Chou
Halott
|
Írta: Chou ekkor: Jan 30, 2016 20:25:18 GMT
Zima rávilágított a lány tervének árnyoldalára. Ebben a világban senkiben sem lehet megbízni. Mindenki önző és kapzsi. Csak saját magával törődik. Az erős éli túl és a gyengék meghalnak. Mindig ez megy.
- Őrültség alatt az életünk kockáztatását érted? Ha igen akkor én vállalhatok kamikaze akciót, de azért én se szeretnék még meghalni. Talán meg kell várnunk az egyesült erőket. De akkor mi lesz az Avatárral? Mi van ha túl későn jönnek és őt... Jaj, erre gondolni sem merek! Legnagyobb őrültség az lenne ha szemből rájuk rontanánk.
|
|
Quan
Átlagember
|
Írta: Quan ekkor: Jan 30, 2016 20:26:47 GMT
Quan meglátta a nőt. Tetőtöl talpig páncélban volt.~Ez így gáz. Nembaj....~ Ekkor a nő kardot rántott.~Még a gondolataimat is megzavarod. Hiba.~ Quan is kardott látott majd megforgatta maga előtt végül feje völé vitte és támadó helyzetbe állt. Eztuán Aaron megpróbálta a védidomár képességével legyőzni a nőt.~Gyerünk Aaron sikerülni fog.~ De semmi nem történt. Aaron leengedte a kezét.~ Ha Aaron nem tudta véridomítani akkor ilyen vastag lenne a páncélja? Na ez baj.~
Majd Aaron megfagyasztotta a nő kezeit és szólt Quannak. ~Most vagy soha.~
Quan rohanni kezdett a nő felé és figyelt mert tudta,hogy nincs sok ideje mivel gyorsan felolvaszthatja a jeget és a többi idomár is rálőhet. Quan lendületből, hatalmas erővel rávágott a nő karjára. Majd a kardját végig húzta a kart védő páncélon hátha az segít a páncél meggyengítésében. Aztán hátraugrott félve a többi tűzidomár lövésétől.
|
|
Iona
Levegőidomár
|
Írta: Iona ekkor: Jan 30, 2016 20:28:05 GMT
Iona lelke visszatért a testébe, és mivel a cella már kinyílt, a többiek után indult. Látta, hogy Ruan Azoirt gyógyítja, a többiek pedig tervet kovácsolnak. Odalépett hozzájuk:
- Figyelmeztettem Aaronékat, nem fogják használni a bombákat. - mondta Azoirnak. - Ha gondoljátok, figyelmeztetem az Egyesült erőket szellemi kivetüléssel, de lehet, hogy inkább a Fekete Napra kéne koncentrálnunk. Legfőképp arra a szemét disznóra. - mondta a borozó férfire célozva. - Lehet, hogy ostobaság, de lehet egy jó esélyünk... A Fekete Naposok nem tisztelik a szellemeket, és a világukat. Viszont ha kiszabadítjuk az elrablott szellemeket, ők hatalmas erőt képviselnének. Egyenként rabul tudták őket ejteni, de ha hallottatok a Harmonikus Együttállás alatt történtekről, akkor tudhatjátok, hogy együtt félelmetesen erősek. Persze ehhez az is kell, hogy bízzanak bennünk, ami a naposok miatt kétséges... Ráadásul személy szerint szívesen megérteném, hogy volt immunis az a férfi az idomításomra. Azt mondta, ismeri a technikát, hogy kikerülje a trükköt, de még soha senki nem állt ellen a némításomnak... - töprengett.
|
|
Chou
Halott
|
Írta: Chou ekkor: Jan 30, 2016 20:28:55 GMT
- Mi van ha ő maga is szellem, csak mi nem vettük észre? - fordult Chou Ionához. - Ha ő is levegő idomár lenne, akkor az, hogy immunis a képességedre még oké, de én úgy emlékszem, hogy a mi képességeinkről is úgy beszélt, mintha hatástalanok lennének rá. Nem hiszem, hogy véridomár, akkor nem úsztuk volna meg egy ketrecbe zárással. - érvelt Chou.
|
|
Iona
Levegőidomár
|
Írta: Iona ekkor: Jan 30, 2016 20:30:23 GMT
- Fogalmam sincs. - sóhajtott a lány, Chou szavaira. - De a legtöbb szellemet különös energia lengi körül, képes vagyok megérezni. Körülötte nem volt semmi. Véridomárnak én sem hiszem, a levegőidomár pedig szinte kizárt. Még Zaheernak sem borult el ennyire az agya, pedig őt etalonnak tartom az őrült levegőidomárok között. - sóhajtott, majd körbenézett. - Az az egy viszont biztos, hogy ki kell jutnunk innen. És egy lépéssel elé kerülni. Már ha ez lehetséges. sóhajtott.
|
|
Chou
Halott
|
Írta: Chou ekkor: Jan 30, 2016 20:31:26 GMT
- Hm, hát ebben igazad van, de ez nekem valahogy nem túl pozitív hangulatú. Se tervünk, se embereink vagy épp szellemeink. A Naposok valószínűleg arra számítanak, hogy megkeressük egymást a másik csoporttal és együttes erővel rohanunk a vesztünkbe, mert számítanak ránk. Feltehetőleg a hátsó ajtós rajta ütéseinkre is. - sorolta a lehetőségeket Chou. - Várjunk csak! Eszembe jutott valami őrültség. Ha már erre van szükségünk. Mi lenne ha megadnánk magunkat? Pontosabban elhitetnénk velük?
|
|
Ben
Mesélő
|
Írta: Ben ekkor: Jan 30, 2016 20:32:31 GMT
A támadásnál a többi katona sem volt rest, négy kezdett tűzcsóvákat idomítani Aaron felé, míg nem az egyik egy robottal fordul be a csatornánál. A nő azonban -még Aaron fagyasztása előtt- levágja annak a gépnek a kezét, az elektromos áram ezáltal a vízbe jut és alighanem halálos áramütést kap, aki véletlen belelép. Ezután jött Aaron próbálkozása a fagyasztással a nő azonban annyira felidegesítette a férfit, hogy az elveszítette az uralmat a jégcsapok felett így Quan találata előtt elolvadtak.
-Egy gyilkos vagy Aaron, közénk való. Megölted az apádat és a bűntudat, megbánás nélkül élted az életed mintha mi sem történt volna. Ezen felül gyáva is vagy. Ahogy egy idóta is.
A következő támadást Quan kardja felé indítja, bal oldalról suhint a fegyverével, jobb kezében pedig már izzik a Fekete Tűzcsóva amit Aaron felé hajít
|
|
Night
Tűzidomár
|
Írta: Night ekkor: Jan 30, 2016 20:34:19 GMT
Azoir előállt egy idióta ötlettel, sejthettem volna. Tegyünk olyat, amire magunk sem számítunk.
-Najó, elkell ismerni a taktika jó, de ha ez a férfi tényleg mindennel számol, akkor erre is gondolhatott. És ha már előre megbeszéljük, akkor az nem lesz váratlan és fel fog tűnni neki, hogy színház az egész és talán nem is fog törődni velünk. Ez a meccs olyan, akár egy társasjáték, nem tudjuk, hogy mit lép az ellenfél. Nála van az az aduász, hogy kiismert minket, mindent tudott amit mondtunk egymásnak és jól átvert minket. Mi csak a józan ítélőképességeinkre hivatkozhatunk. Ő felkészülten jött a csatába, ahogy mi is. Ő volt a felkészültebb, viszont ott volt az a rizikó, hogy mi van ha esetleg kiszámíthatatlanul cselekszünk, de ezt kilőtte, azonban egy olyan gondolkodását még ő sem tudja megérteni, aki maga sem tudja mit tesz. Pont ezért nem számolt Irukkal. *Sóhajtok egy nagyot* Az a véleményem, hogy most is Irukot kell beküldenünk, hisz ő kijutott a cellából korábban, megmentett minket. Iruk, hajlandó vagy ismét...?
-Hát persze *kezd el fejjel lefelé lebegni a szellem, összefont karral* De mit kap ezért a legjobb pajtásod Night?
El sem hiszem, hogy ismét szóbálltam Irukkal.
-Szőlőt...sok szőlőt...
Közben a kabátomhoz nyúlok, Iruk látja csak de a füzetlapokra célzok. Kész vagyok feláldozni magam ennek a szellemnek.
-Rendben van Night, megegyeztünk.
Ezután félrehívom a többiektől Zimát.
-Zima, tudom, hogy nem fog tetszeni amit most mondok, de meg fogom ölni ezt a szőkét. Ez az én harcom...élve veszélyt jelent mindekire.
|
|
Iona
Levegőidomár
|
Írta: Iona ekkor: Jan 30, 2016 20:35:30 GMT
Iona úgy látta, nem tud segíteni. Night Zimával beszélt, Ruan Azoirt gyógyította, aki alig tudott felállni. Mivel, noha a terv balul ütött ki, még mindig ő volt a két fél közötti kapcsolattartó, leült meditálni, és a másik csapatra koncentrált.
A szellemi kivetítés egyre rutinosabban ment neki, hamar ott találta magát Aaronéknál... egy csata közepén. Mellesleg éppen átment rajta egy kard, mivel Quan, és egy páncélos nő közé került.
~Ezt sosem fogom megszokni.~ sóhajtott. ~És mit tudok itt segíteni? Te jó ég, egy szellem vagyok, egy halom páncélos harcossal szemben! Ha legalább meglenne az idomításom... De csak szavaim vannak...~
- Maguk szerint ez jó dolog? - lebegett a nő elé. - Mármint nem arra gondolok, hogy tűzgolyókat dobálnak másokra, az egyértelműen nem jó. De... van fogalmuk róla, hogy mit csinálnak? Beszéltem egy Fekete Napos íjásszal, és neki fogalma sem volt róla. Harsogta a Tűz Népének dicsőségét, de nem is értette, hogy mi a céljuk. Ezért, mielőtt elintézi a barátaimat örülnék néhány válasznak. Engem nem tud megölni, szellem vagyok, de nem hagyom békén, amíg nem tudok meg valami konkrét információt a Napról. Bármi megfelel, mondjuk az, hogy miért örülnének annyira Ozainak és Sozinnak, a két legőrültebb diktátornak a világtörténelemben. - állt meg a nő arca előtt. Noha viszonylag áttetsző volt a teste, tudta, hogy arra elég, hogy zavarossá tegye a látását. Na és persze az elegáns beszéd arra is, hogy meggátolja a kényelmes harcban.
|
|
Aaron
Vízidomár
|
Írta: Aaron ekkor: Jan 30, 2016 20:36:39 GMT
Aaron egyre ziláltabban vette a levegőt, úgy érezte magát, mint akit csapdába ejtettek. ~És tényleg ez történt.~ Megrohanta egy emlék, mikor a mostanihoz hasonlóan lesújtottnak érezte magát.
Shinnel már 1-2 hete együtt voltak, továbbra sem tudta lerázni a kisfiút, bármit mondott neki. Aztán egy este, mikor egy hegyen keltek át, megtámadta őket egy bandita. Aaron először a döbbenettől mozdulni sem tudott, döbbenten nézte, ahogy a férfi Shin nyakához szorítja a kését.
- Csak semmi gond fiúk – morogta az útonálló rekedt hangon. – Szépen odaadjátok nekem a holmitokat és mindenki boldogan távozik - mosolyodott el ördögien.
- Engedj el te barom! – a kisfiú próbált kiszabadulni a férfi szorításából, de esélye sem volt. Egy kicsit megvágta a nyakát a sok mozgolódásban. Az idegen felnevetett. Aaronban ekkor szakadt el a cérna. Mielőtt gondolkodni tudott volna, véridomítással a levegőbe röptette a férfit, aki a sziklának csapódott. Shin elképedten meredt rá: - Te csináltad ezt? – hátrált egy lépést. Aaront megrohanták az apjával kapcsolatos emlékek és reszketve a földre ült.
- Én nem akartam, én nem – motyogta maga elé. Eközben Shin odajött hozzá és leült mellé. – Minden rendben lesz, tesó – mondta. Aaron akaratlanul, meglepetten felhúzta a szemöldökét. – Most menjünk, mielőtt ez a szarzsák felébred – mutatott a tűzidomár fiú az ájult férfira.
Aaron újra a csatornában volt, a csata közepén. És hála az elkalandozásának, a jeges fagyasztása a nő ellen mit sem ért, megtört a koncentrációja. Fogalma sem volt, hogy mit tegyen. Figyelmét jóformán teljesen lekötötte, hogy elbalettozzon a felé irányuló tűzcsóvák elől és apróbb vízidomításokkal blokkolja őket. Ekkor szólt hozzá a hárpia és Aaron megmerevedett. „Ez nem igaz, minden nap cipelem ezt a terhet, szinte mindig erre gondolok. Maga nem tud semmit! Én nem tehetek róla! Én nem…” – akarta volna mondani, de egy hang sem jött ki a torkán. ~Igaza van, szörnyeteg vagyok. Hiába próbálok változni. Vajon mennyi mindent tudhat?~ A következő pillanatban egy fekete tűzgolyó száguldott felé, ami elől már nem volt ideje kitérni. Eltalálta a mellkasánál és keményen csatorna falához csapódott. Nagyot nyekkenve puffant a földre, majd a falnak dőlt. Látta, hogy megjelent Iona a harcoló Quan és a nő között, de Aaron nem tudta kivenni mit mond a lány, zúgott a feje.
Szinte fuldokló módjára kapkodta a levegőt. Végső elkeseredésében egy vízbuborékot idomított az alakja köré a szikrázó szennyvízből - az őrült nő áramot vezetett bele -, mintegy pajzs, majd azt lassan keményre fagyasztotta. A saját kis burkában ült, ami csaknem elnémította a csata hangjait. ~Minden rendben lesz, minden a legnagyobb rendben lesz.~ ismételgette magában őrült módjára. Fogalma sem volt meddig fog kitartani a kis védőpajzsa, de nem is érdekelte. ~Nyugalom Aaron, nyugalom. A francokat! Az a hülye banya!~ Felhúzta a lábát a mellkasához, majd keresztbefonta rajta a karját. Eközben erős fájdalmat érzett a szíve tájékán, de nem foglalkozott vele, csak meredt maga elé, nézte a jégfal mögött halványan látszódó, harcoló alakokat. Érezte, hogy szépen lassan, jégdara lepi be a falat, ahol nekidőlt. ~Haszontalan...~
|
|
Quan
Átlagember
|
Írta: Quan ekkor: Jan 30, 2016 20:37:38 GMT
Quan miután visszaugrott látta,hogy a jég felolvadt és a nő sértetlen maradt. ~Hát, most mi legyen? ~Ekkor négyen elkezdtek tüzet varázsolni. ~Hülye idomárok~ Quan egy kettő elől elhajolt, de látta, hogy a nő kardjával suhint felé. ~Na ezt már nem.~ Quan gyorsan kivédte és éppen kicsavarta volna a kezéből a kardot mikor látta,hogy Aaron felé lőtt. Quan másik kezével elkapta a nő karját és följebb vitte, de már késő volt. Quan látta,hogy Aaront eltalálták. ~Na szép. Most ezért levágom mindet.~ Ekkor Iona szelleme jelent meg. Quan hirtelen megilyedt.~Huss,huss szellem menj innen! Ja Iona. Huh.~ Látta,hogy bal oldalt két katona nem érti teljesen mit történik és a nő sem látott rendesen. ~Na nektek végetek mint a botnak~
Quan rohanni kezdtett a két katona felé és mielőtt bármit is tehetett volna a bal szélső melkasában érezhette a fémet és rá egy pillanatban a nyakában. Összerogyott. A másik se volt szerencsésebb. Quan látta, hogy idomítani akarna ezért gyorsan megszabadította két felesleges kézfejétől. Ezután fejét segítette le a helyéről. Majd a halott tűzidomárt fedezékként használta a többi tűzidomár lövésének levédésére.~Na te legalább jó célt szolgálsz. Aaron hol vagy ? Pajtás nagyon kellenél.~
|
|
Iona
Levegőidomár
|
Írta: Iona ekkor: Jan 30, 2016 20:38:36 GMT
Iona még mindig válaszra várt, de Aaron egy jégpáncéllal védte meg magát... Quan pedig kissé brutálisabb módszert választott. Iona sokkos állapotban szemlélte, ahogy a kardforgató nekirohan két katonának, az egyiket mellkason, majd nyakon szúrja a másiknak először a kezét, majd a fejét vágja le, és pajzsként használja a testét. Eleinte nem mert mozdulni a nő elől, de mivel Aaron, és Quan is védekeztek, úgy látta, nem tud túl sokat nehezíteni a Naposok helyzetén. Ennek ellenére tovább várta a választ, csak odakiáltott Quannak:
- Gratulálok. Megöltél két embert. akik talán abban sem voltak biztosak, mit csinálnak. Ha ember emberre támad, akkor rosszabb az állatoknál. - jegyezte meg szemrehányóan.
~Az én filozófiámban nincs helye gyilkosságnak. Kivéve...~ Eszébe jutott, mikor megfenyegette a szőke férfit. Bűntudata volt a kimondottak miatt. Elhamarkodottan beszélt, fejjel ment a falnak, ahogy meg is mondták neki. ~Nem tudnék ölni. Mindegy, mit mondtam akkor. És fel nem fogom, hogy Quan hogy képes rá...~
|
|
Zima
Földidomár
|
Írta: Zima ekkor: Jan 30, 2016 20:39:45 GMT
Zima a lehetőségeiken gondolkodott, de hiába, semmi sem jutott eszébe. Meghallgatta Iona és Chou beszélgetését. Voltak benne jó ötletek, de mégse… ~ Szerintem abban fogunk megőrülni, hogy megpróbáljuk kitalálni, mi az, amire nem számít… Remélem a másik csapat jobb helyzetben van, mint mi. Csinálni kéne valamit, de mit? Vajon mi lehet a szőke gyengepontja? ~ Aztán Night kifejtette, miért is nem lehet kivitelezni Azoir tervének a másik felét, hogy valami őrültséget csináljanak. ~ De Iruk bevetése tényleg jó ötlet. Bár mondjuk az ő módszerei is megkérdőjelezhetőek, de… mással nem tudnánk eredményt elérni. Őt nem tudjuk megakadályozni, bármit is tesz… Ha mi próbálkoznánk valamivel újra elfognának, esetleg akkor már chi-blokkolnának és még ennyit sem érnénk, mint most. Utálom ezt az egész helyzetet. ~
Ezután jött az a rész, hogy Night félre vonta. Ettől tartott. ~ Még nem dolgoztam fel teljesen azt, amit mondott, de rá fog tenni még egy lapáttal… *végig hallgatta* Night, miért vagy velem ennyire őszinte? De most komolyan? Most én érzem magam iszonyúan, azért mert tudok róla… ~ Mindez az arcára van írva. Mély levegőt vett. Próbált nyugodt maradni. Halkan beszélt, nehogy a többiek meghallják.
- Night, nem hittem volna, hogy be fogod jelenti, ha… használni fogod. Megértem, hogy miért teszed, tudom, hogy mennyire veszélyes alak. Tudom, hogy tisztában vagy a tetted súlyával. Na meg az én álláspontommal. Meg hogy lényegében nem különbözik attól, mintha karddal vagy idomítással állna ki ellene valaki. De mégis… biztos, hogy ez a megoldás? Egy emberről van szó… még ha szörnyeteg is… A gyilkosság sosem megoldás! Tudom, hogy annak idején azt mondtam, hogy nem állok az utadba, de elbizonytalanodtam... Kérlek, gondold át még egyszer! ~ Ahogy ismerem, úgyis megteszi… Úgy érzem, meg kéne akadályoznom… Mert meg tudnám hisz földidomár lennék, vagy mi fene de… nem tudom, mit csináljak… ~
Lehajtotta a fejét. ~ Ha nem mondod el, most nem emészteném magam emiatt… Vajon ha meg lesz a fickó neve, rögtön cselekedsz? Akarok-e többet tudni erről az egészről? Ért-e valamit, hogy koptatom itt a szám? Vagy nem is kéne semmit sem csinálnom? És vajon Iruk mit fog megengedni magának azért, hogy segítsen nekünk? ~
|
|
Ben
Mesélő
|
Írta: Ben ekkor: Jan 30, 2016 20:42:44 GMT
Ahogy a nő meglátta Iona-t rögtön tett négy lépést hátrafele, majd várt amíg a mondandója végére ért.
-Bolond lány! Aki beszélgetni óhajt veled, az csak a szőke stratéga akinek még a nevét sem tudom.
A kardjával a lány felé suhintott. A kardja több edzett fémből készült, köztük volt az is, ami képes ketrecbe zárni a szellemeket. A lány karját találja el, Azoirék észrevehetik, hogy testén egy heg keletkezik és kibuggyan belőle a vörös vér.
-Amíg ezt a sebet viseled, nem fogsz tudni újra szellemalakba lépni!
Amint ezt elmondta, a lány válaszolni sem tudott, felébredt és a testében volt. A karján egy hosszabb seb tátongott a vágástól és a nőnek igaza volt, amíg a seb létezik bármennyire is koncentrál nem tud szellemalakba lépni. A nő közben Quan felé közelített, gond nélkül kettészelte a hullát, majd rávágott Aaron "bunkerére" és az megrepedt. Őt áramütés érte, nem halt meg csak elájult ugyanis a nő kihúzta őt, de az eszméletlen férfi nyakához szegezte a kardját.
-Dobd el a fegyvert Quan...vagy ez a szerencsétlen meghal.
Nightéknál közben Iruk eltűnt, azonban csak mindenki számára láthatatlanná tette magát. Zima képezte a kivételt.
-Ne izgulj, Night nem fog többet ölni, azt hiszed csak a szőlő hajt engem? Nem, az eredeti egyezség az volt, hogy ha segítek nektek, akkor utána az ő módszerével megölöm őt. Ha megmondod, hogy tudsz erről, akkor most rögtön megölöm őt.
Azzal elindult az állomás felé, azonban pár másodperc múlva vissza is jött. Ekkor már mindenki látta.
-A drótokat elvágták, a rádiók használhatatlanok. Ez van emberek,én megtettem minden tőlem telhetőt. Night ha ennek az egésznek vége, akkor vége az egyezségünknek is,
Csak ő és Zima tudta, hogy a szellem mire gondolt igazából. Hatalmas vihogás közepedte lelép, és valószínűleg egy ideig nem is tervez visszajönni.
|
|
Azoir
Vízidomár
|
Írta: Azoir ekkor: Jan 30, 2016 20:44:12 GMT
Azoir némán hallgatta, ahogy a többiek vitatkoznak veszekednek. Igaz, hogy csak tompán hallotta a szavakat, de így is zavarta őt. Érezte, hogy Ruan még mindig gyógyítja, és ezért nem mocorgott. Hallotta, hogy Iona újra kivetül, és ezt ő ellenezte. Félt, hogy Ionával valami történhet, de hát a lány már jártas volt a dologban, és így rá hagyta a döntést.
Hallotta, hogy Iruk valamit beszél, ezért kinyitotta a szemét, de reflexből Ionára nézett. Meglátott egy sebet a lány kezén. Azoir teljesen ledöbbent.
- Hogy került ez oda? - kiáltott fel majd félrelökte Ruant, és a lány testéhez mászott. Nem volt valami elegáns, de többre nem futotta. Látta, hogy Iona szelleme vissza termett testébe. Azoir teljesen kétsébe esett.
~ Segítenem kell rajta. ~ Ezzel összeszedte minden erejét, és feltápászkodott. De ezzel még nem végzett. Odabicegett a félrelökött vízidomárhoz, és a kabátjánál fogva Ionához húzta. Lehet, hogy megint elhagyta az eleganciát, de most csak Iona érdekelte. Mikor odaértek leguggolt Ruanhoz, és a szemébe nézett.
- Gyógyitsd meg! Minél előbb! - mondta, és hogy leplezze magát, folytatta - ő az egyetlen összeköttetésünk a másik csapattal.
|
|
Chou
Halott
|
Írta: Chou ekkor: Jan 30, 2016 20:46:10 GMT
Egyszer csak Iona hirtelen magához tért. Chou meghökkent, de amikor meglátta a lány karján a vágást világossá vált számára minden. Tudta, hogy ezt a sebet nem itt, hanem szellem alakban szerezte. Azonnal odasietett a lányhoz és némi vizet magához véve elkezdte a seb gyógyítását.
- Tudom, hogy nem vagyok túl jó ebben, de mégis csak jobb, mint a semmi.
|
|
Iona
Levegőidomár
|
Írta: Iona ekkor: Jan 30, 2016 20:47:26 GMT
Mikor a kard felé sújttt, Iona ösztönösen elhajolt, de látta, hogy a fegyver megvágja a karját. Döbbenten bámulta átlátszó testén a sérülésből folyó élénkvörös vért. ~Hogyan...~ gondolta, aztántudatosult benne. Ha egy fém képes csapdába ejteni a szellemeket, meg is sebesítheti őket. És a nő egyben figyelmeztette is... nem képes a szellemi kivetülésre, míg rajta van a seb.
Pillanatokon belül összefolyt előtte a kép, és a testében nyitotta ki a szemét. A karja fájt, és a vágásból folyt a vér, de nem tűnt mélynek. Azoir azonnal elindult felé, noha csak vonszolta magát, és ráparancsolt Ruanra, hogy gyógyítsa meg, de Chou előbb odaért, és neki is állt. A víz kellemesen hűvös volt, és a vérzés lassan elállt, de a seb csupán hegesedett, nem akart beforrni.
- Kétlem, hogy ilyen egyszerű lesz... - nézte a karját. - Az a nő nem vesződött volna sebbel, ha egy gyógyító megoldhatja a problémát. Azt hiszem ez maradni fog... egy darabig. Viszont egyre kevésbé fáj, és nem is mély. Rendben lesz. De a kapcsolattartásnak lőttek, a csatorna túl hosszú, és üres, hogy a hang torzulás nélkül eljusson a másik félhez. Ez volt a cél. Végleg szétválasztani minket.
|
|
Ruan
Vízidomár
|
Írta: Ruan ekkor: Jan 30, 2016 20:48:55 GMT
Azoir sebe lassan gyógyult, Ruan már kezdett volna aggódni miatta, de egyik pillanatban Azoir még félig eszméletlenül arrébb lökte Őt. Ruan meglepődve nézett hátra hogy mi történt amiért Azoir így félrelökte. Iona-val volt valami. Megsérült a karja. Chou kezdte el a seb gyógyítását.
- Iona! Mi történt? – kérdezte aggódva Ruan. Meghallgatta, amit mondd majd megkérdezte tőle. – Biztos nem szeretnéd, hogy esetleg én is ránézzek? Ne vedd sértésnek Chou, de én kicsit tapasztaltabb vagyok sebek terén.
~ Elválasztani…~
- Visszatérve arra, amit mondtál, hogy el akart választani minket az a nő., nem tudnánk megtalálni Őket? Talán képesek lennénk, ha más nem, kiszabadítani őket. Vagy... nagy marhaságot mondtam?
|
|
Iona
Levegőidomár
|
Írta: Iona ekkor: Jan 30, 2016 20:49:44 GMT
- Az nem kérdés, hogy megkeressük őket. Éppen ott voltam velük, mikor az a nő valami karddal megsebesített. Az a fém, amivel a szellemeket csapdába ejtik, meg tudja sebesíteni a kivetült, és a normális szellemeket. És a seb blokkolja az újabb kivetítést. - hajtotta le a fejét. - Az a nő, és még két társa, mert kettőt Quan sikeresen kivégzett... - ezt kissé szemrehányóan mondta. - Éppen őket támadják, és a nő nem hajlandó békés megoldást keresni. Próbáltam vele beszélni, és ez lett a vége. Továbbá azt mondta, hogy a szőke stratéga az egyetlen, aki beszélni akar velem. Félek, ez azt jelenti, hogy visszakapjuk. - majd reagált Ruan ajánlatára is. - Megnézheted, örülnék neki, ha mégis sikerülne begyógyítani.
|
|
Quan
Átlagember
|
Írta: Quan ekkor: Jan 30, 2016 20:50:52 GMT
Quan látta,hogy a nő Ionával beszélget és megvágja.~Hogyan?Egy szellemet. Egyre jobban úgy érzem,hogy ezt a csatát elvesztettük. De talán a háborút még nem.~ Ekkor a nő kettévágja a holttestet.~Na tessék. Ebben sincs tisztelet a holtak iránt. Mondjuk én az előbb vágtam le őket.~ Majd a nő Aaron felé megy. Kiszedi a burokból. Aaron elájul. A nő arra utasítja Quant,hogy dobja el a fegyvert.
~Nos,akkor nézzük át a lehetőségeket...........hát ez jó sok lehetőség. Jaj gyerek nem akarlak megöletni,de ha ledobom a kardom akkor mindketten meghalhatunk,ha meg nem akkor te biztos. Hát én mindent megtettem.~
Majd Quan a földre dobja a kardját.
-Csak annyit kérek,hogy őt engedd el. Legyen benned ennyi irgalom.-
~Igaz el van ájulva.~
-És ha elengeded akkor ne a vízbe légyszives. Ennyiben szerintem megállapodhatunk,hogy élve elengeded.-
|
|
Iona
Levegőidomár
|
Írta: Iona ekkor: Jan 30, 2016 20:52:40 GMT
Igaza volt, Ruan nem tudta meggyógyítani a sebet. Ennek ellenére Iona leült meditálni... remélte, hogy megérezheti a másik csapat energiáit, vagy mégis sikerrel járna a projekcióval... de hiába. Az egész nem ért semmit. Fogságban voltak, a szökés esélytelen, és a másik két csapat (de az egyik biztosan, Karinékkal még nem vette fel a kapcsolatot) éppen az életéért harcolt. A sikertelenségek ellenére próbálkozott, végül felállt. ~Mi értelme? Időpocsékolás. Meg kell oldanunk egy szökést.~ Érezni kezdte, hogy a sebe, ami a gyógyításoknál ha nem is múlt el, de legalább behegedt, egyre jobban fáj, és rosszabb állapotúnak tűnik. Vörösebb, és gyulladtabb lett. ~Nem foglalkozhatok ezzel. Nem kezdhetek hisztériázni, mert valaki megkarcolt valami ostoba szellempengével. A megoldásra koncentrálj Iona. Zárd ki a zavaró tényezőket. A többieknek nagyobb baja van, rajtuk kell segíteni!~ Odasétált a többiekhez, hogy meghallgassa a terveket, de nem úgy tűnt, mintha lenne ötletük. ~Egy platina szoba. De van ajtaja, zárral. Vajon mennyire érzékeny ez a fém a jégre? Meg tudjuk gyengíteni a szerkezetét, ha egy vízidomár megfagyasztja? ~ töprengett. A seb ismételten egyre jobban fájt, és már nem csak a karjában, érezte a fájdalmat. Egyre fáradtabbnak, lassabnak érezte magát, és ezt könnyen összefüggésbe tudta hozni a sebbel. ~Létezhet, hogy méreg? Az elfertőződésnek nincsenek ilyen tünetei... Ha elmondtam a javaslatomat, meg kéne kérdeznem Ruant, hogy mit gondol...~ Odasétált Ruanhoz, és beszélni kezdett:
- Van egy ötletem, ami korntsem biztos, de lehet, hogy jó szökési módszer, ha lehetséges. A platina erős szerkezetű fém, de ha esetleg egy vízidomár... - egyre gyengébnek érezte magát, és a mondat felénél már alig bírt megállni a lábán. Aztán úgy érezte, kifut alóla a talaj, elhomályosodik a világ, és összeesett.
|
|
Zima
Földidomár
|
Írta: Zima ekkor: Jan 30, 2016 20:53:56 GMT
Amint Zima elmondta mondandóját Iruk lebegett mellé. Végig hallgatta. Először értetlenül nézett előre, majd legszívesebben leütötte volna mindkettőt. ~ Na kész, nekem most lett elegem, én ezt már nem csinálom! Night miért? Miért csinálod ezt? Hogy mehettél bele egy ilyen hülye megállapodásba? Vagy van mögötte valami egyéb is, amiről még nem tudok? Különben is, miért vontatok bele ebbe az egészbe? Komolyan… Ott követtem el a hibát, hogy a barlangban leálltam vele beszélgetni… Én vagyok a hülye, hogy szóba álltam vele! De… nem tudhattam, hogy ez lesz… Mindenesetre… a francba, valahogy meg kell mentem… ~
Ekkor visszatért Iruk. Közölte, hogy semmit nem tehet és újra szóba hozta az egyezséget. Zima mély levegőt vett. ~ Iruk azt mondta, a naplóval fogja megölni, miután az egésznek vége. Szóval a sok yuanos kérdés, segít-e, ha valahogy megsemmisítem a naplót? Mi lesz akkor? Nos, ha jól emlékszem, akkor ez csak néhány lap belőle, tehát Night nem akadhat ki… annyira… Viszont Iruk meg attól tartok van annyira kreatív, hogy ha ki akarja iktatni Nightot, akkor kitalál valami mást. Bár tényleg jó lenne, ha a lapok elpusztításával megoldható lenne… Köszi Night, hogy belekevertél ebbe az egészbe… baromi könnyű dolgom van veled… mást sem csinálok, csak az életedet mentem…~
Zima eléggé felhúzta magát az egészen. Most már minden összejött neki. Ez az egész napló dolog, meg Night hülyeségei… ezt most már ő sem bírta elviselni. ~ Ennyi, kész, vége! ~
Zima el akart indulni az ajtó felé, hogy csináljanak is valamit. Egyedül, vagy a többiekkel, de ő megy a másik csapatért. Csak egy lépést tett… hirtelen megszédült, nem bírt talpon maradni. Érezte, ahogy rohamosan közeledik a föld. Szeme sarkából látta, hogy Iona is éppen elájul. ~ Jók vagyunk… ~ Aztán a feje nagyot koppant a földön. (még Night sem volt elég gyors, hogy elkapja.)
|
|
Ruan
Vízidomár
|
Írta: Ruan ekkor: Jan 30, 2016 20:55:44 GMT
Ruan kísérlete Iona sebének gyógyítására hatástalannak bizonyult. A lány Ruan felé fordulva beszélni kezdett. – Egy vízidomár micsoda? Iona! – Ruan az utolsó pillanatban elkapta a lány mielőtt a földön koppant volna a feje. A következő másodpercben Zima is eszméletét vesztette, de mivel Ruan-nak tele volt a keze, így Őt már nem tudta volna elkapni.
~ Nagyszerű. ~ bosszankodott magában. Finoman lefektette a földre Iona-t, majd lótuszülésbe ült le és egyszerre gyógyította Azoir sebét, ami már sokkal jobban festett, és Iona-t is.
- Night, mondd, hogy Te nem akarsz elájulni. Egyébként, mihez kezdünk most? – nézett szét a társaságon. Ötből kettő járó és harcképes.
|
|
Night
Tűzidomár
|
Írta: Night ekkor: Jan 30, 2016 20:57:04 GMT
Átgondoltam. Mondtam magamnak. Zima arcára volt írva, hogy elege van belőlem. Pontosabban nem is belőlem, hanem abból amit teszek. Ha abbahagynám, sem lenne minden olyan mint volt. Ekkor Iruk eltűnt. Szinte biztos voltam abban, hogy még nem a rádiótoronyba ment ez akkor bizonyosodott be, amikor Zima elindult kifelé. Az arcára volt írva, hogy dühös... de valami más is. Iruk. Az az álnok dög.
-Zima...várj!
De a lány nem várt. Ezután láttam rajta, hogy megszéül azonban bármennyire is gyors voltam, nem tudtam elkapni és egy hatalmasat koppant a feje a földön. Azonnal mellésiettem, szólongattam, majd finoman felemeltem a földről. A csatornarendszerben voltak ágyak az itt állomásozó katonáknak, így puha felületre tudtam helyezni a lányt. Ekkor siklott át az agyamon az a mondat, amit Iona mondott. Kard. Egy kard, ami képes sebet ejteni a szellemen. Ez kell nekem. Véged van Iruk. Most már senki nem itélkezhett felettem. Ekkor elkezdek nevetni, Ruan ezt annak vélheti, hogy egy kicsit bekattantam, azonban hamar észhez térek, pontosabban észreveszem a külvilágot.
-Nem, nem terveztem és remélem ezzel te is így vagy.
Azoir felé pillantok, nem hiszem, hogy cipekedésképes így azt a javaslatot teszem, hogy mindenki menjen a szálóra ahova Zimát is vittem.
-Remélem nem veszed zokon, Azoir amit most teszek, ne félj többet nem érek hozzá.
Nem várom meg a válaszát, Iona-t és beviszem a katonaszálóra, majd kijövök.
-Ruan, ketten aligha érünk bármit is. Így javaslom, hogy menjünk be és ez furán hangzik, de várjunk ölbe tett kézzel. Pontosabban várj, vigyázz a lányokra...és Azoirra persze, én a fegyvertárban leszek.
Ezután elindulok az említett helységbe, egy olyan kést keresek ami képes megsebesíteni egy Szellemet. Tisztán lehet hallani, hogy mindent felborítok amíg meg nem találom azt amit keresek. Körülbelül öt perc keresés után sikerül csak ráakadnom, a titkos zsebbe teszem, majd visszamegyek a többiekhez.
-Nem találtam semmi használhatót, a többiek hogy vannak?
|
|
Ruan
Vízidomár
|
Írta: Ruan ekkor: Jan 30, 2016 20:58:06 GMT
Ruan Azoir-t segítve követi Night-ot. Ruan leülteti az egyik ágyra Azoir-t úgy, hogy annak hátát a falnak dönti. Majd Night szavaira figyel fel.
- Rendben van. Addig megteszek minden tőlem telhetőt. Próbálj meg gyors lenni. Az idő az amink nincs. – Ezután Ruan egyszerre idomít vizet mind a három gyengélkedőre. ~ Ily módon megosztani a figyelmemet nem egyszerű. Ha más nem is, de az ájultakat vissza tudom hozni. Csak meg kell nyugtatnom a testüket és az elméjüket, és némi energiát is visszaadni nekik. ~
Mialatt Ruan gyógyított, fémes zajok szűrődtek be a helyiségbe, a közelből. ~ Ez biztosan Night. Lehetne kicsit halkabb is… ~ Nem telik el sok idő és Night vissza is ér.
- Már majdnem kész vagyok. – fordult felé. – A lányoknak hamarosan magukhoz kell, hogy térjenek. Azoir sebe is egyre szebb, hamarosan képes lesz a saját lábán menni.
|
|
Iona
Levegőidomár
|
Írta: Iona ekkor: Jan 30, 2016 20:59:03 GMT
Iona kinyitotta a szemét az ágyon. Ruan ismét gyógyította a sebét, így az valamivel jobb állapotba került, de még mindig nem értette, mi okozta az ájulást. Felült, és nekitámaszkodott a falnak, majd a férfihez fordult:
- Ruan, arra gondoltam, hogy megpróbálhatnátok fagyasztással feltörni a zárakat. Nem tudom, működik-e, de a jégnek talán a platina sem áll ellen... - aztán mégkérdezte. - Ha többiekkel végeztél... tudod érzékelni, ha van valami a sebben? Mert szerintem az okozta az ájulást, lehet, hogy mérgezett vagy ilyesmi. De lehet, hogy csak a szellempenge hatása az emberi testre, mindenesetre nem akarok ismét elájulni.
|
|
Ruan
Vízidomár
|
Írta: Ruan ekkor: Jan 30, 2016 21:00:09 GMT
ona felkelt és szinte rögtön Ruan-hoz fordult. – Persze, megnézem, ha szeretnéd. – mondta a lánynak, majd a lány homlokáról a vizet a sebéhez idomította. Míg Zima-nál és Azoirnál levő vizét egy kézzel idomította, másikkal Iona sebére koncentrált, még a szemét is becsukta.
~ Nézzük, mit találunk. ~ Ruan amennyire tudott a megosztott figyelem mellett, Iona sebére koncentrált. Próbálta megtalálni az okot, ami miatt a lány elvesztette az eszméletét. - Ez a különleges penge… nem, nem volt mérgezett, méregnek semmi nyomát nem érzem. Talán a penge, ahogy kárt tett a szellemedben, az kissé meggyengült és ezért ájultál el. Ne aggódj, az elveszett energiád jó részét már visszajutattam a testedbe. – Ruan tekintete Zima felé fordult. – Lassan Zima-nak is fel kell ébrednie. – Ezután újra Night felé fordult. – Valóban nem találtál semmi? Szomorúan hallom… - ereszti kissé le a fejét.
|
|
Zima
Földidomár
|
Írta: Zima ekkor: Jan 30, 2016 21:01:23 GMT
Zima kezdett magához térni. A feje sajgott, de érezte, hogy a helyzete rosszabb is lehetne. ~ Nem szédülök, nincs hányingerem… várjunk, a homlokomnál mintha valaki gyógyítana. Akkor azért… ~ Furcsa volt számára az is, hogy puhán fekszik, hozzá volt szokva a talajhoz. Lassan kinyitotta a szemét. Felült. A fájó fejéhez kapott, majd körül nézett. Valami katona szállón volt… de nem egyedül. Zimában feléledtek a túlélési ösztönei. Hirtelen felugrott – nem törődve a fájdalommal – és alapállást vett fel. Nem akart harcolni, de jobb félni… Jobban megnézte az ott lévőket. ~ Két víz törzsi, egy sérült nomád, meg egy másik sérült. ~ Aztán észrevette az ajtó közelében álló férfit. Szeme összeszűkült. Rossz érzése támadt, de nem tudta, mitől. Nem félt, de nem is akart a közelében lenni… ~ Úgy általában a gyógyítókban meg a nomádokban meg lehet bízni. Mondjuk ha ők tűrik ezt a fickót, akkor nem lehet ellenség… ~ Rámutatott.
- Te ott! Ne merészelj közelebb jönni! Nem tetszik a képed! – ezután Ruanhoz meg Ionához fordult – Ti ott! *arca valamivel megenyhül, hisz lehet, hogy ők tudnak neki segíteni* Köszönöm a gyógyítást *Ruannak címzi*, illetve kérlek áruljátok el, hol vagyunk, mi ez az egész, kik vagytok és… izé… hogy én… ki vagyok. Mert… nem emlékszem…
|
|