|
Írta: Hung Lao Chen ekkor: Jan 28, 2016 16:11:00 GMT
megérkezett a vizáradat, lefagyastzva a motorosokat.. Hung leeresztette kezeit és könyökeit behúzva utána kinyújtva lökött eggyet.... a homokszemek szétszóródtak a motorosok felé, a homokvihar kezdett alábbhagyni a többiek is figyelték mozdulatait...
-Szép munka volt! Követtek vagy mentek a magatok dolgára?
Én részemről megkeresem Chout és a tüzidomárt! Szerintem ne maradjatok itt tétlen, mert Amon csapatai rosszabbak a halálnál is!
Eszébe jutottak Hungnak azon emlékei amikor látta a közönségből ahogy Amon elvette a barátai erejét.. és a kacajt amit hallott.. a tapsvihar.. amint az idomárok a nem idomárok ellen lázadtak... ahogy ember ember ellen fordul.. elment onnan.. és továbblépett. most fordult a kocka.. az állarc amit visel lehet hogy más, de lelke mélye sötét mint a gonosz szellemek tánca. Emlékszik arra is hogy egy napja menekült meg a ,,vér idomártól,, ahogy érezte a folytást a nyaka körül.. ahogy lebegtette.. ahogy elhajitotta... és kacagott... Nem tudni ki lehetett a csuklyás alak... nem tudta kivenni.. gondolkozott,, létezik egyáltalán véridomitás?!!,,majd megkérdezi Chout.
Kijózanodott, levette cipőit, zsebrevágta. futott Chou-ék felé két kezét kinyújtva daru mintára kavarta maga köré a homokot.. és csúszdaként használva siklott a ''volt,, víztorony felé. (ezt még a homokidomároktól tanulta)
|
|
Seto
Földidomár
|
Írta: Seto ekkor: Jan 28, 2016 16:11:27 GMT
"Szerencséje" volt Setonak, egy közeli zöldséges/káposztás standba csapódott be, így nagyobb sérüléseket nem szedett össze. Pár perc múlva felébredt, szemeit lassan kinyitva szemeit és felemelve fejét észrevette, hogy az egyik földidomár fiú közelít felé, és azt is, hogy a a Fekete Nap motorosai közül a nagy részét sikerült megállítaniuk és akiket pedig nem kapott el a víztorony, azok visszafordultak.
~ Huhh. Túléltük. ~ reagált Seto és visszafeküdt, mert alig volt ereje.
- Valahova el kell menekülnünk, valószínüleg csak erősítésért fordultak vissza a megmaradt Fekete Nap motorosai! - hívta fel a többiek figyelmét erre.
|
|
|
Írta: Miroku ekkor: Jan 28, 2016 16:12:10 GMT
A széllel fel tuddtam fogni a löketet, így nem estem el. Láttam ahogy Seto egy standba ütközött.
- Megvagy srác? Elég nagyot csapódtál.
|
|
|
Írta: Schiwo ekkor: Jan 28, 2016 16:13:19 GMT
Ahogy az akciónknak vége lett látta, hogy nagy felfordulást okoztak
- Azért kicsit visszább is foghattuk volna magunkat, nem?
|
|
Seto
Földidomár
|
Írta: Seto ekkor: Jan 28, 2016 16:14:06 GMT
- Megvagyok! CSak nincs erőm... - válaszolt Mirokunak.
- Romboltunk az biztos, de mégis, hogy állítottuk volna meg őket?! - kérdezte Schiwo-tól.
|
|
Ming
Földidomár
|
Írta: Ming ekkor: Jan 28, 2016 16:14:43 GMT
Ming miután befejezték a homokvihart Seto-ékhoz ment. -Szerintem jól elbántunk a motorosokkal.- hogy vagytok? -nem sérültetek meg? -és hol van Chou és Chen?
|
|
Ben
Mesélő
|
Írta: Ben ekkor: Jan 28, 2016 16:15:24 GMT
A harc után a Fekete Nap maradék tagjai visszavonultak, hogy erősítést hívjanak. A belvárosban levő csapat alaposan felbosszantotta a bűnszövetkezetet, ezt nem akarták megtorlás nélkül hagyni. A csapat tagjai kifáradtak a Kyoumival való félreértésből fakadó harcban, majd a Fekete Nap eltérítésében. Mielőtt a bűnbanda tagjai visszaértek volna, a belvárosi csoport elmenekült, oda ahol senki nem keresné őket: a város alatti csatornába. Itt mentek, a bűn és a mocsok között, míg egy „csatornavárosba” nem érkeztek. A hely tele van csavargókkal, de idomárok is akadnak bőven, akik a Fekete Nap elől bújtak el. Itt a csapat tagjai jobban megismerhetik egymást és terveket találhatnak ki, hogy mit csináljanak ezek után.
/TÖBBI POSTOT IDE: CSATORNAVÁROS/
|
|