy gyógyítót a víz törzésből!!! Talán választ kapok a kérdéseimre.. -mi történt velem? Hogy kerültem fel egy háztetőre? Miért sérültem meg? (-És netán azt is megtudhatom miért üldöznek.. a rendőrségtől és a 3 mas terror a triád csapatai... nem emlékszem...) Gondolataiba mélyedt Hung Chent 2 ember beszélgetése józanította ki. És megszólította a víz tözsi leányt. -Tudsz gyógyítani?? Esetleg tudsz valahol egy gyógyítót?? Az a helyzet hogy nagyon fáj a fejem.... És görcsbe vannak a tagjaim...
|
|
|
Írta: Kyoumi ekkor: Jan 28, 2016 9:22:06 GMT
A belvárost mindig is próbáltam kerülni, mert itt sok ember van, és nagyobb az esély, hogy észrevegyenek, de muszáj volt eljönnöm, mert ételt akartam venni magamnak, és itt van az a boltocska, ahol mindent meg tudok venni magamnak tűrhető áron. Még volt nálam abból a pénzből, amit Chigusa adott, mikor elmondtam neki, hogy szökni tervezem. ~ Szegény nővérkém, az a zsugori férje biztos balhézik majd, ha meglátja, hogy hiányzik a pénze 0,00001 százaléka. ~ Mit volt mit tennem tehát, felvettem egy mélykék csuklyát, és elindultam. Elrejtettem a ruhám zsebébe négy üvegcse homokot, biztos ami biztos alapon.
|
|
Chou
Halott
|
Írta: Chou ekkor: Jan 28, 2016 9:23:15 GMT
Chou némán méregette a fiút, aki az imént megszólította. Eleinte félt tőle, mert számára teljesen ismeretlen a fiú, de biztosan ő hozzá szóltak, ezért hát ahogy az illem diktálja válaszolt a fiúnak.
- Én Chou vagyok. - nézett félre a lány szégyenlősen. - Én igazából nem vagyok nagy tea szakértő, de a jázmin teájuk egész finom volt. - Seto ugye? Te idevalósi vagy?
Ekkor egy férfi jött oda hozzá és a segítségét kérte. Eléggé rosszul festett. Alig állt a lábán. Tele volt hotzsolásokkal és a ruhája is elszakadt néhány helyen.
- Én tudok gyógyítani. - felelte a lány. - Megengedi, hogy segítsek önnek? - kérdezte a lány készségesen.
|
|
|
Írta: Hung Lao Chen ekkor: Jan 28, 2016 9:25:18 GMT
Persze!
Hung Chen Amint odalépett a szépséges viz idomárleányhoz fél térdre ereszkedett és megmutatta könyökét és éktelen lila foltjait...
-elnézésüket kérem bunkóságomért.. amint segtettél megyek is..
Észrevettem tekintetén hogy szigorubb neveltetése révén sokkal udvariasabb mint én,
és Utána magázodtam hogy ne szégyenüljek meg még ennél is jobban...
-Mivel hálálhatom meg önnek..?. Jajj ez még fáj! ... (sosem kezelték még vizzel a testem...)
|
|
Chou
Halott
|
Írta: Chou ekkor: Jan 28, 2016 9:26:27 GMT
Miután a lány ellátta az idegen sebeit hátrébb lépett.
- Ugyan, nem kell semmivel sem meghálálnia. Örülök, hogy segíthettem.
~Nekem már az is elég, hogy sikerrel használhattam a képességemet és még jót is tettem vele. Anyának nem volt igaza. Az idomítás nem rossz dolog.~
- Az én nevem Chou. Örvendek a találkozásnak. - mutatkozott be a lány. Ezután egy kissé elpirult és látszólag nagyon töprengett valamin. - Izé... tudom, hogy ezt általában a fiúk vetik be a lányoknál, de én most nem akarok csajozni vagy pasizni vagy mi... - dadogta a lány idegesen. - Csak azt akarom kérdezni, hogy tényleg az égből pottyant le?
|
|
Seto
Földidomár
|
Írta: Seto ekkor: Jan 28, 2016 9:27:51 GMT
- Igen, Seto. Itt születtem, vannak is ittenibarátaim, de már régóta nem élek itt. Zuko nagyúrnál tanultam az elmúlt egy évben, de jelenleg szétváltak az útjaink, úgyhogy nekem ide kellett jönnöm. - magyarázta Seto.
- Szeretem a Jázmin teát, Zuko kedvence, szóval megszerettette velem, sok jó gondolatot ébreszt, például, hogy hogy találjam meg az Avatart, hogy segítsek neki, mert ezért jöttem. - mosolyodot el Seto, miközben ezt elmondta.
Beszélgetésüket egy sebesült férfi megzavarta, aki a lány segítségét kérte, mert ő gyógyító volt. ~Akkor azthiszem lépek is és iszom egy jó teát~ jutott eszébe Setonak, elköszönt és be is ment teát inni. Seto tea ivás közben egy érdekes személyt vélt felfedezni az étteremben, egy földidomárlányt csuklyában. Nem is ez volt a feltűnő, hanem ahogy viselkedett, bár ez csak megérzés volt Setonak, de olyannak tűnt, mint ha bujkálna valaki/valakik elől...
~Fura nekem ez a lány. Lehet, hogy a Fekete Nap egyik tagja. Kicsit körbe kéne szimatolnom, legalább végre történne is valami~ töprengett Seto, és egy hatalmasat kortyolva Jázmin teáján odament a lányhoz és hozzászólt:
- Szia, látom kicsit zavarban, megkérdezhetem mi a baj? Egyébként Seto vagyok.- próbált jófejnek tűnni, de csak álca volt, hogy kiderítse mik is a szándékai a lánynak.
|
|
|
Írta: Schiwo ekkor: Jan 28, 2016 9:29:23 GMT
-Megérkeztem. ~Kifújja a levegőt~ Valami kevésbé feltűnő helyen kéne lennem.
Elkezdtem lakhelyet keresni. Találtam is egy kisebb kisszállást, kevés pénzért a belváros szélén.
- Most hogy ezzel megvolnék, elkezdhetnék pro-földidomár mestert keresni, de nem szeretném, hogy tudják ki vagyok.
Schiwo keresett egy csuklyát, hogy fedje az arcát és így el is indult.
|
|
|
Írta: Hung Lao Chen ekkor: Jan 28, 2016 9:30:35 GMT
Chen miután kezeltette magát eme kedves teremtésnél gondolataiban,tervezgette hogy útnak indul. Érezte hideg ,meleg sugarakat.. amiket a víz által bocsájt ki e misztikus gyógyító hölgy... nagyon jó érzés... kiskoromban éreztem magam utoljára igy.. egy tóban.. halovány emlékek...
-Köszönöm Chou , sosem felejtem el, (megofgtam két kezemmel az ő jobbját és kezet csókoltam neki)
-Igen.. meglovagoltam egy szitakötőszellemet.. csak az ledobott...
-kérem kerülje el teleholdkor ezt a vidéket... mert valami gonosz varázsló mozgatott engem... és nem emlékszem mi történt..
-Nem mindenkinek merem nevem mondani.. ,,súgok,, körözött vagyok,,... Hung Lao Chen vagyok , elég magas rajtam a vérdíj... nem vagyok gyilkos.. csak egy tolvaj.. Aki gazdag zsarnokokat rabol ki. (hupsz elszólltam magam)
-Nem használhatom a Lao nevet, mert kitagadtak egy nemes földidomár familiából.. ezért a plakátokon e név nincs is, már csak az hiányzik hogy a rokonok is megkeressenek!
-Örülök hogy megismerhettem önt Chou kisasszony! Várja önt benn valaki.. megyek is utamra... és hirtelen hátulról visszafordulok.. mert még hallok valamit, hegyezem füleim.
|
|
|
Írta: Kyoumi ekkor: Jan 28, 2016 9:31:56 GMT
Már épp készült menni el Kyoumi, amikor egy idegen termett előtte szinte a semmiből. Legalábbis neki úgy tűnt, hogy a semmiből, mivel gondolataiban elmerülve csak a földet pásztázta. Kicsit meg is ijedt, ahogy a Seto-ként bemutatkozó fiú megszólította. Nem nagyon tudta mire vélni a dolgot. ~ Hát ez meg mit akar tőlem? Pénzt kéregetni? Nem, nem úgy néz ki, mint aki ilyent tenne. De akkor... jaj ne. ~ Ahogy Kyoumi fején átfutott a gondolat, hogy ez a fiú akár egyik keresője is lehet, egyre hevesebben kezdett verni a szíve. Ösztönösen az egyik hátsó zsebe felé nyúlt, és idomítással a kezébe húzta az egyik üvegcse homokot. Próbálta olyan észrevétlenül tenni, hogy a fiú ne vegye észre. - Szia. Ayami vagyok . - mondta Kyoumi, elvégre nem akarta kitenni a nagy piros táblát, hogy igen, én vagyok Kyoumi Nagamine aki megszökött a város egyik befolyásos üzletemberétől. - Nincs semmi baj, csak kicsit fáradt vagyok. Kyoumi meglehetősen jól hazudik, úgyhogy valószínűleg elhitte a dolgot Seto, ha csak nem nagyon jó emberismerő. A lány reménykedve állt egy helyben, hogy nem fogja őt újra nyomozók egy csoportja körbevenni.
|
|
Seto
Földidomár
|
Írta: Seto ekkor: Jan 28, 2016 9:33:44 GMT
-Fáradt? Tudod nagyon sok fura ember maszkal ebben a városban, akiktől jobb félni mint megijedni. - Finoman utalgatott Seto. A válaszolas közben észrevette, hogy a lány a zsebébe nyúl. ~Vajon mit akar elővenni? Jobb lesz vigyázni!~ gyanakodott Seto, aki most azthitte egy Fekete Nap tagot csipett nyakon.
|
|
Ming
Földidomár
|
Írta: Ming ekkor: Jan 28, 2016 9:35:05 GMT
Ming miközben a belvárosban sétált kezdett megéhezni és már nagyon fáradt volt. Bement egy teaházba. Miközben épp ételt vett látta hogy egy fiú és egy lány beszélget. Elég ismerősnek tűnt neki a lány de nem tőrődőtt vele. Majd látta amint belenyul a táskájába egy kicsit ijedten. Ming tovább figyelte hogy mi fog történni...
|
|
Chou
Halott
|
Írta: Chou ekkor: Jan 28, 2016 9:36:28 GMT
- Egy körözött bűnöző? Persze! - legyintett a lány. Egyáltalán nem hitte el, azt, amit a férfi mondott, de nem akart belekötni. - Hát nagyon örültem, Hung Lao Chen. Kedves embernek látszik. Remélem találkozunk még. - köszönt el Chou, majd sarkon fordult és az étkezde felé vette az irányt, de néhány méter után megállt. Megfordult és a férfi után kiáltott. - Legközelebb ne próbálkozzon ilyen extrém sportokkal!
Ezt követően Setohoz sietett. A fiú említett valamit az avatárról. Chou nagyon szeretné őt megismerni, elvégre ő is déli víztörzsi. Nagyon sajnálja, hogy soha sem találkozhatott vele eddig. Abban reménykedett, hogy a fiú hátha tud róla valamit.
Amikor belépett az étkezdébe látta, hogy a fiú éppen teát iszogat és egy csuklyás alakkal folytat beszélgetést. Közelebb ment hozzájuk. Ekkor jött rá Chou, hogy akivel Seto beszélget egy lány.
~Ő meg kicsoda? Talán ismerik egymást? És mi az a...~
Chou nagyon megrémült, amikor észrevette, hogy a lány minden bizonnyal támadni készül.
- Vigyázz! - kiáltotta.
|
|
|
Írta: Schiwo ekkor: Jan 28, 2016 9:38:23 GMT
Elindultam, de nem találtam egy földidomár mestert sem. Gondoltam magamban fel kéne másznia tetőkre, hátha tisztábban látnám mi merre van.
- Semmi értelme.. ~Ekkor megpillantott egy lányt, aki egy teaház felé figyel~ Ott egy lány meg egy fiú. Mi olyan érdekes ebben? Mind1 megvárom a végét.
Schiwo leült a ház tetejébe és várt..
|
|
|
Írta: Kyoumi ekkor: Jan 28, 2016 9:39:44 GMT
Kyoumi számára kezdett élesedni a helyzet. Egyértelműen a fiú azt szerette volna, ha Kyo leveszi a csuklyáját, legalábbis amennyit le tudott szűrni Seto mondatából. Kyoumi gyanakvóan mérte végig a fiút, immáron második alkalommal. - Tőlem nem kell félni, nem bántok senkit. - bár a láyn ezt mondta, háta mögött idomítani kezdte az üveget és a homokot. Az üveget apró szemcsékre törte úgy, hogy az semmiféle zajt nem csapott, a homokot pedig a másik keze felé irányította. Mindkét keze a háta mögött volt. - Egyébként is, keresel valakit? Vagy csak ennyire jótétlélek vagy? - kérdezte cinikusan. Nem akarta megbántani a fiút, de ha tényleg üldözői közé tartozik, következő mondatával le fogja magát buktatni. Kyoumi teljesen teste rezgéseire koncentrált a fiú lába alatt levő homokszemcsék segítségével, így próbálva kiszűrni, hogy igazat mond-e.
|
|
Seto
Földidomár
|
Írta: Seto ekkor: Jan 28, 2016 9:41:11 GMT
~,,Tőlem nem kell félni, nem bántok senkit" ilyeneket azt szokott mondani, aki pont hogy akar!~ mérgelődött Seto
- Én nem is mondtam, hogy te bántani szeretnél valakit...De furcsa, hogy egyből magadra értetted... De, keresek valakit, nemtudod, hogy az Avatar hol lehet? - kérdezte Seto.
~Ha tényleg a Fekete Naphoz tartozik, tudja hol keressem, persze nem fogja elárulni, na de a rendőrségen majd megered a nyelve!~ gondolkozott Seto, közben észrevette, hogy a lány kezei a háta mögött vannak:
~Talán támadni készül!~ riadt meg Seto, aki azt se tudta, hogy föld vagy víz idomárral áll szemben. Hátulról pedig egy kiáltást hallott: - "Vigyázz!"
A feszültség a tetőfokára hágott...
|
|
|
Írta: Kyoumi ekkor: Jan 28, 2016 9:42:48 GMT
Kyoumi úgy érezte, hogy a vele szemben álló nem hazudik, legalábbis abból, amit meg tudott állapítani a homokszemcsék segítségével. ~ Az avatárt? Mégis ki ez a fiú, és mit akar az avatártól? ~ Kyoumi válaszolni sem tudott, mert valaki azt kiáltotta a fiúnak, hogy " Vigyázz". A lány ösztönösen, rémületből kezdett bele akcióiba. A homokot a háta mögül megpróbálta a fiú szemei közé idomítani, az üvegszilánkokat pedig a lány felé idomította, majd dobbantott kettőt, s kezeit fokozatosan lentről felfelé húzta, mire a föld megmozdult és négy fal vette körül a négy oldaláról. Mindezt egy pillanat alatt. Zavartan pillantott körül. Nem tudta most mi tévő legyen. - Mit akartok tőlem? - kérdezte teljesen megrémülve. Majd kiesett a szíve a helyéről. Ha ők nem is voltak az üldözői, a városban biztos, hogy felfigyeltek a kis akciójára. ~ Legrosszabb esetben ellököm a négy falat feléjük, majd homokidomítással elterelem a figyelmüket ~ Az elgondolás után földhöz is vágta a maradék üvegcséket, hogy bármelyik pillanatban kész lehessen alkalmazni tervét.
|
|
|
Írta: Hung Lao Chen ekkor: Jan 28, 2016 9:43:30 GMT
Hung Chen hangokat hallott az étkezdéből... Rögtön a tettek helyszínére ért, és a lány felé repülő üvegszilánkok elé ugrott!
Megállította és kezébe egy üveggolyóvá gyűrte össze... és zsebrebgágta...
Észrevette a 4 fal közül az egyik feléjük repült...
megragadott egy felé közelítőt... dobbantott eggyet.. és a fal darabokra tört... renegett a föld nem is kicsit.
-Megpróbálom áttörtni a lány védelmét ti addig segítsetek amiben tudtok!
-Chou kisasszony , kérem alkalmazza kedvenc trükkjeit!
Felé kaccsintok.
|
|
|
Írta: Schiwo ekkor: Jan 28, 2016 15:09:52 GMT
Hallgattam mik történnek odabent és figyeltem, hogy egy füstfelhő is kiszállt.
- Azt hiszem nekem is mennem kéne.. ~Feláll és abban a pillanatban visszaül~ túl lusta vagyok majd később. Még nem érkezett el az a pillanat.
Folytattam a nézelődést.
|
|
Ming
Földidomár
|
Írta: Ming ekkor: Jan 28, 2016 15:10:56 GMT
Ming látta hogy a csuklyás lány megtámadta a vele beszélgető fiút és az utcáról bejövő emberekre üveget irányitott. Majd négy falat emelt maga köré a földből. Mivel Ming is földidomár volt( és a csuklyás lány is) ezért úgy gondolta segithet megállitani. Majd odament és földgömböt emelt magaelé védekezés céljából...
|
|
Seto
Földidomár
|
Írta: Seto ekkor: Jan 28, 2016 15:11:40 GMT
Seto szemébe homokszemcsék kerültek, ami 1-2 percig átmeneti vakságot/látászavart okozott a fiúnak. Seto ösztönösen egy villámmal válaszolt erre, majd gyorsan a kezét az arcához kapta. De a villám a földidomár által építet falba ütközött. A kisebb harcjelenet láttán az arra járok és az étteremben lévők megriadtak.
~Szóval földidomár és a Fekete Nap tagja. Amíg nem jön meg a látásom nemtudom elkapni, remélem a villámom eltalálta és nem szökött meg. Meg kell tudnom hol az Avatar!~ bizakodott Seto, de közben hallotta hogy páran felbuzdultak és próbáltak beavatkozni a dolgukba. ~Francba. Nem kellett volna tömegjelenetet rendezni, na mindegy.~ konstatálta magában Seto.
De eszébe jutott valami:
- Szóljatok a rendőrségnek, bárki is hall, egy Fekete Napos taggal van dolgunk! - kiabálta Seto.
|
|