|
Írta: Wan Shi Tong ekkor: Jan 23, 2016 12:26:17 GMT
A csatornarendszer állandó közlekedési útvonal volt, amit főleg a Dai Li ügynökök alkamaztak. Csak egy részletes térképpel lehetséges a tájékozódás a hatalmas csatornahálózatban,
|
|
Karin
Földidomár
|
Írta: Karin ekkor: Jan 29, 2016 13:43:58 GMT
Karin egyenesen a mocsokos vízbe esett. Igyekezett csukva tartani a szemét, amíg kikászálódott az oldalt lévő szárazabb területekre, mivel, őszinténszólva még neki sem lett volna gusztusa végignézni, hogy mik úszkálnak idelent.
~ Viszont feleannyira sincs büdös, mint ahogy azt képzeltem ~ jegyezte meg magában vidáman, majd keserűen hozzátette, hogy lehet, hogy csak azok után, amiket már korábban érzett. ~ De attól még mindig ugyanolyan gusztustalan ez az egész ~ szögezte le.
A vállára nézett. ~ Ezt egy jó darabig nem fogom idomításra használni, ha nem találok valahol egy gyógyítót...bár attól tartok, még a legelvetemültebb gyógyítók sem telepítenek a Ba Sing Se-i csatornába kórházta.
Zima felé fordult. Azt látta, hogy kifordult a bokája, de azt nem tudta, hogy mennyire lehet súlyos az ő sebesülése. - Jól vagy? - kérdezte tőle.
|
|
Zima
Földidomár
|
Írta: Zima ekkor: Jan 29, 2016 13:45:24 GMT
Zima érezte, ahogy lába kissé megfájdul a mozdulatban, de inkább azzal foglalkozott, hogy ne sérüljön meg esés közben. Egyenesen a vízbe esett benyelve egy jó adagot a csatorna vizéből. ~ Fúj, de undorító! ~ Ahogy feje kibukkant, rögtön ki is köpte, de még érezte az ízét. Fél szemével látta, hogy Karin is ott van, éppen mászik ki a vízből. ~ Sikerült lejutnia. Megkönnyebbültem. ~ Ő is így akart tenni, de lábába fájdalom hasított, felszisszent, szemébe könnyek szöktek. Alig bírt kimászni. Egy emlékkép jelent meg előtte.
~ Déli Víztörzs, hegymászás Rikával. Az az idióta nem akarta belátni, hogy igazam volt és a szirten meglökött. Mint az oviban. Elcsúsztam a jégen és kifordult a bokám. ~
- Jól vagy? - hallotta Karint.
- Iszonyúan fáj és elvileg nem tudnék ráállni. De már kerültem hasonló helyzetbe. Csak akkor éppen egy hegyen voltam...
Ekkor földréteget idomított a lábára. Miután befejezte a precíz mozdulatokat, óvatosan ráállt. Felszisszent, de már nem fájt annyira. Megpróbált lépni néhányat, közben idomármozdulatokat tett a kezével. ~ Végül is, a hegyről is lejutottam...
- Hát, ha futni nem is, de menni azért tudok egy darabig. Te hogy vagy? Egyébként a csatornában is ismered a járást?
|
|
Karin
Földidomár
|
Írta: Karin ekkor: Jan 29, 2016 13:45:52 GMT
- Én megleszek egy darabig - vonta meg még ép vállát Karin -, bár kissé kényelmetlen, és azt hiszem, ezzel egyelőre nem fogok tudni idomítan - válaszolta, és haloványan elmosolyodott. "Mindig csinálj előnyt a hátrányodból", mondta mindig a nagyapja, és azóta is igyekezett ezt az elvet követni. Ha ő nem lett volna, akkor valószínűleg sok helyzetből ki sem jutott volna élve.
Arca egy pillanatra megrezzent, mikor eszébe ötlött az a nap, mikor elvesztette a fél szemét, még mikor az Északi Víz Törzse felé utazott, abban a kalóztámadásban, amiben elvesztette legjobb barátját. ~ Ha nagyapa nincs, azt nem éltem volna túl...egyáltalán, belehaltam volna abba, hogy félszemű lettem, de így...így még akár előny is lehet ~
- Sajnos nem ismerem a csatornarendszert - felelte Zima második kérdésére -, viszont ponotsan tudom, hogyan ismerhetnénk meg a lehető leggyorsabban, és dönthessük el, merre menjünk.
Már hónapok óta nem használtaezt a mozdulatot, de érezte, most jött el az ideje. Nagyapja mindig is tisztelettel beszélt Toph Bei Fongról, és arról, hogy vakon is milyen jó idomár tudott lenni...és akár felmérni a terepet, egyetlen dobbantással. De ahhoz, hogy ezt a képességet egy földidomár használni tudja, nem láthat. Nem szabad látnia, legalábbis a szemével nem.
Lerúgta magáról cipőjét, és a földre lépett. Az első szavak, amik eszébe jutottak, főképp az ocsmányra és az undorítóra hasonlítottak, azonban tudta, hogy ezzel most nincs ideje foglalkozni. Elfordult Zima felől, levette szemkendőjét, majd újra felkötötte, úgy, hogy mind a két szemét takarja, majd dobbantott egyet.
Mikor újra Zimára nézett, már visszatette a kendőt az eredeti helyére, és így szólt:
- Azt hiszem, a csatornarendszer egyenesen kivisz minket a városból, egy sivatagosabb rész felé. Felettünk főképp lakóházak lehetnek, szóval nem hiszem, hogy bárkinek is eszébe jutna utánunk jönni.
|
|
Zima
Földidomár
|
Írta: Zima ekkor: Jan 29, 2016 13:46:21 GMT
Zimát először meglepte, hogy Karin levette a cipőjét, de aztán ráismert a mozdulatra. ~ Mennyi ideig próbáltam elsajátítani... de nekem csak kis távolságra megy. Azt hittem, hogy csak valammilyen szokásból hordja a kendőt... ~ Miután Karin elmondta azt, amit megállapított, Zima bólintott.
- Akkor menjünk. Viszont valahol kéne szerezni élelmet és vizet. Még csak az kéne, hogy amiatt essünk össze.
|
|
Karin
Földidomár
|
Írta: Karin ekkor: Jan 29, 2016 13:47:02 GMT
- Akkor menjünk - mondta Zima. - Viszont kéne szerezni élelmet és vizet. Még csak az kéne, hogy amiatt essünk össze.
Karin bólnitott, bár egyelőre még ötlete sem volt, hogy honnan tudnának bármi ilyet is szerezni. - Ha elég nagy káosz van a városban, talán felmehetnénk, és senki sem szúrna ki - űnődött hangosan. - De nem vesztegethetünk ezzel túl sok időt, mert az sem vezetne sehová. Esetleg felmehetnénk az egyik oldalvezetéken, viszont azt kétlem, hogy bármivel is kellemesebb lenne, mint idelent - elvigyorodott. Na igen, azért egy csatornarendszer nem éppen az a hely volt, ahol bárki is mászkálni szeretett volna. - De persze, ha nincs más, akár még egy patkányt is megsüthetünk... - tette hozzá, miközben remélte, hogy Zimának eszébe se jut semmi ilyesmi. Őszintén szólva nem sok kedve volt patkányt vacsorázni.
|
|
Zima
Földidomár
|
Írta: Zima ekkor: Jan 29, 2016 13:47:31 GMT
- A tűz patkány nem olyan rossz, ha jól megsütöd. Egy kis tűz népi szigeten megkóstoltatták velem. Nem utasíthattam vissza, különben megbántottam volna az ottaniakat. - Zima nem undorodott el. ~ Az íze alapján nem mondtam volna, hogy patkány. ~
- Viszont valóban necces felmenni, és akkor is csak egyedül tudnál. Futni és harcolni sem nagyon tudnék így, bár ha nagyon kell, akkor megpróbálom. Egyébként nem éreztél valami védelmet a fal körül? Tűzfalat, őröket, vagy hasonlókat? Ezt azért kérdezem, mert ha nem voltak, akkor sietni kellene, hogy ne is legyen, mire odaérünk. Ebben az esetben az lenne a legjobb, ha tudnánk egy oázist a közelben. - Reménykedve Karinra nézett.
|
|
Karin
Földidomár
|
Írta: Karin ekkor: Jan 29, 2016 13:48:00 GMT
- A tűz patkány nem olyan rossz, ha jól megsütöd -mondta Zima, Karin azonban csak elfintorodott. Nos, azért továbbra sem szeretett volna patkányon élni, persze, ha nem lenne más út, megtette volna...de azért szerette volna elkerülni.
Felmenni azonban túlságosan is kockázatos volt, főleg, hogy mind a ketten meg voltak sérülve.Túlságosan is kockázatos...ha szembe jön velük pár Dai Li ügynök, vagy Fekete Napos, akkor már jó nagy bajban lettek volna, viszont vízre szükségük volt.
- Azt hiszem, valamivel körbevették a várost - válaszolta Zima utolsó kérdésére -, mert semmi mozgás nincs ki és be. Szerintem egy tűzgyűrű lehet az...már csak abból kiindulva, hogy tűzidomárok - ~meg napidomárok is, ha igaz az a mendemonda ~ -, viszont van egy kisebb oázis nem messze innen, úgy emlékszem - biztos volt abban, amit mondott. Egyszer itt éjszakáztak a nagyapjával. - Nos, mi legyen? - kérdezte Zimától.
|
|
Ben
Mesélő
|
Írta: Ben ekkor: Jan 29, 2016 13:49:05 GMT
Miközben a lányok terveket szövögettek, több dologgal nem számoltak. A csatornarendszernek az összes kijáratát platina fedte, egy olyan anyag, amelyet nem lehet idomítani, csak egy apró lyuk volt mindegyik alján, ahol a szennyvíz kifolyik. Valamint az őrök, akikkel a cellában harcoltak, nem hagyták csak simán futni a lányokat. Megnövelték a csatornában a vízszintet, míg a szennyvíz sodrása rendkívül gyors és erős lett.
Karin hiába várja Zima válaszát, már nem fogja megkapni. Az erős zúgásra mindketten hátrakapják a fejüket. A következő pillanatban a nagy sodrás arcon vágja a két lányt, és magával ragadja őket. Mindketten küzdenek a levegőért, de a víz lehúzza őket… Elsötétül a látásuk.
/A kalandot itt folytatom, a többi postot is ide kérem majd: SZEGÉNYNEGYED/
|
|
Night
Tűzidomár
|
Írta: Night ekkor: Jan 29, 2016 13:50:03 GMT
Az események gyorsan történtek, én pedig fáradt voltam így az elsők közt hagyom el a termet. Még Zimára pillatok miután egy üres kabinba megyek. Nem volt valami puccos szoba, egy ágy, egy szekrény, pár könyv, azonban a kilátás minden pénzt megért. Tisztán láttam az eget, Yan Lee-t és rájöttem, hogy nem is vagyok annyira fáradt. Végigmértem a hatalmas várost. Túl sok pusztítást végzett itt a Vörös lótusz... A dolgokat pedig csak tetőzi az, hogy jelenleg egy teljesen más ország fennhatósága alatt van egy teljesen más helyen. Egy-egy könyvbe belelapozok azonban utána halkan elhagyom a szobát és elfordítam a kulcsot a zárban, hogy amíg le nem lépünk ez a hely az enyém marad. A célom az volt, hogy találjak néhány normális hátizsákot és ez hosszadalmas keresés után sikerült is. Az egyikbe bombákat, a másikba élelmet a harmadikba fegyvereket pakoltam. Ez a hajó szerintem valami Varrick kaliberű szerencsétlen tulajdona lehet, hisz minden téren egy aranybánya. Pakolás közben az íjamat a falnak támasztom és a három hátizsáknyi felszerelést a hátamra veszem, úgy térek vissza a szobába. Ekkor már a legtöbben pihentek így senki sem látott. Az ágy mellé dobom a táskákat, majd az ablakhoz lépek. Most már tudom, hogy Aaron titkol valamit. És ez aggaszt. Kifogom deríteni, hogy mit. Akkor követte el a legnagyobb hibát, amikor kijelentette, hogy érzi a hazugságaimat. De ezt az érzékét –mint az kiderült- könnyen manipulálni tudom. Szerencsére. Mindenesetre mostantól figyelni fogom ezt a bohócot. A gondolataim akkor terelődnek el, amikor már madártávból ugyan, de látom a házunkat. Rögtön Jasmine jut eszembe. Hol lehetsz most hugi? Aztán persze beugrik az a rémkép. A mentőakció... Több tucat rohamrendőrrel vettük körbe a raktárat ahol Jasmine volt. Apámék a keleti, mi az északi oldalról hatoltunk be. Még további két osztag volt velünk, egy teljesen odaveszett. Egy a falra erősített bomba találta el őket, ez okozta apámnak azt a sérülését ami miatt kórházba került. A robbanáskor én Jasmine-ra vetettem magam, az egész testem tele volt szilánkokkal, de megérte. A húgomnak az ijedtségen kívül nem volt semmi baja. Kissé sok emlékkép tárult elém. Szinte magam előtt láttam azt az eseményt és még most is átérzem azt a gyűlöletet amit akkor. Ugyan már nincsenek ezen a világon, de bármikor megölném őket, ugyanolyan hidegvérrel mint nemsokkal azután miután Jasmine megkerült. Ugyanolyan könyörtelen módon. Az ágyra dőlök, furcsa érzés fut át rajtam és így nyom el az álom. . Azonban nem lehetett nyugodt éjszakám ekkor sem visszatérő rémálmok gyötörtek már egy ideje, de a mostani mindennél rosszabb volt. Egy sötét szobában voltam, velem szemben egy síró anya, mögöttem pedig Jasmine aki szintén sírt. Az asszonyt nem ismertem, azonban feltűnt mellette két holtest. Azoké volt, akik elrabolták Jasmine-t. Majd egy hang szólalt fel, a nő volt az.
-Megölted őket! Mindkét fiamat te ölted meg! Hidegvérrel megölted az én két kisfiamat! Mégis mindek képzeled magad?
Szóltam volna, de nem jöttek a szavak. Ez a két testvér alávalló ember volt, de nem tudtam mondan semmit. Egyszerűen nem tudtam kontrolálni az álmomat, azonban az csapta ki a biztosítékét amikor több másik is megjelent. Jasmine egyre hangosabban sírt, a holtestek pedig egyre jobban közeledtek felém. Az álomban ezután feltűnt Zima is, lesütötte a szemét és ő is a pokolra kívánt.
-Menj Night, oda való vagy.
Ezután éles földszilánkokat kezdett idomítani felém, és ekkor tértem magamhoz, de úgy, hogy leestem az ágyról. Izzadságcseppekkel volt tele az egész arcom. Soha nem éreztem bűntudatot és a mostani sem az volt szerintem. Ez akkor bizonyosodott be, mikor Iruk hangosan felnevetett.
~Jól aludtál, Night? ~
Feltápászkodtam a talajról és a gyűlölettől összeszorított ajakkal rohantam Iruk felé. Az ajkamat követte az öklöm, azonban mind hasztalan volt és csak a szekrényt találtam fel. Írtózatos erővel csaptam a falba, de mind hasztalan volt. Iruknak ugyebár nem volt teste. Ütés-ütést követett, aztán akkor vettem észre magam amikor egy írtózatos fájdalom nyilalt belém és felordítottam és bedőltem az egyik sarokba. A játékos szellem pokollá akarja tenni az életemet.
-Night, jól vigyázz mit teszel. Ne feledd, én mindig feletted állok. Sokkal feletted.
Ekkor landolt a hajó, az egyik táskából kivettem egy csomag kötszert és elláttam a karomat, elég ramaty állapotban volt, valószínűleg hamarosan több lila folt is fog jelentkezni. Már ideértünk volna? Teszem fel közben a kérdést magamnak. A szobában volt egy kisebb fürdő, így megmostam az arcomat. A cuccaim már nálam voltak, Iruk is a közelben volt, de ezután már nem érdekelt, csináljon amit akar és ahogy akart. Időnként szólongatott, de nem válaszoltam neki azonban mindvégig ott legyeskedett körülöttem. Amikor leszálltam láttam, hogy azok közül akit ismertem mindenki ott van.
Kivéve a szótlan levegőidomárt –Chuang-. A pólóm még fel volt tűrve, tísztán látszott a kötés, de valószínűleg senkit nem érdekelt, hogy mi van velem?
-Mi történt? Miért itt szálltunk le?
Teszem fel a kérdést, azonban az ezt követő események nagyon is sokkoltak. A hajó felemelkedett a magasból és megtámadja a napkatonákat. Ki lehet ez az idióta...Ezután persze nem sokkal a hajó fel is robbant és Azoir is befutott pár új arc ismeretében. Egy ismerős volt. Elaina. Ő itt?
-Elaina?!
Kérdezem meglepődve. A lány még korábban fordult a rendőrséghez a bátyja eltűnésének ügyében, illetve a szülei gyilkossága miatt. A rendőrség elfordult tőle, én viszont segítettem neki amennyire csak tudtam, még pár szabályt is megszegtem azonban nem segített. A lány valószínűleg még mindig nyomoz, pontosabban nyomozott volna, ha nem tartóztatják le őt a Fekete Naposok. Szóval ő az egyike azoknak, akiket idehoztak. Talán még sem kíván engem mindenki máglyára, de bevallom, hogy az álom után még egy kicsit Zimától is féltem. Tudtam jól, hogy nem akar megölni, pláne nem így, de mégis...furcsa érzések kavarogtak bennem. Az álom nem valóság, az álom nem valóság. Ismételgettem magamban, mint egy gyerek és valamennyire sikerült is megnyugodnom és a tervre koncentrálnom.
-Az új fejlemények nagy port kavarhatnak a tervünkben, azonban az eredeti tervekhez kell tartanunk magunkat. Aligha tudjuk elérni Iroh tábornokot, ő pedig számít a segítségünkre. Bár kissé kevesebben vagyunk, mint korábban, de megtudjuk csinálni.
Ezután az újakkal is ismertetem a tervet, szerintem jobb lenne, ha ők is a léghajók elpusztításában segédkeznének, ott több emberre lesz szükség, mint Korránál. Ezután szétosztom a táskákat, Aaronra bízom a bombákat azonban nem tudom jó ötlet-e a dolog, de biztos boldogul vele. A csatorna ajtajához lépek, mert szeretnék minél előbb túlleni a dolgon.
-Tehát akkor, indulhatunk vagy van még valami fontos, megvitatandó dolog mielőtt megmentenénk a világot ezektől az őrültektől?
Amennyiben még van bármi megbeszélendő dolguk, a falhoz dőlök és várok...kissé türelmetlenül.
/Elaina, remélem nem gond, hogy beleírtam azt, hogy a karid ismeri a karimat még ha nem is annyira közelről, de kissé furcsa, hogy senki nem ismer jóformán senkit és úgy éreztem, hogy sokat dobna a sztorin ha lennének valakik akik ismerik egymást./
|
|
Ruan
Vízidomár
|
Írta: Ruan ekkor: Jan 29, 2016 13:51:24 GMT
~ Hú, de felgyorsultak az események. ~Ruan kezdte összeszedni a gondolatait. ~ Egyik pillanatban még a konyhában, aztán egyszer csak leszáll a gép. De még jó hogy kiszálltunk belőle mindannyian. ~ Nézett a füstfelhő irányába sajnálkozva Ruan. ~ Szegény rajtragadt emberek. ~
Ruan figyelme Night felé irányult. A férfi nem teketóriázott, ha nincs mit megbeszélni, akkor irány mindenki a dolgára. Ruan jelezte, hogy Őfelőle indulhatnak, nincsen semmiféle gondolata, amit meg kellene osztania. – Felőlem azonnal indulhatunk. – Ruan még egyszer utoljára végignézett a holmiján. Nem volt sok, a legjelentősebb a két vizes tömlő az oldalán. Ruan körbenézett a bandán, mindenki egész kipihentnek tűnt.
Ruan, a haderőnél átélt kalandok miatt, már nem érezte az előtte álló ismeretlen izgalmak okozta fura érzést a hasánál. Ruan nem tudta, hogy a többiek esetleg szólnak-e valamit mielőtt nekiindulnak így úgy gondolta, hogy kicsit meditál, azt akkor fejezheti be, amikor szeretné, azzal nem hátráltat senkit sem. ~Igazán nem lehet gond, ha kicsit meditálok. ~ gondolta, és máris lótuszülésben ült, hasonló pózt vett fel amint Iona-tól látott, behunyta a szemét és minden gondolatát csakis a feladatra összpontosította.
Amíg gondolkodott akaratlanul is eszébe jutott egy két más dolog is. ~ Mit fogok tenni, ha ennek vége? Mindenképpen be kell fejeznem a tanulmányaimat Katara-nál. Utána mi lesz? Fejlesztenem kellene a spirituális énemet is. Folytathatnám az utazásaimat is. Még annyi mindent nem láttam. Ruan, szedd össze magad! ~ Szólt magára. ~ Még az sem biztos, hogy mi lesz ebből az egészből. Most csak az előtted álló feladatra koncentrálj. Elmegyünk Korra-ért, kiszabadítjuk, biztosan lesznek katonák, akik feltartani, de ha egy levegőidomár odateszi magát, elsöpör egyszerre több embert is, ezzel talán nem lesz gond. Korra, remélhetőleg az állapota nem rosszabbodott a csatornarendszer nedves állott levegőjében. Ha megvan Korra a lehető leggyorsabban irány kifele a felszín fele, csatlakozni a többiekhez. De vajon a várost hogyan fogjuk „visszaállítani” az eredeti helyére? Azt hiszem erre akkor kel majd gondolnunk, vagy esetleg akkorra már valaki kitalálja. És Amon… még vele sem tudjuk, mihez kezdjünk. Talán nem leszünk egyedül… Iona, meg kell kérdeznem, hogy tudna-e segítséget kérni a szellemektől. Vagy esetleg Night szelleme? Azért egynél talán több szellem segítségére lenne szükség… és Én, nos, az elmúlt napokban tapasztaltak alapján a szellemek nem igazán tennének szívességet nekem. Nincs más, ez után meg kell ismernem a szellemeket közelebbről.~Ruan úgy érezte igencsak elkalandozott, kinyitotta a szemét, kicsit megdörzsölte, majd újra behunyta. ~ Kipróbálok valamit. Mit is mondott Iona? Összpontosíts egyetlen dologra. Korra. Vajon megérzem a jelenlétét? ~ próbálkozott.
|
|
Zima
Földidomár
|
Írta: Zima ekkor: Jan 29, 2016 13:52:00 GMT
Zima alig tette fel kérdését úgy érezte, mintha ereszkednének. ~ Furcsa, megérkeztünk volna? De várjunk… Quan mindig szólt a rádión keresztül, ha valami történt… ~
Miután leszálltak a léghajóról egy pillanatra megkönnyebbült, hiszen újra föld volt a lába alatt. Már nagyon utálta a fémet. Nem sokáig örült ennek, hisz még mindig nem tudták a leszállás okát. Körbenézett, de nem talált semmit, ami arra utalt volna, hogy lehúzták volna őket. ~ Ezek szerint belül történt valami… ~ Rövidesen mindenki leszállt a csapatból. Még Night is, bár mintha valami nem stimmelt volna vele. ~ Kötés a karján? Mit csinálhatott? ~
De ami ezután történt, az sokkolta. A léghajó hirtelen felemelkedett és folytatta útját a város felé. Zima követte a tekintetével, ameddig lehetett. Aztán csak a robbanást hallotta. A Fekete Nap lelőtte őket. A lány keze ökölbe szorult. Elhúzta a száját. ~ Remek, a léghajó problémánk megoldódott… Most már biztos, hogy rabok voltak a hajón. És mind odavesztek… Hány emberéletet fog még követelni a Nap? Azonnal cselekednünk kell! ~ Zima mély levegőt vett. Az alvással nyert jó kedve hamar elillant. Összefogta a haját, majd a többiek felé fordult.
Ekkor érkeztek meg Azoirék. ~ Jó gyors volt… Úgy tűnik mindenki épségben van… Várjunk csak… Night a nevén nevezte az egyik lányt? Vajon honnan ismeri? *Zima megrázta a fejét* Akárhonnan, de a legvalószínűbb, hogy a rendőrségen találkoztak. Talán Night segített neki…~
Ahogy Zima Nightot figyelte – miközben ő a tervet ismertette - furcsa érzése támadt. De nem tudta megmondani, hogy mi. ~ Ahhoz képest, hogy még mindig nem tudom, hogy ítéljem meg, aggódom érte… Pedig nem kéne. Tud magára vigyázni. * Zima megszorította a zsebében lévő üveggolyót* Egyébként tényleg mehetnénk… a találkozóhelyet úgy is csak akkor tudjuk kitalálni, ha az Egyesült Erők megérkeznek. ~ Zima is elindult a bejárathoz.
|
|
Karin
Földidomár
|
Írta: Karin ekkor: Jan 29, 2016 13:52:28 GMT
Karin már éppen azon volt, hogy válaszoljon Aaronnak, mikor hirtelen megállt a hajó. ~ Mi a fene ez? ~ húzta fel a szemöldökét. Valamiért ez az egész rossz érzéssel töltötte el...egyáltalán, minek álltak meg? Nem ezt beszélték meg...
- Jobb, ha megyünk – szólt oda Aaronnak, és elindult a jármű ajtaja felé, miközben továbbra is azon gondolkozott, mi lehet a probléma. ~ Észrevettek volna? Ugyan már, az ő léghajójukkal vagyunk...műszaki hiba? Quan szólt volna a rádióban...valami nem stimmel ~ rázta meg a fejét, majd egy pillanatra lehunyta a szemét. Bár még mindig nem érezte magához olyan közel a fémet, mint a földet, valamennyire felfogta a rezgéseit...valami furcsa dolog ment a pilótafülkénél. ~ Talán csak a kardforgató szórakozik valamivel... ~ vonta meg a vállát, és leszállt a hajóról.
Yan Lee, azaz Ba Sing Se külső falánál voltak. ~ Azt hittem, ennél azért több időm lesz felkészülni eme szeretett város viszontlátására ~ fintorodott el, és az előtte tornyosuló kőfalra nézett. Idegesen ajkába harapott, amint eszébe jutott, mi minden vár itt rájuk...ha a legnagyobb problémájuk a léghajórobbantás lenne, akkor teljesen nyugodt lett volna – a probléma a fel-le szaladgáló katonákkal volt.
- Ez meg mit... – mondta ki hangosan, a következő pillanatban azonban robbanás hallatszott...a hajót szétlőtte a Fekete Nap, és darabjaira hullott. ~ Ha egyenesen oda megyünk, akkor vajon minket is...? ~ kérdezte magától, majd hirtelen ráeszmélt...voltak, akik még ott voltak. Ők meghaltak...megölte őket a Fekete Nap. Összeszorította kezét, fejében pedig az egyetlen tiszta gondolat az volt, hogy éltek, és most meghaltak. ~ Egy perce még azt hitték, hogy minden rendben lesz...most pedig... ~ hagyta, hogy az érzései szabadon áramoljanak, s a szomorúság lassan jéghideg dühbe csapott át. Arcán már-már őrült mosoly suhant át. ~ Nos, kijelenthetjük, hogyha eddig nem volt bajom ezekkel a kedves tűzidomárokkal, akkor most határozottan van ~
Megfordult, és észrevette, hogy Azoir is visszatért a satomobillal, három ismeretlen lány kíséretében. Végignézett rajtuk. ~ Egy újabb vízidomár, tűzidomár, és földidomár ~ vette tudomásul, és újra rájuk pillantott. ~ Talán hasznosak lehetnek...talán ~ gondolta, majd meglepetten hallotta, hogy Night az egyik lányt a nevén szólítja. ~ Nocsak? Egy régi ismerős? ~ elvigyorodott, majd némán rábólintott arra, amit a rendőr mondott.
- Igazad van – jelentette ki kelletlenül. – Sietnünk kéne, mert a léghajósok sikeresen lebuktattak... - ~ lehet, hogy már várnak is ránk ~ jutott eszébe, és felsóhajtott. Akárhonnan is nézte, ez az akció cseppet sem indult jól.
A többiekre pillantott...nem ismerték egymást olyan régen, de akkor is egy csapat voltak. Zima, akinek mindig volt valami mentőötlete, Kira, aki profi tolvaj volt, Night, Ruan, meg Azoir...és még Iruk is. És persze Aaron... ~ Beszélnem kéne vele...tényleg volt nem túl illedelmes beszélgetés közben elájulni...na nem mintha ő nem csinált volna ilyet ~ a fiúra nézett, és ismét megállapította, hogy bár a tervek készítése egészen jól ment neki, de az érzelmeiről való beszéd... ~ Oké, továbbra is hülye vagy hozzá. Kész. Pont. ~ grimaszolt, de a dolog nem hagyta nyugodni...persze, csak kedvelte, nem mondta volna, hogy hú, élete szerelme, de mégis...bármelyikük meghalhat, és... ~ Utálom függőben hagyni ezeket a dolgokat...mégis, most ilyet mondani milyen? Istenem, én milyen hülye vagyok ezekhez az érzelmi társalgásokhoz...~ bosszankodott.
- Figyelj, Aaron, beszélnünk kell – húzta kicsit távolabb a fiút hirtelen elhatározásból. ~ Csak ne vörösödj el, mert különben olyan leszel, mint valami sült rák... ~ jutott eszébe, és igyekezett a lehető legnyugodtabb maradni. – A léghajón, tudod...kissé elájultam...vagyis, eléggé ~ és fogalmaznom is meg kéne tanulni, közérthetően... ~ Szóval, mindegy, csak azt akartam mondani, hogy...csak annyi, hogy nekem semmi bajom nincs a kissé...problémás múltú vízidomárokkal... sőt, talán még kedvelem is őket – fejezte be, és azonnal elfordult. ~ Gratulálok, ezt jól megcsináltam! Karin – normális fogalmazás, 0 -1 ~ morgott magában, és visszament a többiekhez.
|
|
Chou
Halott
|
Írta: Chou ekkor: Jan 29, 2016 13:53:18 GMT
Chou egy hatalmas robbanást hallott a szellemerdőben, azután barátaival menekülőre fogták és a csatornában kötöttek ki. Itt egy csomó új arccal találkozott. Állításuk szerint barátok és segítőjüket, Azoirt is ismerik.
~Képtelen vagyok ennyi nevet megjegyezni és arcokkal összepárosítani.~
- Várjunk csak! Ez Ba Sing Se? - hökkent meg Chou. - Soha sem gondoltam volna, hogy valaha is eljutok a föld kirányságának szívébe. - majd végig nézte a csatornát. - Habár ez nem éppen egy álomutazás. Egyébként az én nevem Chou. - mutatkozott be a lány.
|
|
Iona
Levegőidomár
|
Írta: Iona ekkor: Jan 29, 2016 13:54:01 GMT
Mikor a hajó minden jelzés nélkül leszállt, Iona is együtt rohant ki a többiekkel. Látta, hogy Chuang a hajón maradt, ami viszont felszállt, Ba Sing Se felé indult, majd... lelőtték. Iona döbbenten bámulta, ahogy a jármű élénk fényjáték kíséretében ezer darabra szakad. Először el sem jutott a tudatáig, aztán, mikor átgondolta mi történt, ismét sokkot kapott. ~Meghaltak. A légidomár, akivel csak nem olyan régen találkoztam, meghalt. Akárki is vezette a léghajót, meghalt. Ezalatt a három nap alatt több ember halt meg a szemem láttára, mint egész eddigi életem során. Ennek nem szabadott volna így történnie... Nem helyes...~ Összeszedte magát, és odasétált a szellemerdőből jött csapathoz:
- Jól vagytok? Én vagyok az a szellem az erdőből, csak fizikai változatban. - mosolyodott el. A többiekhez fordult. - Szerintem módosítanunk kell a tervet. Ha nincs léghajónk, mind a csatornán keresztül tudunk csak bejutni. Mindent egy lapra kell feltennünk.
|
|
Aaron
Vízidomár
|
Írta: Aaron ekkor: Jan 29, 2016 13:55:18 GMT
Miközben Karin válaszára várt, Aaron az álmában látott emlékképen agyalt. ~Shin…~ Egy újabb ember, akivel jól elbánt. Az emlék túl fájdalmas volt, csírájában elfojtotta. ~Ezen már nem tudsz változtatni. Nem szándékosan csináltad…~ a gondolatait megszakította azt, hogy a léghajó hirtelen nagy ütközés közepette megállt. ~Jöhet az akció.~ mosolyodott el kissé, ám a vigyora egyből lehervadt. ~Itt valami nem okés, még nem lehetünk ott...~
- Jobb, ha megyünk – szólt oda neki a lány. ~Akkor most sem beszélgetünk.~ nevetett magában Aaron, majd mindketten feltápászkodtak. – Lehet csak kiürült az üzemanyag – próbálkozott be egy viccel Aaron, majd elfintorodott. Felcsatolta a földön hagyott két kulacsát az övére, azután követte kifele a lányt ki a folyosóra. ~Ez a hajó és a sok folyosója, majd ajtaja…~ morgolódott. ~És mégis hol vannak a többiek?~ Kezdte hatalmába keríteni az idegesség, miközben a kesztyűjét birizgálta. ~Rosszabb már úgysem lehet a helyzet.~ Tévedett.
Mikor kiértek a járműből, látta, hogy Yan Lee külső falánál állnak. ~Ez fantasztikus. Miért álltunk meg? Lehet tényleg elfogyott a benzin?~ Gúnyosan felnevetett. ~Abba kellene hagynom, hogy minden ok nélkül, csak úgy hangosan felröhögök.~ Észrevette, hogy nem voltak egyedül, az ismerős arcok apraja-nagyja leszállt a léghajóról, hogy kiderítsék mi történt. Ekkor lett figyelmes a motorok zajára, megfordult és látta, hogy a hajó újra a levegőben van.
- Feltételezem, hogy akkor mégsem fogyott ki a benzin – mondta hangosan, értetlenül, miközben a hajót követte a tekintetével. Miután eltűnt a látómezőjéből, nem sokkal később egy hatalmas robbanás zaja hallatszott. Aaron szeme háromszorosára tágult. – Majdnem felrobbantunk – mondta hangosan. Ekkor eszmélt rá, hogy a léghajót valakinek vezetnie kellett, valószínűleg többen is voltak még rajta. Aaron arca elkomorult. ~Túl sok értelmetlen halál…~ Rettentő dühöt érzett magában, összefonta a karjait.
Ezután érkezett meg Azoir és a három rab a satomobillal. ~Megjöttek a vendégeink…~ lövellt feléjük bizalmatlan pillantást Aaron. Három lány, nem tűntek különösebben veszélyesnek, de már régen megtanulta: Ne ítélj külső alapján. A maga esetében is igaz volt az állítás. A fiú egy mosolyt küldött a lányok felé:
- Üdvözlöm a hölgyeket szerény otthonunkban, itt, a hatalmas fal mellett, egy csatornanyílásnál, vagy minél… Igazán bájos, tudjuk. Nem kell mondani - hajolt meg szarkasztikusan, majd morogva elfordult. Night ismerte az egyik lányt. ~Nem valami bíztató első benyomás…~
A rendőr kijelentésére csak hanyagul, egyetértően bólintott, majd végignézett a többieken. Ruanon akadt meg a tekintete. A férfi éppen meditált. Aaron erre csak a homlokát ráncolta. ~Ha azon múlna a tervünk sikere, hogy én meditáljak, valószínűleg mind meghalnánk.~ gondolta. Ezután a csatornanyílásra pillantott, és elszörnyülködött. – Most fürödtem… - motyogta.
Ekkor Night a kezébe nyomott egy hátizsákot. Aaron alaposan megnézte mi van benne. – Mik ezek az izék… - hallgatott el. – Bombák? – kérdezte érzelemmentesen. ~Mégsem utálhat, ha egy ilyen fontos dologgal megbíz. Annyira.~ mosolygott. Ennek ellenére, nem volt benne biztos, hogy ő és a dinamitok nyerő kombót alkotnak. Aaron önmagában is szinte óránként felrobbant. Nem szólt semmit, csak féloldalasan a vállára kapta a zsákot.
Mielőtt bármi továbbit mondhatott volna, Karin hozzászólt, majd szó szerint elhúzta őt. Aaron meglepetten felhúzta a szemöldökét, majd hangosan felnevetett. ~Ez a lány aztán nem cicózik.~ Miután kellően távol voltak a többiektől, Karin beszélni kezdett, látni lehetett, hogy zavarban érzi magát, ugyanúgy, mint múltkor Aaron. A korábban érzett haragját elmosta a figyelem, amit a lányra fordított. Miközben hallgatta, fejét kissé jobbra döntötte. Látta rajta, hogy nehezen találja a szavakat, nem szokott ilyen témákról beszélgetni. Miután elmondta, amit szeretett volna, azonnal elfordult és elindult a többiek felé.
Aaron dühösen füstölgött. ~Na nem, nem lesz megint ez, még reagálni se hagyott!~ határozta el, és a lány után ment, majd kezén ragadta. Karin háttal állt neki, ezért a fiú halkan a fülébe suttogott: - Tetszik, ahogy bókolsz – nevetett csöndesen. – Kedvellek – jelentette ki, majd elengedte a lányt és a többiekhez suhant. – Srácok, azt hiszem van pár segg, amit alaposan szét kell rúgnunk – vigyorgott, ezt követően a szennyvízcsőre mutatott. – Kezdődjék a kaland… A mocsokban! – fintorodott el, majd lassan, csoszogva belépett a csatornába, idomítva maga előtt a szennyvizet, hogy ne kelljen belépnie. ~Persze a mozgókban ilyen jelenet sosincs, hogy a hősök egy ilyen helyen mennek… Mondjuk jobb is, nem vagyok hős.~ jegyezte meg keserűen. ~Azt mondta kedvel...~ elmosolyodott.
|
|
Kira
Tűzidomár
|
Írta: Kira ekkor: Jan 29, 2016 13:56:00 GMT
Kira a hirtelen ereszkedéstől félre nyelte a teát. Köhögve arra nézett, ahol Quan kiment. ~Mi? Ő szólt volna, ha van valami~ Követte a többieket ki a léghajóról. Amint leszálltak a jármű fal felé vette az irányt. Ahogy beért a külső falon a Nap emberei lelőtték. ~Azon, még voltak. Valakik voltak… ~Döbbenten nézte az aláhulló járművet. Undorodva pillantott Ba Sing Se-re. Vagy inkább Yan Lee-re.
Ekkor érkezet meg Azoir és a túlélők csapata. Night úgy tűnt ismeri a tűzidomárnak tűnő lányt. Utána a rendőr gyorsan felvázolta a tervet, és megkérdezte van-e valakinek ellenvetése. Kira-nak nem volt. – Gyerünk! Intézzük el ezeket a fanatikus őrülteket! –kiáltott fel. Látta, hogy Aaron beveti magát a csatornába. Elfojtott egy vigyort és utána indult.
|
|
Azoir
Vízidomár
|
Írta: Azoir ekkor: Jan 29, 2016 13:56:33 GMT
Azoir kiszállt az autóból, a lányokkal együtt. Bemozgatta végtagjait, majd csinált pár bemelegítő mozdulatot. Ezután szépen végig hallgatta a többieket. Azt hogy Night üdvözölte Elaianát, hogy Aaron meghajol, majd félrehúzódik Karinnal. Látta hogy Ruan megint próbálkozott. Végül Ionára emelte tekintetét, miután ő is bemutatkozott, hús-vér emberként. Azoir innentől nem nagyon akart foglalkozni a többiekkel, mert eszébe jutott, hogy mostmár szét kell válniuk.
Már épp szólásra nyitotta volna a száját, amikor az agyába villant valami.
- Skacok! Nem tudom, hogy is terveztétek a bejutást, de mi eredetileg nem benn szálltunk volna le? És ha most bemegyünk, valószínüleg őrökbe botlunk - mondta érveit - a naposok biztos megnézik a roncsokat, és készenlétbe állnak, mert lehet, hogy úgy gondolják, hogy jön még pár hajó. Szóval hiába oszlunk ketté, ha most duplán fognak figyelni.
~ Ez az Azoir! Te csak hozd vissza őket a földre. Egy kis realitás sosem árt. ~
- Szóval arra gondoltam, hogy előre mennék kikémlelni őket. Csak megnézni mi újság. Ha elkapnak, akkor sincs gond, mert nem idomárként már nem tehetnek velem semmit. - fejetzte be mondandóját Azoir.
- És persze legalább Ionát is biztonságban tartom addig. Az ő életéért, bármikor feláldoznám magamat. - mondta maga elé, elfeledkezve arról, hogy mindezt hangosan mondta ki - Talán majd a küldetés után lesz esély arra, hogy kettesben maradjunk, és - ekkor felpillantott, és észrevette, hogy a szavai, melyeket csak magának szánt már mindenki tudatában benne voltak - Uhh, akarom mondani, nem árt ha van egy kis információ szerzés a bevonulás előtt. - mondta végül, vérvörös pofával, majd szépen alig észrevehetően elkezdett behúzodni a lányok háta mögé.
Csaupán azzaé nem számolt, hogy kb mindegyiknál magasabb egy fejjel, így másodszor is sikerült beégetnie magát.
|
|
Quan
Átlagember
|
Írta: Quan ekkor: Jan 29, 2016 13:57:49 GMT
Quan éppen sétált a pilótafülke felé mikor valaki meglölkte. Elöszőr vett egy nagy levegőt,de mikor meglátta,hogy az idegen a fülke felé rohan gyorsan kapcsolt.
-Hé állj meg.-Nem fékezte magát.~Aaron ha te vagy az esküszöm fellógatlak.~ Majd a hajó leszált.~Mi a fene. Honnan merített ekkora bátorságot, hogy letegye a hajómat.~ Quan gyorsan berohant a fülkébe. Kardot rántott.
-Mit csinálsz te itt ?!- Megfogta az idegent és magafelé fordította. Az örűlt csak nevetett a kardforgatón. Mosolya egyben volt ilyesztő és beteg. Quan megrémült és nekiesett a falnak.-Te nem vagy normális.- Az idegen visszafordult és elkezdte beindítani a hajó motorjait.-Mit csinálsz?- A hajó elkezdett emelkedni.
~Ez beteg.~ Quan gyorsan megfordult elrakta kardját, kirúgta az ajtót és meglátta a folyosó végén az ablakot. ~Jól van Quan húsz méter nem sok az. ~Három, kettő, egy.~ Quan villámgyorsan elkezdett futni az ablak felé majd kitörve azt repült öt métert. Függőlegesen. Quan szépen érkezett a földre. Először bukfencel kezdte aztán elterült a hátára. Ezzel a technikával sikerült megúsznia csonttörés nélkül. Quan a földet érve még nem volt teljesen magánál.
-Hé! Láttátok? Minek légidomítást tanulni tudok repülni anélkül is!- Majd röhögni kezdett. Nevetésével csak a fájdalmát takarta a kardforgató.~Jajj,de hülye vagyok. Hát ez meleg volt. Meg fáj is mintha muszáj volna.~ Ezután lelötték a hajót. ~Öhmmm. Akkor úgy érzem nem is vagyok akkora hülye. Sőt megváltoztatom a világot ! Én leszek az első nem idomár aki segédeszköz nélkül repül. Quan kezdett magához térni. ~Úr isten hol jár a fejem?~ Majd nagy nehezen feltápázkodott.~Új lányok? Friss hús.~ Rávágott egyet a fejére. ~Térj magadhoz. Mármint segítő kezek. Nem ez sem én vagyok. Új hölgyek. Na! kezdek magamhoz térni~ Quan mosolygott egyet.~De jó,gondolom most hülyének néznek mert mosolygok itt mint egy tök.~
-Üdvözlöm az újoncokat.- Ránézett a régiekre. -Nos öheg bahátaim mihől mahadtam le ?- Quan még nem volt száz százalékos . De egy két perc vagy egy kis hideg víz segíthet rajta.
|
|
Iona
Levegőidomár
|
Írta: Iona ekkor: Jan 29, 2016 13:58:27 GMT
Iona rákvörös lett Azoir megszólalása után, de átgondolta a mondottakat. Egyetértett azzal, hogy közösen kell bemenniük a csatornába. De azzal már nem, hogy valaki egyedül előre menjen. Valaki, akinek árthatnak.
- Nem tudnak elvenni tőled idomárképességet, de megölhetnek. - jegyezte meg. - Viszont ha bemegyek szellemileg, még innen, mindent felderíthetek, anélkül, hogy bajom esne.
Hirtelen eszébe jutottak a szellemketrecek. Elhessegette a gondolatot, de az nem akarta békén hagyni. ~Akármilyen fém is az, képes lehet a szellememet távol tartani a testemtől... huzamosabb ideig. Ami akár halálos is lehet. Persze, még így is ez a legbiztosabb módszer, és most nem gondolhatok magamra...~
- Félrevonulok meditálni. Lehetőleg tartsátok távol a szellemeket a testemtől, mivel Iruk állítólag már járt benne, jobban szeretném... öhm... használatlanul találni. - mosolyodott el. - Ha sikerrel járok, igyekszem hamar visszatérni, hogy a Fekete Nap ne kapjon el minket. - azzal odasétált a fal tövébe, és leült lútuszülésbe.
Ezúttal csak a csatornarendszer bejáratára koncentrált, hogy elválassza a szellemét a testétől. Elképzelte, ahogy a testétől függetlenül mozog, sétál a csatornában, és a lábain átfolyik a víz. ~Sikerülni fog Iona. Koncentrálj,~ És tovább összpontosított.
|
|
Aaron
Vízidomár
|
Írta: Aaron ekkor: Jan 29, 2016 13:59:05 GMT
Aaron őrült tekintettel, morgolódva megfordult és kilépett a csatornanyílásából. Pár lépés után észrevette, hogy valami történik, valaki egy új tervet ismertet. Emiatt egyedül csak Kira követte, senki más. ~Kínos.~ Küldött a lány felé egy hálás mosolyt, mielőtt kikószálódott a csőből. ~És én még bementem elsőnek és kedvesen felajánlottam, hogy idomítom a mocskot, hogy senki ne legyen… ki tudja milyen, fogalmam sincs, mik úszkálnak ebben az izében. Egyszer próbálok kedves lenni…~ morgolódott magában, miközben felmérte a helyzetet.
A falhoz lépett és duzzogva leült, majd nekidőlt, így hallgatta Azoirt mondandóját, ami kicsit személyesebbre, érzelmesebbre sikerült, mint ahogy azt eredetileg tervezte. Aaron elmosolyodott. ~Igen, Azoir határozottan hamar szerelembe esik. Kínos.~ Miután a fiú megpróbált elbújni a három újonnan érkezett mögé, Aaron hangosan odakiáltott: - Mindenki tökéletesen lát, hősszerelmes! – mondta, majd feltápászkodott.
Ekkor Iona továbbfejlesztette Azoir ötletét. Aaron újból morgolódni kezdett.
– Szerintem mindkettő ötlet időhúzás, hiszen a csatornán keresztül megyünk, nem hiszem, hogy ott sok ember ólálkodna – jegyezte meg a hangjában enyhe éllel. - Egy csatornarendszerben sok az elágazás és az út a felszínre, mi az egyiken fel tudnánk menni, aztán kilyukadnánk valahol és megkeresnénk a léghajóállomást… - próbált visszaemlékezni. – Nagyjából tudom is, hogy merre van. Ti meg közben megkeresnétek Korrát – ezután karba fonta a kezét és felsóhajtott:
- De kitudja, egy rövidke felderítés senkinek sem árt – adta meg magát, majd elindult előre. Menet közben Karinra kacsintott, majd Zimára mosolygott, végül odaért a célszemélyhez: Quanhoz. Aaron a kulacsából vizet idomított a kezére, aztán a férfihez szólt, faarccal: - Na, hadd lássam a sérüléseidet, te híres kardforgató – forgatta a szemét, majd hozzálátott a gyógyításhoz. – Nem akarom, hogy valami bajod legyen, saját kezűleg akarlak kinyírni – nevetett fel játékosan.
|
|
Ming
Földidomár
|
Írta: Ming ekkor: Jan 29, 2016 13:59:56 GMT
Ming a barátaival együtt elmenekült a szellemerdőből. Amikor megérkeztek látta, hogy Ba sing sénél vannak egy csatorna nyílásnál. Találkozott Azoir és Iona barátaival. ~udvariasan bemutatkoztak és köszöntek nekünk és úgy tűnik az egyik fiú ismeri is Elainát. Ming is úgy gondolta illene bemutatkoznia: -sziasztok Ming vagyok.
Majd hallgatta ahogy a többiek beszélik a terveket, hogy hogy szabadítsuk ki Korrát, és hogy jussunk be. Közben figyelte ahogy a többiek beszélgetnek, és egyszer csak észrevette, hogy Azoir a hátuk mögé bújt, mert kínosan érezte magát. Látta, hogy az egyik fiú meditál, és Iona a szellemi technikával próbál bejutni. Majd tovább hallgatta a terveket és figyelte az eseményeket.
|
|
Quan
Átlagember
|
Írta: Quan ekkor: Jan 29, 2016 14:00:34 GMT
Quan látta a felé közeledő Aaront.~Na már megint mit csináltam,hogy az isten veled büntet~ Majd elkezdte gyógyítani. Aztán felfigyelt a kardfogató az utolsó mondatra ami elhagyta Aaron száját: Nem akarom, hogy valami bajod legyen, saját kezűleg akarlak kinyírni.
Quan elkezdett röhögni.- Ahogy látom azért neked is van humorérzéked, valahol, biztos. -Nos....-Enyhe köhögés-kerek perec kimondom a mi ismerkedésünk annyira nem kezdődött jól. Szerintem ebben egyetérthetünk. Viszont most nem kivánlak pokolra,nem akarlak megölni satöbbi.-Quan átnéz Aaron válla felett és Karinra vet egy pillantást.-Meg ahogy látom más is van így.
Quan szemébe néz Aaronnak és folytatja. -Szóval csak annyit akartam mondani,hogy tegyük le a fegyvert. Én nem vagyok haragtartó. Téged mondjuk annyira nem ismerlek,de ahogy a szemedbe nézek látom,hogy nekem nem is mondanád el. Szerintem nyom téged valami,valami rossz. És ne mond,hogy nem. Lehet,hogy nem vagyok idomár ,de tudok szemből olvasni. A szem a lélek tükre. Persze annak aki tudja olvasni. Meg,hogy nem mondod el a bajod ez magánügy szerintem. Semmi baj azzal,hogy csak olyannak nyílsz meg akiben megbízol. Én ezt tiszteletben tartom.Szóval áll a béke vagy örök harc?
|
|
Karin
Földidomár
|
Írta: Karin ekkor: Jan 29, 2016 14:01:28 GMT
Karin felsóhajtott. Ha eddig nem volt elég baja, hát akkor most csinált magának...de tulajdonképpen nem bánta. ~ Néha nekem is el kell mondanom az érzéseimet...rám fér...~ gondolta, és egy pillanatra lehunyta a szemét. Hirtelen érezte a földön a lépteket, és hallotta a fülében Aaron hangját. „Tetszik, ahogy bókolsz...kedvellek.” Halványan elmosolyodott, majd dühösen magára szólt. ~ Nem vagy te valami idegesítő, kelekótya tinilány! ~ vigyorodott el.
Némán hallgatta végig a többiek ötleteit, azonban nem értett velük egyet. ~ Aaronnak van igaza...ez csak időhúzás ~ fintorodott el, és nem is törődött mindazzal, amit Azoir mondott. Az Iona és az ő dolga. Nem rá tartozik. Aztán megérkezett Quan is. ~ Jaj, de jó, micsoda látványos belépő! ~ bosszankodott, és kissé megijedt, mikor Aaron indult el a kardforgató felé. ~ Ennek se lesz jó vége... ~ gondolta, de fél füllel azért hallotta, miket beszéltek, és gyorsan elhatározta, hogy talán nem lesz tragédia belőle...talán.
A csatorna felé fordult, és nagy levegőt vett. ~ A mocsok és a bűz a legkisebb problémánk...milyen szerencse is lenne, ha csak a csatornapatkányokkal kellene megküzdenünk ~ gondolta, és egy lépéssel közelebb ment.
A sötétség felé nézett, és hagyta, hogy a düh lassan elpárologjon belőle...nem hagyhatta, hogy az irányítsa. ~ Gyilkosok. Számtalan ember halálát okozták ~ jelentette ki magában, immár halálosan nyugodtan, ahogy a Fekete Napra gondolt. ~ Erős idomárok...büszkék. Mi egy csapat szerencsétlen vagyunk...szerencsétlenek, akik mégis szerencsésebbek a többinél... ~ elkomorodott. ~ Nincs sok esélyünk, de meg kell próbálnunk. Legrosszabb esetben is csak meghalunk ~ vonta meg a vállát. Még mindig jobb végkimenetelnek tartotta saját halálát, mint a csapattársaiét. A barátaiét.- Aaronnak igaza van – jelentette ki. – Azoir, én megértem, hogy Ionát távol akarod tartani a veszélytől, de...az idő pénz. Sietnünk kell, azok az őrültek lebuktattak minket – a lány a légidomárra nézett, aki meditálni kezdett. ~ Remélem, sietni fog, és nem kerül bajba... ~ - Korrát minél előbb ki kell szabadítanunk, és segítenünk kell az Egyesült Erőknek...egy felderítés túl kockázatos lenne, attól tartok. Benne van az esélye a lebukásnak, ami pedig végzetes lehet – újra a csatorna felé pillantott. ~ Mennünk kéne. ~
|
|
Iona
Levegőidomár
|
Írta: Iona ekkor: Jan 29, 2016 14:02:21 GMT
A meditáció sikerrel járt, Iona érezte, hogy elszakad a testétől. A csatornarendszer bejáratánál jelent meg, így elkezdett befelé sétálni. A félhomályban látta az elágazásokat, de hosszúnak tűntek, és nem tudta mindet átvizsgálni. A bevezető szakaszon senki nem járt, és a fő csatorna amíg csak látta, üres maradt. Koncentrálva próbált eljutni Korra börtönének bejáratáig, ahol, noha éppen nem volt senki, hallotta az őrjáratot. ~Ez így talán elég információ. Adják a szellemek, hogy elég legyen!~
Kinyitotta a szemét a fal mellett, ahol meditált, és odalépett a többiekhez.
- A fő csatorna biztonságos, és a bevezető szakasz összes mellékcsatornája is. Később viszont sűrűsödnek az elágazások, és csak egy részüket tudtam átnézni. Korra börtönénél van egy őrjárat, ha jól hallottam, hatan, heten lehetnek egyben. Nem láttam, így nem tudtam megítélni, de a rab fontosságából ítélve mind tűzidomárok. Vagyis készülnünk kell harcra is. - végignézett a többieken. - Kénytelenek leszünk elindulni, de résen kell lennünk. Burokszerűen egy részen megszüntethetem a hangok áramlását, ami azt jelenti, mi tudunk beszélni, de mások nem hallanak. Kellemetlen helyzet, hogy mi sem hallanánk egy támadást, úgyhogy kétélű fegyver. Ha inkább nem használjuk, akkor is elöl megyek, érzékenyebb a hallásom, mint bárkié, így hamarabb észreveszem a Fekete Napos őröket. Mit gondoltok? - kérdezte.
~Nem lesz egyszerű. De meg tudjuk csinálni. Muszáj megcsinálnunk.!~
|
|
Ruan
Vízidomár
|
Írta: Ruan ekkor: Jan 29, 2016 14:03:09 GMT
Ruan különösen érezte magát, ahogy elmélyült a meditálásban. Érzések keringtek körülötte, amit nem tudott mire vélni. Teljes mértékben koncentrált. Azt is észben tartotta amit Iona mondott neki. Letörtséget és magányt érzett.~ Ezek az én érzéseim? Vagy… lehetséges lenne? Korra… ez Ő lenne? ~ Várakozott kicsit, próbált az érzésekre koncentrálni jobban, hátha tovább jut. Már biztos volt benne hogy az érzések Korra-é. Öröme nem tartott sokáig. Az érzések érzete amilyen gyorsan jött hasonlóan gyorsan el is tűntek. Majd Iona hangjára lett figyelmes, és kinyitotta a szemét. Végighallgatta, amit a lány mond felderítő útjáról.
- Szerintem rendben lesz ez így, Iona. Viszont a többieknek is igazuk van, nem vesztegethetjük tovább az időnket. Indulnunk kell! Feltéve, ha nincs másnak mondanivalója. Egyébként – fordult az új arcok felé. – Ruan vagyok. – mutatkozott be illendően.
Ruan gondolt egyet, odament Iona mellé és hallkan, hogy lehetőleg más ne hallja meg, elmondta legújabb tapasztalatait a meditációjáról. – Iona, figyelj, a mostani meditálásom alkalmával azt hiszem, egészen bizonyos vagyok benne, hogy Korra érzéseit éreztem. Ez lehetséges lenne? Már azért gondolom, hogy Őt éreztem, mert nagyon elkeseredett, megtört érzések keringtek bennem, és ha ez igaz, jobb, ha minél gyorsabban kihozzuk onnan. Mit gondolsz? A végén talán, remélem, képes leszek elválasztani a szellemem a testemtől, úgy ahogy Te.- kíváncsian nézett a lányra, válaszát várva.
|
|
Chou
Halott
|
Írta: Chou ekkor: Jan 29, 2016 14:03:45 GMT
Chou egyet értett azzal, hogy az álcázós terv csak időpocsékolás, nem is beszélve arról, hogy mi van, ha Azoir lebukik és mégis megölik őt. A Fekete Nap már rengeteg emberrel végzett. Csak idő kérdése, hogy mikor kapják el őket is.
~Nem szabad ilyen negatívnak lennem! Muszáj lesz pozitívan hozzáálni a dolgokhoz. Nem akarom, hogy még többen meghalljanak.~
- "Oszd meg, és uralkodj." Talán jobb lenne egy olyan terv, ahol különválunk és úgy szivárgunk be a Fekete Naposok vezetőihez. Ha megfosztod a kígyót a fejétől már nem életképes. Valószínűleg a szervezetük is hasonlóképp járna.
|
|
Iona
Levegőidomár
|
Írta: Iona ekkor: Jan 29, 2016 14:04:17 GMT
Iona végighallgatta Ruan szavait, és akármennyire szorult volt a helyzetük, örült neki. Ezek szerint hasznosak voltak a tanácsai, és azok alapján tényleg sikerült fejlődnie a meditációban.
- Elvileg lehetséges, és biztosan nagyon jó szolgálatot fog tenni. Ha fogságba esik valamelyikünk, segíthet a kapcsolattartásban. - töprengett. - És az biztos, hogy jó uton haladsz a szellemi projekció felé. Ha véget ér a küldetés, a Légtemplom szigetén mindketten fejleszthetjük majd ezt a technikát, én is szívesen tanulnék még róla. Viszont... az aggasztó, amit mondtál. Ha Korra ennyire elkeseredett, az nem fog jót tenni a szökésnek. Persze borzasztó, hogy tolószékbe került, de nem olyan aki feladja, igaz, csak keveset beszéltem vele amikor ő is a szigeten lakott.
~Persze mit tudhatok én? Nem vágytam világmegváltó szerepre soha életemben, nem fosztottak meg a képességeimtől, nem volt részem olyan fájdalomban, mint neki, és sosem éltem át teljes reménytelenséget. Honnan tudhatnám, hogy hol van a pont, ahol az erősek is megtörnek, ha még a közelében sem jártam?~
- Viszotn igazad van, sietnünk kell. Sokat késlekedtünk így is, talán már azt hiszi, elfogtak minket, és senki nem tehet semmit. És persze ott van az a probléma is, hogy még mindig céljuk visszahozni Sozinékat, és a Halál Szelleméről nem hallottunk, mióta elhagytuk az erdőt. Gyorsan kell cselekednünk. Itt lenne az idő, hogy végre elszánjuk magunkat az indulásra, mert minden perc számít. És ha elkésünk, talán felesleges töprengeni azon, mi lehetne a küldetés után...
|
|
Kira
Tűzidomár
|
Írta: Kira ekkor: Jan 29, 2016 14:05:38 GMT
Kira morogva sétált ki a csatornából. ~Rosszul vagyok!~forgatta szemét Azoir érzelmekkel megspékel ötletén. Aaron Azori-nak szánt mondatán felhorkantott. Iona tovább fejlesztette az ötletet. Erre Aaron zúgolódni kezdett. Kira egyet értett a vízidomárral.
–Teljeséggel mindegy, hogy felderítitek-e a terepet vagy sem. Sejtik, hogy valaki jön! –bökött indulatosan arra felé, ahol lezuhant a léghajó. Karba fonta a kezét és a falnak dőlt. A lábával idegesen dobolni kezdett. ~Mindegy… Derítsék fel a terepet…~ nézett Iona után, aki elment meditálni.
Amíg várt egy kis lángocskát idomított a tenyerébe. ~Fekete Nap… És már megint a tűzidomárok… ~ emlékezett a 100 éves háborúra. Kira összezárta a tűz körül a tenyerét. Égette egy darabig, majd lassan kialudt. Iona visszatért a csatornából és beszámolt az őrök helyzetéről. Végig hallgatta. ~Induljunk már… Én csak azt akarom, vége legyen a Fekete Napnak, és ne újabb évekig a tűznépe legyen, akit utálni kell ~ Lökete el magát a faltól. ~Korra felőlem maradhat, ahol van… ~
Az újjak közül Chou felszólalt: - "Oszd meg, és uralkodj." Talán jobb lenne egy olyan terv, ahol különválunk és úgy szivárgunk be a Fekete Naposok vezetőihez. Ha megfosztod a kígyót a fejétől már nem életképes. Valószínűleg a szervezetük is hasonlóképp járna.
Elgondolkodva meredt rá. –Mondasz valamit… - Kezdet járkálni fel alá. –De az egyenlő az öngyilkossággal –őrült vigyor suhant át az arcán –De mi nem?
|
|
|
Írta: Elaina ekkor: Jan 29, 2016 14:07:08 GMT
Miután a kocsi reflektora elvakította, sokáig fekete foltok úsztakáltak Elaina szeme előtt. A sofőr, Azoir mondta, hogy hozott élelmiszert és fegyvereket. Elaina rögtön azokat kezdte el keresni, mit tud felhasználni. Főleg tőröket vett el. Közben a szellemlány visszament a csapatához.
Az út hosszú volt, de Azoir tövig nyomta a gázpedált és így gyorsan odaértek. Közben Elaina evett pár falatot. Közel jártak már Ba Sing Séhez és tisztán látták, hogy egy léghajó felrobbant. A kocsiból kiszállva Elaina a saját nevét hallotta meg. Night volt az. Eközben néhányan üdvözölték őket ebben a kellemes helyzetben.
~Hát ő meg mit keres itt???-kerekedett el Elaina szeme. Örült, hogy egy ismerős arcot láthat. ~Night sokat segített nekem a bátyjám keresésében. Valószínűleg néhány szabályt is megszegett.~ villant fel.
Night odajött hozzájuk és gyorsan, tömören elmondta mi a helyzet és nekik mi a dolguk. Szétosztott néhány csomagot és elmondta, hogy kik a csapattársaik. Az újoncok ~vagyis mi~ a nagyobb csoporttal léghajókat fognak szédszedni, míg a kisebb csapat Korra avatárt fogja kiszabadítani. Elaina megjegyezte az arcokat, de a neveket már nem tudta párosítani hozzá.
A léghajó felrobbanása miatt egy kisebb zűr keletkezett, Elaina csak úgy kapkodta a fejét. Vártak. Ketten elindultak majd visszafordultak. Másik kettő meditált, az egyik a szellemlány volt. Chou a többiekkel a tervet szövögették.
Iona ~asszem~ abbahagyta a meditálást, odament a vitatkozó személyekhez és információkat adott át azoknak. Közben Elaina a kopott cipőjét vizsgálgatja.~Szeretnék segíteni a gond megoldásában. De sok az ismeretlen dolog.~ Kezd el a lány merengeni ~És sok az ismeretlen személy.~ Jön rá, mikor felpillantva felméri a helyzetet.
Elaina Night-ra pillant. A fiú a kiigazítás óta nem szólalt meg. Csak a fal tövében ül és vár.~Valami határozottan megváltozott benne.~ Elaina fogja magát és leül Night mellé. Csöndben hallgatja az érveket és a felröppenő ötleteket. Nem egy vezéralkat és nem akar még nagyobb vitát kirobbantani.
|
|