Chou
Halott
|
Írta: Chou ekkor: Jan 28, 2016 15:14:31 GMT
Chou alig tudta követni az eseményeket. Mintha minden csupán egy pillanat leforgása alatt történt volna. Hung éppen akkor ugrott eléje és megvédte őt. ~Tehát mégis csak kifizetődő, ha másokon segítünk.~
- Értettem. - mosolygott a férfira.
A teaforraló edényekben lévő vizet használta idomításhoz. Egyrészével beterítette a padlót a csuklyás lány alatt, majd megfagyasztotta azt csúszóssá téve a talajt. A maradákkal körbevette magát és jégszilánkokat formált. Egyelőre nem akart támadni, de minden mozzanazát szigorúan figyelte a lánynak.
- Nem tudom, hogy ki vagy te, de nem hiszem, hogy ezt kellene tenned. Nézd! - mutatott körbe Chou. - Itt ártatlan emberek is vannak. Őket is veszélybe sodrod.
|
|
Ming
Földidomár
|
Írta: Ming ekkor: Jan 28, 2016 15:15:24 GMT
Ming halotta amikor Seto mondta hogy a csuklyás lány Fekete napos tag. De Ming érzései mást sugtak mert a földrezgéseivel érezte hogy ez nem igaz és a csuklyás lány ártatlan. Ezért Ming segített a lánynak és néhány rá irányitott támadást kivédett. Majd odasietett a lányhoz. - szia! segítek kijutni innen..
|
|
|
Írta: Schiwo ekkor: Jan 28, 2016 15:16:29 GMT
Láttam hogy a földidomár lány szorult helyzetben van, ezért közbe kéne lépnem.
~Villámcsapás, porfelhő~ - Ne aggódj nem lesz semmi baj! ~Suttogtam a fülébe a földidomár lánynak.
Majd megjelent egy másik lány is és azt mondta ő is segíteni szeretne a bajbajutott lánynak.
- Szuper, így van esélyünk.
|
|
Seto
Földidomár
|
Írta: Seto ekkor: Jan 28, 2016 15:17:00 GMT
Seto hallotta, hogy néhányan Kyoumi segítségére sietnek, azt hitte újabb Fekete Nap tagok, ezért tűzgolyó csóvákat lövelt oda, ahonnan a hangok jöttek.
|
|
|
Írta: Hung Lao Chen ekkor: Jan 28, 2016 15:18:25 GMT
Látom hogy egyre roszabb a helyzet...
-Na jó ennek véget kell vetni!!!
-Elég volt a harcból!!!
Az összes homok ami volt körülöttünk.. az épület törmelék.. azt összegyűjtöttem és kifújtam egy ablakon , ami össze is tört a nagy nyomás alatt...
(rég nem koncentráltam..) Ránéztem a tűzidomár srácra, és koncentráltam.. a szemeiből is kijöttek a homokszemek...
-.Tudom fáj, 3 nap múlva elmúlik!
Az emberek már menekülnek, egyedül a tulajdonos áll tétlenül megbújva egy nagy váza mögött...
-Még egy követ löktem a lány felé
|
|
Ming
Földidomár
|
Írta: Ming ekkor: Jan 28, 2016 15:19:10 GMT
Ming a feléjük repülő követ még idôben észrevette így megtudta állitani. Majd a kürülöttük lévő fémtárgyakból összegyűjtőt párat és a tűzet lövöldöző srác felé irányitott néhányat a fémekből....
|
|
|
Írta: Kyoumi ekkor: Jan 28, 2016 15:30:16 GMT
Kyoumi nagyon meglepődött, amikor két földidomár a segítségére sietett. Egy lány és egy fiú, akik láthatóan nem éppen tapasztalatlan kis kavicsidomítók voltak. A lány egy gyönyörű védéssel eltérítette a felénk érkező követ. Mindeközben Seto tűzcsóvákat irányított felénk, teljesen káosz volt. Mindenhol por, és törmelékek, az emberek pedig menekültek a helyszínről. ~ REMEK! Most aztán megszívtam! Ha most nem kapnak el, sosem ! ~ Kyoumi dühösen idomítani kezdett, és körülöttük minden irányba homok-tornádókat küldött. Ezeket azonban még mielőtt célt értek volna megsemmisítette. - MINDENKI NYUGODJON MEG! - kiáltotta ahogy az utolsó porfelhőt is eloszlatta. Zihálva, kimerülten folytatta remélve, hogy több támadás nem érkezik rá. A harc hevében a csuklyája is leesett fejéről, így megmutatva csillogó kék szemeit és haját. Nagyon félt, hogy le fog bukni. - Én nem akarok senkit sem bántani! Nem is értem a harcunk célját! A támadásomat ijedtségembe csináltam, és senkinek nem akartam komoly sérülést okozni! Kyoumi remélte, hogy ezekután kezdenek majd csillapodni az indulatok ő pedig el tud bújni valamerre a közelben, mert már szinte látta szemei előtt a rendőrség érkezését.
|
|
|
Írta: Schiwo ekkor: Jan 28, 2016 15:34:08 GMT
~Mégis ki lehet ez a lány? Elég nagy galibát okozott.~
|
|
Seto
Földidomár
|
Írta: Seto ekkor: Jan 28, 2016 15:53:34 GMT
Seto szemebol valaki kiszedte a homokszemcseket, de mikor kinyitotta a szemét, nagyon fájt neki így újra becsukta. De mielőtt ezt megtette volna még látta a felé közeledő femdarabokat, elkerülte azokat, de az egyik eltalalta, megvagta a lábát és térdre rogyott. Seto hallotta Kyoumi kiabalasat, erre ő: - Te miről beszélsz?! A Fekete Nap tagja vagy azért vagy itt hogy foglyul ejts minket és elkapd az Avatart! Ahogy észrevettem nem egyedül vagy. - fájdalmasan kiabálta Seto. ~De sebaj, hamarosan itt a rendőrség és a terveitek kudarcba fulladnak. ~ mosolyodott el magában Seto, aki megvolt győzödve arról, hogy Kyoumi az ellenség közül való.
|
|
Chou
Halott
|
Írta: Chou ekkor: Jan 28, 2016 15:54:32 GMT
Chou azonnal odasietett Setohoz és a sebét gyógyította, mintha ez már teljesen természetes lenne. A seb eléggé mély volt, így nem tudta teljesen meggyógyítani. Valószínűleg még néhány napig fájni fog és a járásban is akadályozza őt. Ennek ellenére mindent megtett, amit csak tudott.
- Öhm... Szerintem itt valamit nagyon félre értettünk. Egyébként mi az a Fekete Nap?
|
|
|
Írta: Hung Lao Chen ekkor: Jan 28, 2016 15:55:03 GMT
A helyzet kezdett kibontakazódni.. és olyan gyorsan minden kerül a helyére.. az emlékek.. az elfeledett technikák... Hung odasietett a vízidomárhoz és a sérült sráchoz... letépett egy függönydarabot és a srác sebét bekötözte.
-Kimegyünk innen.. nem érdekel mi lesz velem Kisasszony, a srácnak meg kell gyógyulnia.. ha elkapnak engem ezek után... nem érdekel!
Felkaroltuk a srácot és kivittük az ajtón...
|
|
Ming
Földidomár
|
Írta: Ming ekkor: Jan 28, 2016 15:55:43 GMT
Ming látta amint az egyik fém megsebesiti a tűzidomárt és oda ment egy vizidomárlány gyógyitani.
|
|
Ben
Mesélő
|
Írta: Ben ekkor: Jan 28, 2016 15:56:53 GMT
A rendőrség az utcai verekedésekre hamar felfigyelt, azonban nem tudott a segítségükre sietni a Fekete Napnak hála. Köztársaság Város eddig kimaradt a háborúból, azonban a Fekete Nap léghajói a hegyekből érkezve a város fölött álltak meg. Ezt megelőzően robbanások voltak hallhatóak a repterek felől, ugyanis azok felszállópályáit megsemmisítették. A léghajók a kikötő hajói számára lőtávolságon kívül vannak így az égen köröző hajók mindenki számára sebezhetetlenek. A már említett járművekből köteleket lőnek ki, több épületen károkat okozva ezzel. Majd hirtelen minden rádióból egy férfi hang szólal meg.
-Üdvözlöm Köztársaság Város lakosságát, Amon vagyok. Az az Amon, aki egyszer az Egyenlőségiek oldalán harcolt. Az az Amon, akit legyőzött az Avatár majd meghalt. De akkor azért buktam el, mert a rossz oldalon álltam. Most már tudom, hogy mi hiányzott a lelkemből. A tűz, az egy igaz elem. Az uralkodónk, Lee megtanított arra, hogy ne csak elvegyek hanem adjak is. Ti, Köztársaság Város polgárai lehetőséget kaptok arra, hogy csatlakozzatok a Tűz Igaz népéhez és az idomítási formátokat tűzre cserélni. A megtisztítás ismét kezdetét veszi.
Az utcákon több motor és autó indult el egyszerre, s kezdtek házról házra járni. Pont egy ilyen közeledik Minghez és "társai"-hoz.
|
|
Chou
Halott
|
Írta: Chou ekkor: Jan 28, 2016 15:57:24 GMT
Chou hirtelen hangos zajokra lett figyelmes. Gyorsan utána is járt a dolognak. A teaház előtt több motor és autó jelent meg, ám a lány nem tudta, hogy mik ezek, ugyanis most lát ilyen szerekezeteket először életében. Chou nem tudta volna megmondani, hogy miért, de hirtelen hatalmába kerítette a rémület, Érezte, hogy ezek itt veszélyesek. Hátrálni kezdett tőlük...
|
|
Ming
Földidomár
|
Írta: Ming ekkor: Jan 28, 2016 15:58:17 GMT
Ming halotta Amon beszédédét a rádióból ami aggasztani kezdte. Majd kinézett a teaházból és látta amint épp ott álltak meg a motorok és az autók. Sejtette hogy Amonhoz tartoznak. Ming kicsit megijedt majd egy kis fémet vett a kezébe...
|
|
|
Írta: Schiwo ekkor: Jan 28, 2016 15:58:55 GMT
Hallotam valami Amon nevet. Kimegyek az ajtón és láttam a motorosokat.
- Mit akartok?
~Ha támadni kell, akkor egy falat húzok elénk.~
|
|
Seto
Földidomár
|
Írta: Seto ekkor: Jan 28, 2016 15:59:33 GMT
Seto kezdte visszanyerni a szemevilágát. Hallotta, az étkezde rádiójából Amon beszédét és, hogy most már ő is a Fekete Naphoz tartozik.
~Micsoda, a Fekete Nap támadást indít Köztársaság város ellen? És a "Tűz Igaz népe"? De hát ez a lány nem is tűzidomár, hanem földidomár. Akkor ezek szerint..."~ mélyedten döbbent rá Seto, hogy félreismerte a lányt.
- Te akkor nem is vagy Fekete Nap tag? - döbbenten kérdezte Seto Kyoumi-tól.
Hirtelen motorok búgására lettek figyelmesek, Seto először azthitte, a rendőrség az. Később amikor már egyre közeledtek, meglepődve vették észre a többiekkel, hogy nem a rendőrség, hanem Fekete Nap logójával ellátott járművek tartottak feléjük. Seto megijedt.
~El kéne bújni valahova, de már nics idő erre, fel kell venni a harcot még sérülten is~ döntött magában Seto.
- Srácok! Tudom, hogy eddig egymás ellen harcoltunk, de ha túl akarjuk élni az ütközetet, össze kell fognunk és együtt harcolni ellenük! - szólította fel társait. - Tudom, hogy rosszul ítéltelek meg és bocsánat mert megtámadtalak, de kérlek segíts, segítsetek megállítani a Fekete Napot, Köztársaság Városért! - mondta Seto.
|
|
|
Írta: Miroku ekkor: Jan 28, 2016 16:00:49 GMT
Miroku Köztársaság Várostől nem messze van.
~Mi volt ez? Amon? Mintha már hallottam volna valahol.~
Ahogy betette a lábát a városba senkit se látott. Tovább ment és a belvárosba tévedt. Látta ahogy egy teaháznál felfordulás van és motorosok álltak meg előtte.
~Ki kéne várni, hogy mi fog történni. Kihallgatom őket és utána lépek.~
|
|
|
Írta: Hung Lao Chen ekkor: Jan 28, 2016 16:01:32 GMT
Chen amint kihúzták Chou-val a tüzidomár srácot...
A történtek váratlan fordulatot vettek, a srácokkal összefogtunk...
-téritsük el a motorosokat, Amon az veszélyes! Mneküljünk! Tudok egy rejtekhelyet, ahol meghuzhatjuk magunkat!
-Hé fémidomárleány! Itt van az üveggolyó amit felém dobtál! (rákaccsintottam)
-Zavarjuk össze egy kicsit a motorosokat! és kövessetek engem! Megyünk a parkba!
|
|
Chou
Halott
|
Írta: Chou ekkor: Jan 28, 2016 16:02:11 GMT
Hung az mondta, hogy ez az Amon nevezetű alak veszélyes. Nem is kellett több Chounak, azon nyomban vizet gyűjtött és felkészült a menekülésre. Túl veszélyesnek tartotta, hogy harcoljanak ezek ellen.
- Mégis mit akarnak ezek tőlünk?
|
|
|
Írta: Kyoumi ekkor: Jan 28, 2016 16:02:47 GMT
Már éppen kezdtek lecsillapodni a kedélyek, amikor egy hang szólalt meg a rádiókból, a hang pedig Amoné volt. Kyoumi zavartan tekintett körbe. Azt hitte, ő meghalt, de ehelyett újabb szélsőséges szervezethez csatlakozott. Méghogy áttérni tűzidomításra, persze! - Persze, hogy nem! Azt sem tudom mi az! - fakadt ki Kyoumi Seto kérdésére, de aztán rájött, hogy össze kell fogniuk, ha nem akarják, hogy kényszerrel elvegyék tőlük saját időmításukat, vagy elfogják őket. A többiek ugyan nem cselekedtek egyenlőre, csak felvették a harci állásokat a legtöbben, ám Kyoumi nagyon nem akarta, hogy itt vágják el az életét, és ahogy anyja párját ismeri ( aki egyben üldözője is ) még az is lehet, hogy ő is benne van ebben a szervezetben. Legalábbis a pénzelésében. Mindig is tudta, merről fúj a szél. Akkor viszont idomítás nélkül, de abban a hülye "kalitkában" kéne élnie. Na, azt nem. Dobbantott egyet, és úgy "gyűrte" fel a talajt a motoros útvonalán, hogy az az egyik ház falának nekicsapódjon, ha továbbhajt. Nem tudta, hogy sikeres lesz-e terve, vagy túl okos ahhoz a gonosz szervezet tagja, hogy bedőljön egy ilyennek. Ha menekülésre kerülne a sor, a lány abban sem habozna.
|
|
|
Írta: Hung Lao Chen ekkor: Jan 28, 2016 16:03:20 GMT
-Ez az !
Hung Chen felkavarta a port és a motorosok felé lökte.. kisebb homokvihart képezve...
A többiek felé fordulva intett és mutatta merre kell menni...
-Tudok a parkban egy lejárót a csatornákba! ott meghuzhatjuk magunkat egy kis időre!
|
|
Seto
Földidomár
|
Írta: Seto ekkor: Jan 28, 2016 16:03:56 GMT
Seto látta Kyoumin, hogy hajlik arra, hogy egy csapatként harcoljanak, ugyanakkor a többiek, inkább külön-külön szerették volna felvenni a harcot az ellenséggel szemben...
~Nem nagyon hallgatnak rám, félig sérülten pedig nem tudom velük felvenni a harcot... megpróbálom megakadályozni az útjukat, hogy közel harcra ne kerüljön sor és el meneküljünk~ gondolkodott Seto a helyzeten.
- Srácok van egy tervem, de ahhoz ti rátok is szükség van! Ott van egy nagyon magas víztorony! - mutatott Seto az út melletti magas épületre ami kb. 50 méterre volt tőlük. - Csináljatok egy hatalmas homokvihart a víztorony melletti útszakaszra, hogy ne lássanak semmit, én pedig rájuk robbantom a tornyot! Ezzel nyerünk egy kis időt és el tudunk menekülni! - reménykedve kiabálta Seto, hátha meghallgatják a többiek.
- Chou! Kérlek segíts nekem, hogy időben odaérjek a víztoronyhoz, mert alig bírok lábra állni. - kérte meg a lányt Seto.
|
|
|
Írta: Miroku ekkor: Jan 28, 2016 16:04:41 GMT
~Aktció~
Miroku leugrott a tetőről és mondta:
- Segítek eljutni a víztoronyig. Kislány, te továbbra is gyógyítsd.
|
|
Ming
Földidomár
|
Írta: Ming ekkor: Jan 28, 2016 16:05:12 GMT
Ming halotta amit Seto mondott a viztoronyról. Egyetértett azzal hogy akkor van esélyük kijutni ha összefognak. - szerintem beválhat a terv, de csak úgy ha egy csapatként dolgozunk úgy lesz esélyünk kijutni,aakkor mi földidomárok keltsünk egy nagy homokvihart- kiálltott fel..
|
|
|
Írta: Hung Lao Chen ekkor: Jan 28, 2016 16:05:49 GMT
Igaza van a tűzidomárnak.. hamar utolérhetnek a motorsok...
-Rendben! Akkor küldök egy homokvihart!
Hung Chen két kezét felemelve koncentrált... eleinte remegett... de utána elég magabiztosnak tűnt.. szemei sólyomként koncentrált... még több homokot küldött mint eddig...
-Többi földidomár is segítsen! Lehetőleg aki bír a homoknak is parancsolni! Egyedül nehézkes..
|
|
|
Írta: Schiwo ekkor: Jan 28, 2016 16:06:37 GMT
- Nem vagyok százas a homokidomításban, de mindent meg kell próbálni egyszer nemigaz?
Követtem a földidomár mozdulatait és sikerrel jártam. ~Ez elképesztő!~
|
|
Ming
Földidomár
|
Írta: Ming ekkor: Jan 28, 2016 16:07:17 GMT
Ming látta amint két földidomár srác elkezte a homokvihart csinálni. Majd Ming is megpróbálta idomitani a homokot. A pici és apró homokszemcsékre koncentrált majd sikerült megmozditania őket és idomitani kezdte. ~ez könnyebb mint a fémidomitás. Majd csatlakozott a többiekhez és elkezdte idomitani a homokvihart...
|
|
Seto
Földidomár
|
Írta: Seto ekkor: Jan 28, 2016 16:08:10 GMT
A földidomárok elkezdtek egy hatalmas homkvihart kavarni, a tervezett helyszín felé irányítva. Egy idegen toppant eléjük, aki segítségét ajánlotta fel és segített Seto-nak eljutni a víztoronyig.
~ Muszáj megbíznom benne! Máshogy nem fog sikerülni a tervünk...~ vélekedett Seto és beleegyezett, hogy segítsen neki Miroku.
Odaérve a víztoronyhoz, már a homokvihar is megérkezett és közel jártak a motorosok is. Seto neki támaszkodott egy közeli oszlopnak.
- Most lépj kicsit távolabb, ez rázós lesz! - kiabálta Seto Mirokunak, mert a homokvihartól a rendes beszéd nem hallatszott volna
Seto szemeit becsukva, mélyen magában elkezdett összpontosítani, megpróbálta saját csijének minden erejét felhasználva berobbantani a víztornyot. ~ Soha nem kellett még ekkora robbantást használnom, mint amire most szükség lesz! Sikerülni fog, hiszem! ~ Fellendülve ezen kinyitotta szemeit és megindította a hatalmas erejű robbanást, egy nagy ordítással kisérve, éppen időben mert már a motorosok megérkeztek, de semmit nem láttak abból amit Seto készült tenni, mert elvakította őket a homokvihar.
Setot a robbanás ereje odébb repítette, de már nem volt ereje ahhoz, hogy meg tudja magát állítani, a víztorony pedig elkezdett dőlni a motorosok felé...
|
|
Chou
Halott
|
Írta: Chou ekkor: Jan 28, 2016 16:08:46 GMT
Chou ameddig csak lehetett Seto lábát gyógyította, bár elég nehéz volt neki, hogy közben nem tudtak egy helyben maradni. A víztornyot jó ötletnek tartotta a meneküléshez, elvégre mégis csak a víz az ő eleme.
Seto által okozott robbantásban ő is hátrébb csúszott. Amikor kinyitotta szemeit, már azt látta, hogy dől a víz torony.
~Azt hiszem itt az én időm.~
Kissé bizonytalanul, de előre rohant a motorosok irányába, akik kissé zavarodottaknak látszottak a csapat attrakciója láttán. Chou hirtelen megállt nem messze a tornytól, amely a földbecsapódott. Először összegyűjtötte a vizet. Rengeteg volt, még soha sem idomított ekkora mennyiséget. Mindenerejét meg kellett feszítenie, hogy megtudja tartani a hatalmas tömeget. Egy falat nagy vont a motorosok elé, majd jéggé fagyasztotta azt. Néhányukat nem tudta meggátolni idejében, így átjutottak az akadályon. Őket sem hagyta sokáig nyeregben. A falszéléből leválasztott néhány kissebb, hegyes darabot, majd a motorosok felé irányította és kilyukasztotta a kerekeiket.
Chou kimerült az idomítástól. Hirtelen elálmosodott, majd összeesett.
|
|